Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy Chińczyk na Legionów |
nowy Chińczyk na Legionów . Jadłem wieprzowinę i wołowine w sosie słodko kwaśnym . polecam WIosna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy Chińczyk na Legionów |
mają swoją stronę internetową ? w którym dokładnie jest miejscu mam nadzieję że nie chodzi o złotego smoka ... ;/ i tak najlepszy w mieście jest ten obok starego rynku szkoda ze w takim miejscu beznadziejnym ale jedzenie super biorę na wynos MałaMII
|
|
niestety jedzenie kiepskie i autoreklama srednia.. Jak wyzej, dobry i tak na prawde jedyny chinczyk na Gielczynskiej
|
|
byłem, gryczana jest niedogotowana Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a co ze starym chińczykiem colosseumwawa
|
|
Prawdziwy Chińczyk to prowadzi?
|
|
a na giełczynskiej nei chinczyk tylko wietnamczyk. Jego jedzenie jest owszem dobre ale zrobione juz pod gust europejski więc wam smakuje. Natomiast z prawdziwym chińskim jedzeniem to ma niewiele już wspólnego. JKK Picic
|
|
antyreklamą chińskeigo jedzenie byłą taka restauracja na Legionów która już przestała istnieć. JKK Picic
|
|
jak chinskie jedzenie to tulko w chinach
|
|
Żryjcie i puchnijcie :) http://www.sfora.pl/Uwazaj-na-to-jedzenie-Mozesz-powaznie-chorowac-s55236 Smaczego i dużo zdrowia wam życzę :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |