poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Problemy z - T-Mobile

Witajcie
Jakiś czas temu na terenie Łomży, Śniadowa i innych miejscowości w woj. Podlaskim był przeprowadzany program modernizacji sieci przez sieci T-Mobie oraz Orange.
Klienci byli poinformowani o zakończeniu modernizacji kilka miesięcy temu, jednak problemy z zasięgiem, przerywaniem połączeń oraz przerwami w dostępie do internetu występują cały czas do dzisiaj.
Są to ogromne utrudnienia dla ludzi którzy długie godziny spędzają na telefonie. Poszukuje osób które mają nadal taki problem (głównie w smartfonach). Jest spora grupa ludzi która zdecydowała się walczyć z siecią i będzie kierować sprawę do UOKiK, UKE i na drogę sądową w pozwie zbiorowym.
Jeśli macie podobne problemy lub kogoś kto je nadal ma zapraszam do kontaktu na : niemobilnet@wp.pl
Prosimy o opisanie problemy, ile czasu występuje, o składanych reklamacjach itp. Oraz pozostawienie kontaktu do siebie. Więcej informacji na temat problemów występujących z siecią T-Mobile można znaleźć na www.facebook.com/niemobilnet - Użytkownicy NC+ umieli się skrzyknąć więc abonenci T-Mobile też powinni :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Problemy z - T-Mobile

Miałem podobny problem w Orange ale wystarczyło wyłączyć w tel. obsługę sieci 3G, ustawić tylko GSM i problem znikł...

tylko gsm więc powolny edge. zmien operatora I po klopocie

A ja się dzis dowiedziałem, że w t-mobile 1 sms = 1 minuta. rozbój w biały dzień

T-MOBI to jedne wielkie scierwo

miałem ten sam problem, na dodatek nie można było pisać smsów, po prostu nie wysyłały się, na moim smartfonie Samsung w dymku było napisane WYSYŁANIE... i odbiorcy nie otrzymywali tych smsów, a mimo to T-Mobile naliczył je do faktury i dzwoniąc do BOA mówili mi , że smsy zostały "puszczone" przez centralę i naliczona została opłata. na ekranie ciągle napisane WYSYŁANIE... Pan z BOA zgłosił problem do działu technicznego po 2 dniach odtrzymałem wiadomość: "Dział Techniczny nie stwierdził błędu po stronie sieci. Prosimy o sprawdzenie urządzenia." Wsadziłem karty sim z innych sieci: Plus i Play i smsy normalnie się wysyłały.... (a na mojej SIM niestety nie)
Czekam aż skończy mi się umowa, żona niedawno przeszła z tej sieci do Play i ja też przechodzę, bo T-Mobile to SKANDAL.... PORAŻKA...!!!!!!!!

PS: problem ten pojawia się i znika.(ciąąąągle....)
pojawia się wtedy kiedy są przeciążenia sieci (np. W Boże Narodzenie, Sylwester, Wielkanoc) wtedy kiedy znajomi piszą życzenia itp - nie mogę im odpisać....

a to wszystko przez to że t mobile nie w każdym kraju jest nabtakim samym poziomie . osobiście uzywam od bardzo dlugiego czasu I jedynie czego mi brakuje to dostepu do lte. narazie hspa musi wystarczyc (srednio 15-17 mbit/s). pakiet wszystko nielimitowane gdyz w ofercie sa tylko 3 plany: nielimitowane rozmowy i sms plus 500 meg data, taki sam tylko ze 2 gig data oraz wszystko nielimitowane. zmień operatora lub wyjedz z kraju.

Jak ktoś ma tel z którego nie umie korzystać to tak jest. Ja ani w t-mobile ani w orange nie mam problemów. Również podczas modernizacji miałem znikome problemy.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe. Glazura, terakota, łazienki, malowanie, szpachlowanie, tynki, konstrukcje, parkiety i wiele innych. Profesjonalnie, wieloletnie doświadczenie. Zapraszam.
tel. 536065419
nieruchomości
Działka budowlana 7,5 ara Wygoda ok. Łomży. Drewno opał, suche, porąbane, 5m3 dąb.
tel. 667246306
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org