Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie zamawiajcie tortów w cukierni Anna w Zambrowie!!!! |
Cukiernia Anna w Zambrowie nie wywiązuje się z zamówień na torty składane przez klientów. Zamawiałam z cukierni dwa razy na urodziny tort i dwa razy nie zrobili takiego jakiego chciałam był w ogóle inny i waga nie była taka jaka miała być. Dzwoniąc do nich z reklamacją kierowniczka cukierni była bardzo nie miła nie chciała słuchać tego co mam jej do powiedzenia rozłączyła się. Tort zamawiany był za pośrednictwem supermarketu Stokrotka przy ulicy Ks.Anny w Łomży. Życzliwa klientka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie zamawiajcie tortów w cukierni Anna w Zambrowie!!!! |
Może po prostu stokrotka coś pomyliła? Cukiernia Anna to najlepsza cukiernia w okolicy jaką znam. Jeśli kupuję ciasto to tylko u nich. I nigdy nie miałam problemu z zamówionym produktem.
|
|
może i słodzę ale torty to są super nie wspomnę o ciastach (jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził )
|
|
ja zamawiam w cukierni anna torty i są pyszne myślę że to stokrotka się pomyliła a nie cukiernia ja zamawiam w ABC i jest super jaki zamówię taki mam a te torty są rewelacyjne chyba najlepsze z całej okolicy a ślubne jakie piękne , także polecam wszystkim cukiernię Annę z zambrowa tylko trzeba zamawiać w konkretnym sklepie a nie w supermarkecie,
|
|
A ja nie polecam i to nie wina stokrotki tylko Zambrowa !!! i zdania nie zmienię możecie sobie chwalić ja się na nich zawiodłam !!
|
|
@ klientka Czy trudno zauważyć, że twoje pretensje nikogo nie interesują?
|
|
Ja tylko zamawiałam z Zambrowa wszystko było ok ale jedna znajoma mówiła jak jej kolezanka odebrała niby robiony na zamówienie ale chyba na trzy dni wstecz . :)
|
|
Dziękuje za informacje dobrze że w porę weszłam na forum bo miałam zamawiać Tort na ślub siostry co do komentarza że pretensje nikogo nie interesują właśnie że mnie to bardzo interesuje Kawoszka27
|
|
Tak bo jednej się coś nie spodobało to od razu ci też zły tort zrobią. A jak ja powiem że w McDonald sikają do koli to też już tam nie pójdziesz?
|
|
pyszne w Kolnie:) Piekarnia Rapato, duży wybór, dobra cena, a tort może mieć piętra każde w innym smaku, do wyboru do koloru:)
|
|
I założycielka tematu i Kawoszka, chętnie słuchająca krytycznych opinii, właśnie się zalogowały na forum.Ot taki zbieg okoliczności.A tory z Zambrowa bardzo dobre.
|
|
Ja zamawiałam w Zambrowie na swoje wesele wygladał inaczej niż miał wyglądać miały być ozdoby tylko różowe a pojawiły się jakieś żółte zielone i ułożenie kwiatów miało być w łezkę a były porozrzucane nie podobało mi się to i dekoracja na torcie miała być tak geśte kropki a były tak rzadko zrobione ze nie ładnie to wyglądało albo komuś się nie chciało :( Tort był smaczny ale nie taki jak zamawiałam
|
|
Smakowo torty z Zambrowa są bardzo dobre. Co jednak do wagi i do tego,że nie zawsze otrzymuje się to co zamawia to podzielam klientkę 00. Tort komunijny wyglądal jak na urodziny babci choc kobieta pisała dokladnie co chcielismy - w smaku jednak bardzo dobry.
|
|
Torty mają strasznie nie smaczne...zwłaszcza takie dla dzieci,smakują jakby były mydlane,a raczej wcale nie smakują...ciasta są ok,ale torty do d.... Torty najlepsze są w cukierni Cendrowscy.
|
|
Zbliża się roczek mojego synka,poradzcie skąd wziąć tort?Myślałam o ABC,bo 2 razy brałam i był ok,no ale ten ma być typowo dla dziecka,a mała pisze,że nie mają smaku
|
|
Jestem Łomżaninem. Cieszę się że cię wyrombali. Zamawia się torty w naszych łomżyńskich cukierniach, a nie na wsi w zambrowie.
|
|
Hahahaha klientka00 tyle jest w Lomzy cukierni ze zamowilas az stamtad.? Powiedz co Cie pokusilo, pewnie "tanio" Cie podkusilo. .
|
|
klientka i kawoszka to jedna i ta sama osoba... a moze to konkurencja?
|
|
Aja polecam cukiernie Weronika na ul.Chabrowej,torty sa pyszne,maja rozne postacie z bajek nie ma problemu z zamowieniem torta dla dziecka,a takze dla doroslych.ciasta tez sa pyszne.polecam! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Oj kobity,kobity nie chce wam się piec ciast,tortów,gotować.Wygodnictwo i lenistwo do n-tej potęgi.Teraz to jedna z drugą pod blokiem staną i plotkują i czasu nie mają na wypieki własnej roboty. Nasze mamy nie zastanawiały się nad wyborem cukierni tylko składników do ciasta(a z tymi za czasów PRL-u było dużo gorzej niż dzisiaj). Świat się wali.
