Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Barman na wesele |
Witam! Czy ktoś ma może jakieś namiary na dobrego i sprawdzonego barmana, którego można wynająć na wesele? Proszę o maile, numery telefonów lub strony internetowe. Z góry dziękuje za wszelkie informacje! Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Barman na wesele |
A to goście nie potrafią sami sobie nalewac wódki?? Barman im do tego potrzebny??
|
|
Chodzi mi raczej o barmana, który będzie robił różnego rodzaju drinki za barem a nie stał za stołami i nalewał wódkę :)
|
|
Aaaaa !!!! Rozumiem :):) Zamiast polewania, będzie tylko pokazywanie :):):) Ehhh człowiek się wcale na tej nowej modzie nie zna::(
|
|
Goscie beda stac w kolejce po drinka zamias podziwiac mloda pare podczas 1 tanca :-D
|
|
no i lipka :) Przez oszczędności na wódce braw nie będzie za 1 taniec:):):)
|
|
ja słyszałam o jednym chyba z olsztyna ale dobrym, www.barcontrol.pl
|
|
Ocho student się reklamuje :)
|
|
dobry i sprawdzony wiele razy wszystkie szczegóły tam sa najlepiej napisz do niego http://www.facebook.com/photo.php?fbid=211034879041536&set=pb.100004050771006.-2207520000.1363782374&type=3&theater
|
|
Niestety link powyżej nie chce mi się otworzyć :(
|
|
507 614 774 jego numer
|
|
W ubiegłym roku byłem na weselu gdzie barman robił kapitalne drinki.Wiem jednak tylko tyle,że był chyba z Yamy.Możesz tam się spytać.
|
|
co za problem wodke z sokiem jablkowym mieszac[;]
|
|
Oj tosz to ochydne jest!:( Wódkę to się piwem zapija a nie tam jakimiś sokami :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |