Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
święta a pogoda |
drogie panie w czym wybieracie się w święta do kościoła, pantofelki i płaszczyk czy kozaki i kurtka zimowa ? Pogoda płata nam figle i jak to my kobietki zawsze mamy jakiś dylemat, więc czekam na propozycję może wspólnie damy radę coś wymyślić ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: święta a pogoda |
przykro mi, ale ja Ci nie pomogę... się do kościoła nie wybieram.
|
|
lalko złota jasne ,że pantofelki i płaszczyk a kozaczki i kurtka do torby może się przydać .....heh
|
|
...a jakie to znowu w Polsce parafialnej święta będą...? bo ja jeszcze lampek bożonarodzeniowych nie zdjąłem... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
przy takiej pogodzie to dylemat jak cholera
|
|
Barbara była po lodzie,więc w święta po'wodzie...
|
|
co do obuwia... problem rozwiązany. gumowce założyć musisz!
|
|
Wiadomo- w kościele trzeba się pokazać!
|
|
Straszny dylemat w czym do koscioła aby ludziom pokazac głupia mentalnoścć ludzka Ktos napisze płaszczyk i pantofle a tu mróz -10 i co w pantofelkach pocisniesz??? trzeba miec swój rozum i umiec dostosowac sie do sytuacji.Wez sie kobieto ogarnij bo sa w zyciu wazniejsze rzecz niz lans. ***************
|
|
a kto tu się lansuje jak piszesz już chyba nie ten wiek po prostu jak będzie 3 stopnie to ani kozak ani pantofel także co????
|
|
![]()
|
|
Jak do kościoła to w fufajce i gumofilcach, przecież nie szata zdobi człowieka . Należy tylko pamiętać o tym "wdowim groszu " na tacę. Obowiązkowo saniami podjazd zrobić. re Paplik Mróz jest śnieg jest to choinkę należy stroić. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
.........po prostu jak będzie 3 stopnie to ani kozak ani pantofel także co???? A co sie nosi przy 3-ech stopniach ? pewnie japonki :) :) ***************
|
|
poświęcić jajka to w byle czym, raz dwa, bo trzeba żarcie na święta dokańczać szykować.... no chyba że wam chodzi o bycie w kościele w I i II dzień świąt...a to co innego...:) odświętnie raczej, ale pantofelki to chyba odpadają w tym roku...i dobrze - o jeden wydatek mniej ;)))
|
|
poświęcić jajka to dzieci chodzia a ja w kuchni , ale chodzi o święta 1i 2 dzień jak iśc do kościoła , widzę że ludzie na tę chwilę chodzą różnie , już widziałam pani w pantoflach ale to pojedynczy przypadki,
|
|
Ja tam chodzę w pantofelkach,bo mi pasuje, a że ludzie się na mnie dziwnie patrzą to ich sprawa:) Święta pewnie tak samo Kozaczki precz!!;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |