poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
snooker

Czy gdzies w Łomży mozna zagrac w gre snooker?(odmiana gry w bilard).Prosze o informacje,jezeli Drodzy Forumowicze wiecie gdzie.Pozdrawiam serdecznie:-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: snooker

Nie ma takiego miejsca w Łomży

Zasmucila mnie ta wiadomosc:-(
Dziekuje za informacje,pozdrawiam:-)

to nawet w stolicy bardzo mało jest takich miejsc... w Łomży na bank nie ma...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Do wa-wy troszke za daleko,szkoda ,ze w Łomży nie ma snooker'a,napewno nie jedna osoba chetnie by zagrala:-)

snooker to bardzo trudna gra... polecam straight poola, a dla bardziej zawaansowanych Nine Ball czyli tzw. "dziewiątkę"

---------------------------------------------------------------------------------------------------

popieram jest trudny,ale ciekawszy od pool'a

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

Wszystko co trudne jest ciekawe,w snookerze,oprócz tego że stół jest za wielki,bile są za małe a kieszenie jeszcze mniejsze ,jest jeszcze problem finansowy z 4-ro godzinnymi frem-ami,ale ciekawy jest jak ch..polecam world championship już za pół godziny na eurosporcie.Pozdrawiam

Bilard - najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem,(moje hobby).

http://gryonline.wp.pl/gry.online-snooker.html
moze mała partyjka ?

Ptysiu a grasz tak jak Dott czy raczej jak Robertson ?Na prawdziwym stole zdecydowanie jest ciekawiej.Pozdrawiam

wole na virtual grac

http://gryonline.wp.pl/gry.online-bilard.8.html
dzis o 20 piszcie do mnie na gg to w bilarda zagramy !
gg:7889552
zmieze sie z kazdym :P

Aha, a Ty będziesz przykładał do monitora kątomierze i ekierki i rozbrajał mnie swoimi tekstami niedoczekanie Twoje P :-)

i co gra ktos ? jest jakis odwazny ? pisać na gg 7889552

Nie ma snooker'a w Lomzy , trzeba sie zadowolic gra w poola:-)na wp grywam,lecz to nie to samo co stol,realna gra bardziej pociaga.Chcecie zagrac w spokoju w poola wybierzcie sie do Kisielnicy,nie ma malolatow i jest spokoj,w sobote i niedziele ciezko trafic zeby zastac wolny stol.
Ja_ne_k,propozycja,zagrasz?

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

serdecznie dziekuje za zainteresowanie sie tematem i za wskazowki,co gdzie lub nie;)Pozdrawiam serdecznie i zycze dobrego,milego i spokojnego dlugiego weekendu:-)

Ok. demon dziś o 18-tej, będę z żoną i dziećmi P :-)

ja mogę zagrać w Łomży w którymś z klubów... gram sporo tyle, że na 8ft. stole... na 9ft. trochę gorzej mi idzie...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org