Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Vectra-pomoc |
Za pomocą pilota mogę zmienić kanały, ale nie działa menu ( na ekranie dekodera wyświetla się nr kanału). Włączanie na pilocie menu, info, EPG itd nie wyświetla niczego na ekranie. Nie mam zatem dostępu do opisu tego co oglądam, listy nagranych programów itd. Może ktoś miał z Was taką usterkę i zdradzi mi co mam zrobić. Dzwoniłam na infolinię ale czekałam b. długo.... i się wyłączyłam. Pomimo że nie uzyskałam pomocy za rozmowę i tak zapłaciłam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Vectra-pomoc |
wciśnij OK
|
|
to nic nie daje
|
|
Zrestartuj dekoder - wyłącz go z gniazdka na 2 min albo wyłącznikiem z tyłu. Nie zaszkodzi też na chwilę wyciągnąć baterie z pilota. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
na dekoderze są przyciski na panelu w pionowym rzędzie.ostatni przycisnąć kilka razy i zmieni się rozdzielczość powinno wyskoczyć 576i (nie jestem pewna czy cyfry dobrze pamiętam), i powinno być dobrze,o ile wczesniejsze restartowanie nie pomogło to może to pomoże
|
|
Spróbuj tak jak napisał Aro, powinno pomóc jak przy prawie każdym sprzęcie. Jeśli nie to serwis :(
|
|
Mamcia dzięki, tylko ten sposób zadziałał.
|
|
A jednak na tym forum można się coś dowiedzieć!!!!!
|
|
Nie ma za co dziękować.Miło mi że mogłam pomóc:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |