Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
snooker |
Czy gdzies w Łomży mozna zagrac w gre snooker?(odmiana gry w bilard).Prosze o informacje,jezeli Drodzy Forumowicze wiecie gdzie.Pozdrawiam serdecznie:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: snooker |
Nie ma takiego miejsca w Łomży
|
|
Zasmucila mnie ta wiadomosc:-( Dziekuje za informacje,pozdrawiam:-)
|
|
to nawet w stolicy bardzo mało jest takich miejsc... w Łomży na bank nie ma... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Do wa-wy troszke za daleko,szkoda ,ze w Łomży nie ma snooker'a,napewno nie jedna osoba chetnie by zagrala:-)
|
|
snooker to bardzo trudna gra... polecam straight poola, a dla bardziej zawaansowanych Nine Ball czyli tzw. "dziewiątkę" ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
popieram jest trudny,ale ciekawszy od pool'a ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
Wszystko co trudne jest ciekawe,w snookerze,oprócz tego że stół jest za wielki,bile są za małe a kieszenie jeszcze mniejsze ,jest jeszcze problem finansowy z 4-ro godzinnymi frem-ami,ale ciekawy jest jak ch..polecam world championship już za pół godziny na eurosporcie.Pozdrawiam
|
|
|
|
Ptysiu a grasz tak jak Dott czy raczej jak Robertson ?Na prawdziwym stole zdecydowanie jest ciekawiej.Pozdrawiam
|
|
wole na virtual grac http://gryonline.wp.pl/gry.online-bilard.8.html dzis o 20 piszcie do mnie na gg to w bilarda zagramy ! gg:7889552 zmieze sie z kazdym :P
|
|
Aha, a Ty będziesz przykładał do monitora kątomierze i ekierki i rozbrajał mnie swoimi tekstami niedoczekanie Twoje P :-)
|
|
i co gra ktos ? jest jakis odwazny ? pisać na gg 7889552
|
|
Nie ma snooker'a w Lomzy , trzeba sie zadowolic gra w poola:-)na wp grywam,lecz to nie to samo co stol,realna gra bardziej pociaga.Chcecie zagrac w spokoju w poola wybierzcie sie do Kisielnicy,nie ma malolatow i jest spokoj,w sobote i niedziele ciezko trafic zeby zastac wolny stol. Ja_ne_k,propozycja,zagrasz? ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
serdecznie dziekuje za zainteresowanie sie tematem i za wskazowki,co gdzie lub nie;)Pozdrawiam serdecznie i zycze dobrego,milego i spokojnego dlugiego weekendu:-) ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
Ok. demon dziś o 18-tej, będę z żoną i dziećmi P :-)
|
|
ja mogę zagrać w Łomży w którymś z klubów... gram sporo tyle, że na 8ft. stole... na 9ft. trochę gorzej mi idzie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |