piątek, 18 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
supermarket

Mam pytanie .Czy ktos z szanownych forumowiczów wie już co dokładnie budują na górce.Jaki to ma być ten nowy supermarkiet lub sklep wielkopowierzchniowy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: supermarket

to bedzie tesco prowadzone przez dwoch lomzyniakow wspolnikow takze spokojnie to bedzie polski sklep w 80%

Z tego co wiem to TESCO nie jest polskie. Tesco to angielski supermarket.
Więc Lord nie wprowadzaj ludzi w błąd.

z tego co ja slyszalem to ma tam byc "Kaufland" <---- to niemiecki supermarket spozywczy (nie jestem pewnien czy dobrze bazwe napisalem)..:)

Whatever.........

SG1 ma rację. Tam będzie Kaufland. Tesco nie zajmuje się budową takich małych supermarketów i stara się o tereny po PKP.

O ile się nie mylę będzie to na takiej zasadzie, że ziemia i budynek będzie w rękach łomżyńskich inwestorów, a niemiecki Kaufland będzie wynajmował wewnątrz halę sprzedaży.

ja slyszalem ze maja byc 4 supermarkety.tam na gorce na senatorskiej,kolo kosciola milosierdzia bozego tam gdzie byl ten stary parkin strzerzony i tam gdzie cyrki, krauzle zawsze stawiaja(tak tylko slyszalem ze ma tam byc ten supermarket gdzie cyrki stoja lub karuzele)

Niektórzy są dobrze poinformowani... Neon i SG1 mają rację - to na pewno będzie Kaufland. Tym, którym nie znana jest sieć Kaufland komunikuję, że jest to dyskont wielkopowierzchniowy tzn nie hiper- czy supermarket tylko dyskont. Różni się on od nich przede wszystkim powierzchnią oraz wystrojem i obsługą a także cenami. Jak ktoś był w Leader Price lub Biedronce (to są dyskonty) oraz np Real, Auchan, Tesco (hiper i supermarkety) to różnicę pomiędzy nimi powinien sobie wyobrazić. Wiem, że będzie to Kaufland bo z nimi współpracuję. Wiem też, że stanowiska w tej sieci są już obsadzone (widziałem w gazetce pracowniczej Kaufland we Wrocławiu zdjęcie jednej z nich - Kierownika działu artykułów Spożywczych, jednak nazwiska nie pamiętam. Wiem tylko, że jest to kobieta :))

Jezeli ten dyskont bedzie przypominal Leader Prcie to uwazam ze budowa jego chyba nie jest dobrym rozwiazaniem....w lomzy jak narazie buduja sie roznych sieci dyskonty...czy nie moglby powstac jeden ale hipermarkte gdzie wiekszosc artykulow jest bardzo dobrej jakosc?!
Ja rowniez slyszalem podobnie jak to wie neon ze Tessco chce postawic swoj budynek na terenach PKP i w zamian za uzyskana zgode chce wymienic okna w szkolach podstawowych...ale na 100% nie jestem pewien...

Whatever.........

Ja również słyszałam że ludzie składają podania o przyjecie do pracy w tym sklepie. czy nie wie ktoś przypadkiem gdzie należy złożyć takie podanie

www.kaufland.pl dział praca

Chyba nie Kaufland...

zx

...nie wiem czy toto ale chyba tez tak mysle ze to bedzie kufland:)a jest moze jego stronka ?
chalbym zobacyzc ten supermarket czy jakos tak

Damianek16:
Po 1. Tu nie ma co myśleć/uważać, bo to są fakty.
Po 2. Odświeżasz dosyć stary temat nie wnosząc nic do dyskusji.
Po 3. Naucz się czytać posty. Adres strony masz wyżej.
Po 4. Piszesz chaotycznie i ciężko zrozumieć twoje wypowiedzi.
Po 5. Dzisiaj jestem wyjątkowo cierpliwy i wyrozumiały.

Sorry, że akurat tutaj to piszę, ale robisz straszny śmietnik na forum i musiałem...

neon
smietnoik to masz w domu:)

(__)
(oo)
/- - - - - - - - \/
* | | |
| | - - - - | |
^^ ^ ^

neon
smietnoik to masz w domu:)

(__)
(oo)
/- - - - - - - - \/
* | | |
| | - - - - | |
^^ ^ ^

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org