wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
święta a pogoda

drogie panie w czym wybieracie się w święta do kościoła, pantofelki i płaszczyk czy kozaki i kurtka zimowa ? Pogoda płata nam figle i jak to my kobietki zawsze mamy jakiś dylemat, więc czekam na propozycję może wspólnie damy radę coś wymyślić ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: święta a pogoda

przykro mi, ale ja Ci nie pomogę...

się do kościoła nie wybieram.

lalko złota jasne ,że pantofelki i płaszczyk a kozaczki i kurtka do torby może się przydać .....heh

...a jakie to znowu w Polsce parafialnej święta będą...? bo ja jeszcze lampek bożonarodzeniowych nie zdjąłem...

rudy błazen z druhem

przy takiej pogodzie to dylemat jak cholera

Barbara była po lodzie,więc w święta po'wodzie...

co do obuwia... problem rozwiązany.

gumowce założyć musisz!

Wiadomo- w kościele trzeba się pokazać!

Straszny dylemat w czym do koscioła aby ludziom pokazac głupia mentalnoścć ludzka Ktos napisze płaszczyk i pantofle a tu mróz -10 i co w pantofelkach pocisniesz??? trzeba miec swój rozum i umiec dostosowac sie do sytuacji.Wez sie kobieto ogarnij bo sa w zyciu wazniejsze rzecz niz lans.

a kto tu się lansuje jak piszesz już chyba nie ten wiek po prostu jak będzie 3 stopnie to ani kozak ani pantofel także co????

Jak do kościoła to w fufajce i gumofilcach, przecież nie szata zdobi człowieka .
Należy tylko pamiętać o tym "wdowim groszu " na tacę.
Obowiązkowo saniami podjazd zrobić.

re Paplik
Mróz jest
śnieg jest
to choinkę należy stroić.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

.........po prostu jak będzie 3 stopnie to ani kozak ani pantofel także co????
A co sie nosi przy 3-ech stopniach ? pewnie japonki :) :)

poświęcić jajka to w byle czym, raz dwa, bo trzeba żarcie na święta dokańczać szykować.... no chyba że wam chodzi o bycie w kościele w I i II dzień świąt...a to co innego...:) odświętnie raczej, ale pantofelki to chyba odpadają w tym roku...i dobrze - o jeden wydatek mniej ;)))

poświęcić jajka to dzieci chodzia a ja w kuchni , ale chodzi o święta 1i 2 dzień jak iśc do kościoła , widzę że ludzie na tę chwilę chodzą różnie , już widziałam pani w pantoflach ale to pojedynczy przypadki,

Ja tam chodzę w pantofelkach,bo mi pasuje, a że ludzie się na mnie dziwnie patrzą to ich sprawa:) Święta pewnie tak samo

Kozaczki precz!!;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org