|
|
Tylko nie w cukierni Weronice tam są kilku miesięczne biszkopty a we wrześniu piecze się już ciasta na boże narodzenie. a co do klientki00 to może jakaś rozkapryszona niedogodzona klientka
|
|
A ja mysle ze klientka00 robi niby reklame.? Tak jak napisal bizness :) .
|
|
Jak dla mnie torty z Zambrowa są w smaku paskudne - dokładnie jak ktoś wyżej napisał - mydlane, bez smaku i sztuczne do n-tej potęgi. Nie wiem, co komu w nich smakuje. No ale każdy ma swój gust. Ja w każdym razie nie polecam.
|
|
Ja na wesele zamawiałam w Zambrowie tort i był bardzo dobry, a dekoracja prześliczna, chociaż też nie chciałam niczego przesadnego... Ale nie było to w tym roku, więc teraz nie wiem jak tam jest. Ostatnio bardzo mi smakował tort z Okruszka :)
|
|
też polecam Weronikę.Co ty piszesz za bzdury o biszkoptach. Torty są smaczne, nie są mdłe i świeżutkie.
|
|
Macie racje nie zamawiajcie tortów na wsi w Zambrowie.Lepiej wcinajcie swoje smaczne z prochów i bóg wie jeszcze czego.od 25 lat zamawiam torty u WIEŚNIAKÓW i problemu nie miałem.Jak wieśniaków zatrudniacie w swoich sklepach to nie ma co dziwić. kac
|
|
Polecam cukiernie w Białymstoku na Malmeda.Tylko ceny u Jacka to kosmos.A chemia się odbija tydzień. :) kac
|
|
Zamawiałam nie raz torty z Anny przes sklep w ABC i nigdy nie było problemu
|
|
Najlepsze ciasta i torty są w ABC, polecam :)
|
|
w ABC torty i ciasta sa wlasnei z zambrowa . i sa naprawde pyszne . pierdzielicie głupoty . jeszcze nigdy nie zrobili mnie na szaro . polecam rowniez cendrowskich tylko oni juz nie robia tortow dla dzieci bo ostatnio na urodzinki corci chcialam zamowic to wiem .
|
|
Do Barona666..... Odpowiedz sam sobie tylko, czy Ty jesteś umysłowo chory człowieku...? Najdalej w Jeziorku byłeś na zabawie i masz czelność pisać, ze Zambrów to wieś....Żallllllll ...
|
|
Ty to chyba nigdy nie słyszałeś że łomża niedawno miała rejestrację na samochodach (przed zmianą województwa bo i tego została pozbawiona) WWKZ- tzn WOJEWÓDZKA WIEŚ KOŁO ZAMBROWA , a asfalt też na noc zwijają ? żeby kury nie wydziobywały. Zambrowianin z krwi i kości.
|
|
Doprawdy przezabawne
|
|
Drodzy Państwo! Ja również należę do tych zawiedzionych klientek, ponieważ cukiernia „Anna” nie dostosowała się do mojego zamówienia, jakie złożyłam za pośrednictwem sklepu ABC w Łomży. Bardzo zależało mi, żeby tort okolicznościowy z okazji chrztu świętego mojego wnuka wyglądał pięknie, estetycznie i smacznie, bo wśród gości byli ludzie przykładający dużą wagę do estetyki kulinarnej. Zanim więc złożyłam zamówienie, najpierw (w Internecie) przeczytałam informację na temat cukierni „Anna”, a także wypróbowałam smak ciast, jaki ów zakład dostarcza do w/w sklepu. Spodobało mi się, że w swojej ofercie zakład informuje, iż wykonuje również nietypowe zamówienia, dostosowując technologię wykonania do życzenia klienta i zapewnia, że nie ilość liczy się najbardziej, lecz jakość oferowanych przez nich produktów. Ta informacja utwierdziła mnie w przekonaniu, że to jest to, czego szukam. Na wszelki wypadek, dla jasności i uniknięcia niedomówień, wysłałam drogą e`mail projekt tortu, a oprócz tego kilka razy kontaktowałam się telefonicznie. Podobny projekt zostawiłam też w sklepie ABC razem z zamówieniem. Oczywiście otrzymałam zapewnienie, że wszystko będzie zrobione, jak należy. Tymczasem, przy odbiorze tortu spotkało mnie ogromne rozczarowanie, bo tort w ogóle nie przypominał tego z obrazka, wręcz był wstrętny, pozbawiony ozdobnych elementów, a napis przypominał pismo dziecka z przedszkola. Zresztą nie tylko wygląd był brzydki, bo jeszcze i smak nie ten, ponieważ według zamówienia powinien być truskawkowy, a nie jakieś tam owoce leśne. Całe szczęście, że udało mi się zrobić nową dekorację, bo inaczej wstyd byłoby wystawić na stół. Doprawdy nie sądziłam, że w czasach, kiedy firmy zabiegają o klienta, spotkam się z takim lekceważeniem. Rozumiem, że w okresie przedświątecznym zakład miał sporo zamówień, więc nie było czasu na zabawę i wszystko było robione, jak leci, „na jedno kopyto”. No, ale klienta to nie obchodzi. Moim zdaniem, każda szanująca się firma, dbająca o dobre imię powinna dbać o swoich klientów, bowiem Ci są żywą reklamą. Nikt inny nie rozsławi firmy i nie nagłośni tak, jak dobrze obsłużony klient. Takie są zasady marketingu. Naprawdę zawiodłam się i na pewno nie polecę tej cukierni swoim znajomym.
|
|
plecam weronike. cukiernia weronika.pl
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |