piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie można kupić tą książkę Dr Sychowicz: Władze komunistyczne wobec Kościołów?

Jak w temacie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie można kupić tą książkę Dr Sychowicz: Władze komunistyczne wobec Kościołów?

zapewne w księgarni ....

Re: Gdzie można kupić tą książkę Dr Sychowicz: Władze komunistyczne wobec Kościołów?

ale sobie autorytet wybrałeś. Co to za pozycja napisana przez faceta który tropił agenturę SB na ogródkach działkowych w Łomży. Literatura raczej beletrystyczna a nie historyczna.

Rimpik

na allegro - masz tu nr aukcji - oferta nr 3084805119

Dzięki. Trzeba wspierać rodzimych autorów.

Akurat ten numer aukcji dotyczy pozycji "Władze komunistyczne wobec Kościoła katolickiego w Łódzkiem 1945-196".

"Władze komunistyczne wobec Kościołów i związków wyznaniowych w województwie białostockim w latach 1944–1975"

Publikacje wydane przez Instytut Pamięci Narodowej można kupić:

w siedzibie IPN
ul. Towarowa 28, 00-839 Warszawa
pon.–pt. 8:30–16:00

tel. 22 431 82 87
tel. 22 581 88 72

w Centrum Edukacyjnym IPN
ul. Marszałkowska 21/25, Warszawa
pon.–pt. 10:00–18:00
sob. 9:00–14:00

tel. 22 576 30 06
Katarzyna.maciak@ipn.gov.pl
tel. 22 576 30 05
Marcin.myslinski@ipn.gov.pl

BIAŁYSTOK
Punkt sprzedaży publikacji IPN w Białymstoku, ul. Warsztatowa 1A
pon.–pt. 7:30–15:30
Kontakt: Magdalena Klimiuk, tel. (85) 66-457-36 Magdalena.Klimiuk@ipn.gov.pl
Krzysztof Jodczyk, tel. 85 66-457-87, email: Krzysztof.Jodczyk@ipn.gov.pl

po pierwsze ...

TĘ książkę ...

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

mianownik - ta książka
dopełniacz - tej książki
celownik - tej książce
biernik - tę książkę
narzędnik - tej książce
miejscownik - o tej książce
wołacz - książko

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

jeśli ktoś nie rozumie własnego języka , to jak zrozumie jakąkolwiek KSIĄŻKĘ ?

A narzednik to nie będzie przypadkiem: "z tą książką" ?

Polski trudna język... :)

z tą książką ma być

pzdr

Trzeba być samemu wielikm idiotą aby kogoś wielokrotnie Zwyzywać od idiotów za maleńki błąd. Nie pomoże tu francuski nick. Taki osobnik za nim kryjący się ubliża kulturze francuskiej.
Nie słyszałeś o ludziach dyslektykach i dysgrafach a żołądkujesz się tu jakbyś wszystkie rozumy pozjadał. Gdzięż jest twoja tolerancja i miłość do bliźniego w tym Wielkim Tygodniu?
Po katolicku Ci przebaczam. Wyspowiadaj się i nie grzesz więcej a osiągniesz szczęsliwość wieczną -AMEN.

Ale kupuje sie: tę książką :):):)

Z: tą książką to mozna iśc na poprawkę z j.polskiego :)

Dysleksja i dysgrafia to choroby wymyslone przez rodziców dla leniwych dzieci :):)

racja - jebnułsia w narzędniku, przepraszam :-)

... a nikogo nie zwyzywałem, albowiem to mój podpis pod KAŻDYM moim postem od lat, nie mam zwyczaju wyzywać ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org