piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DIETETYK

Witam mam pytanie czy ktoś zna namiary na dietetyka w Łomży i orientuje się ile to może kosztować?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DIETETYK

Jest w Lomzy dziewczyna,ktora tym sie trudni.Swoja poradnię ma w Centrum Katolickim.Bardzo fajna dziewczyna,widac ze lubi to co robi.Wpisz w google Poradnia Dietetyczna Anna Nadolna Łomża.

Po co dietetyk, wystarczy ból zęba przez 2 tygodnie. Z góry przepraszam za głupi komentarz. :)

przez 2 tygodnie? a gdzie dentysta?

Dentystów ci u nas dostatek :)

Ale po co płacic za diety cud skoro mozna połączyc ból zęba z odchudzaniem ?:)

Do komentarza Figi:słyszałam kiedyś mądrą wypowiedż."Tylko chamów bolą zęby.Kulturalny człowiek systematycznie odwiedza stomatologa".:)Miłej niedzieli

Pati1985 dziękuję :)

wejdź na http://www.pdtwojadieta.pl/

tam wszystkiego się dowiesz :)

zawsze na bieżąco....

Ta stronka Anny Nadolnej jest dość uboga - jest info, że wizyty tylko po wcześniejszym umówieniu - a nie ma podanego nawet telefonu...

komentarze z bólem zęba mogą być nietrafione... może ktoś chce przytyć?:)

Ostatnio byłam na dniu otwartym w Centrum Skutecznej Diety na Al.Legionów.............wejdź na stronke www.csdiety.pl wszystko fajnie opisane

Do komentarza Miśki! - a ja słyszałam, że osoby ubliżające innym anonimowo mają najwidoczniej problem, z którym nie potrafią sobie poradzić w swoim otoczeniu. Anonimowość Internetu pozwala im w zaciszu czterech ścian wyładować negatywną energię, po czym powrócić do świata żywych istot z nisko spuszczoną głową. Są to tchórze bojący się własnego cienia.

Jak pisałem wcześniej - P. Maria jest dobrym dietetykiem. To jej nr 609662103. Jest bardzo miła i rzeczowa, na pewno się dogadacie.

do sic :
wystarczy wejść w kontakty i jest podany nr telefonu
zanim cos napiszesz naucz sie czytac uważnie

zawsze na bieżąco....

Polecam Panią Martę. Co prawda prowadzi poradnię w Białymstoku, ale przyjeżdża do Łomży na wizyty domowe. Kontakt znajdziecie na stronie

www.abcdieta.com.pl

Pozdrawiam wszystkich

http://www.naturhouse-polska.pl/nasze-centra/podlaskie/lomza/centrum-dietetyczne-naturhouse/154/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org