Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjerka |
Witam. Pytanie do kobiet. Macie może jakąś sprawdzoną fryzjerkę która zeszłaby z brązowych włosów na miedziane? :) Nie chcę potem żałować i jak coś chciałabym znać cenę. Bardzo dziekuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjerka |
Jeśli mogę ci doradzić to Agnieszka Glinojecka na al.Legionów w takiej piętrówce obok tego małego rynku.Bardzo dobra fryzjerka. Jeszcze na polowej elfryz chyba się nazywa podobno też nie źle taka babka z krótkimi włosami robi koleżanki chwaliły. Ale z czystym sumieniem ci polecam panią Agnieszkę. A przy okazji odradzam salon fryzjerski na dworcu z tym ciągu,zero pojęcia o ścinaniu i malowaniu. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Witam polecam Pana Grzegorza z Akademii Fryzur, ma teraz salon przeniesiony na stary rynek 24 wejście od sklepu piu piu. Za kolor zaplaciłam tylko 50 zł. i bardzo zadowolona jestem.
|
|
u Pana Grzegorza kolor kosztuje 50zl???????????????chyba podciecie grzywki heheheh
|
|
agnieszka modzelewska :) sybiraków :) studio nemezis czy memezis :)
|
|
u Pana Grzegorza pozmieniały się ceny i faktycznie jest taniej dużo taniej :) Ja też zapłaciłam nie wiele za koloryzacje:)
|
|
P.Katarzyna w salonie Butterfly,szczerze polecam...Pani Agnieszka przemiła osóbka,ale ja nie byłam zadowolona za bardzo,bo nie miałam na głowie tego co chciałam a cena wyrwała mnie z butów he he...
|
|
wiec ile zaplacilas za fryzure u agnieszki?
|
|
To było farbowanie a nie fryzura,ale zapłaciłam 250zł he he:)
|
|
za zwykle farbowanie? zartujesz se chyba?
|
|
Nie wiem jakie to było farbowanie,ale tyle zapłaciłam...dwoma kolorami chyba jakoś to było...nie mam co robić tylko żartować...dla odróżnienia u P.Kasi zapłaciłam 100zł i zeszła mi z brązu na blond za 1 razem,a włosy nadal mam:)
|
|
i wczesniej nie uprzedziła Cię o tej wygurowanej cenie? 100-150 wszedzie taki cennik ale 250....
|
|
No tak się nastawiałam maximum,ale usłyszałam 250zł,cóż życie,ale już więcej salonu nie odwiedziłam...cena w sumie nieważna,ale efekt nie był taki jak chciałam a,że nie lubię się wykłócać to machnęłam na to ręką...ale fryzurki ślubne i inne upięcia chwalą,ogólnie przesympatyczna Pani:)
|
|
TAK ZGADZAM SIĘ agnieszka jest przesympatyczna :) ale za sciecie wlosow bierze tylko 15 zł :) wiec cennik ma przynajmiej do tego dosc ok :) a za upiecia ile bierze? :)
|
|
Tego już nie wiem...tylko moja cena utkwiła mi w głowie;-))
|
|
Polecam Pana Mariusza na Hipokratesa warto śliczne kolorki robi,Pani Agnieszka pieknie upina co do koloru nie wiem.Jeśli chodzi o Panią Kasie z Al.Legionów mało sympatyczna co do koloru moja matula u niej była to tragedia wyszła!Panowie jednak są najlepszymi fryzjerami:)
|
|
Dorota Modzelewska studio Perfect na ul.3 Maja 9...profesjonalnie,studio wspaniale wyposazone i umiejetnosci fryzjera adekwatne do ceny...dluzsze wlosy ok 150 zl dekoloryzacja ale doradzi odpowiednie kosmetyki do pielegnacji,kompres itp
|
|
Modzalewska litości każdy niech idzie i się przekona jeśli nie straci włosów albo ich kondycja będzie przerażająca!!!!! Salon "KA" P.Kasia ul.kazańska 28
|
|
Za piękno trzeba płacić 250zł to nie majątek jak miałaś cuda na głowie i kobieta wszelkich starań dołożyła,aby uratować Twoje włosy to chyba nie zapłaciła byś 20zł prawda??? Druga Pani miała łatwiej bo pierwsza zrobiła brudną robotę ha Coś mi tu smierdzi reklamą tego butterfly!!! Sam jestem fryzjerem uważam, że najmniej wypiewane salony na takich forach to najlepsza marka!!!
|
|
Do szatyn00.88 niech zgadnę dlatego najlepsza marka bo nikt o tobie nie napisał jeszcze na tym forum, że dobrym fryzjerem jesteś i tak sobie tłumaczysz ha ha dobre Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Czytając wasze wypowiedzi dotyczące p. Agnieszki "studio nemezis" sądzę że część osób, która pisze o niej niepochlebnie to poprostu konkurencja która zazdrości jej ilości klientów i talentu. To jest młoda osoba, która ma prawo czasem popełnić jakiś błąd. Może i ścieła komuś raz włosy, nie tak jak ta osoba sobie życzyła czy ułożyła inaczej niż ktoś sobie to wyobrażał ale czy to jest powód żeby oczerniać kogoś na forum? Jesteśmy tylko ludżmi i nikt nie jest idealny. A jak nie jesteś zadowolony/- na z fryzury to nie idź tam więcej ale nie pisz o kimś źle. Bo tylko ten, co nic nie robi się nie myli...
|
|
Zgadzam się koala01 święte słowa ,które każdy powinien do głowy sobie wbić i nie oczerniać innych i ploty,wypominki,oczernianie............zmień sobie fryzjera i bez komentarzy zbędnych!!
|
|
również polecam agnieszkę modzelewską w salonie nemezis co prawda nie farbowałam tam nigdy włosów bo mam swoje naturalne ale widziałam często jej prace bo robię tam paznokcie i czasem upięcia właśnie u tej Pani a gdzie TANIO ufarbują mi włosy o ton ciemniej niż mam a włosy mam do pasa prawie i są dość grube ;/ czy ktoś mi takie ufarbuje za nie więcej niż 100 - 130 zł MałaMII
|
|
weronika na rycerskiej colosseumwawa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |