Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruda niewiasta z Takko |
Ruda niewiasto z Takko,chcę Ci tylko powiedzieć(napisać),że jesteś nieziemsko piękna.I to tyle.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruda niewiasta z Takko |
Ojjj,jutro się wybiorę zobaczyć tę piękność ... Póki co Pozdrowienia dla tej Pani ;)
|
|
pojebbb co pięknej w cudzysłowiu nigdy nie widział,jak ci hormony szaleją to idź do burdelu pojebańcu
|
|
odwal sie od mojej zony ---------------------------------------------
|
|
fak of
|
|
ciotosławie
|
|
Takko jutro będzie oblegane:) Wierząc w cudowną urodę Pani z Takko, udana kryptoreklama;)
|
|
dvw jak to faktycznie Twoja żona,to nie zamierzam Jej podrywać,nie zamierzałem też nikogo urazić-wpędzić w zakłopotanie,po prostu ta kobieta ma niespotykaną urodę....taką nieszablonową,nie jak te wszystkie farbowane blondynki czy kruczoczarne brunetki shadowrun przeczytaj jeszcze raz swoje komentarze i oceń ich poziom intelektualny
|
|
zartowalem podrywaj :d ---------------------------------------------
|
|
ludzie ja tylko chciałem spontanicznie wyrazić opinię na temat urody tej pani i to wszystko w tym temacie...gdybym chciał ją poderwać to na pewno bym nie zagajał na forum
|
|
i bardzo dobrze Brawa dla Pani z takko
|
|
co za palant tutaj pozdrawia a nie zagada nawet na żywo, idioci bez jaj ahhh
|
|
Napisałem to co napisałem,jak najbardziej spontanicznie.Może i kiedyś powiem tej pani prosto w oczy,że ma nieziemską urodę. Chciałem tylko tej dziewczynie sprawić przyjemność,bo zauważyłem,że mimo swojej orientalnej urody ma smutne oczy. Może mój post wprawił ją w zakłopotanie...jak tak,to przepraszam. Do złośliwców:Nie pytam się jak ta pani ma na imię,gdzie mieszka,czy ma kogoś...Jak ktoś tego nie rozumie,że to był tylko komplement to trudno.
|
|
Następnym razem przemyśl to kilka razy czy warto komuś namieszać w życiu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |