poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy kto¶ zauważył, że "TV" Łomża promuje ludzi zwi±zanych z lewic±?

Ogl±daj±c marny program TV Łomża doszedłem do wniosku, że nie jest to obiektywne Ľródło informacji. Promuje ludzi z jednej opcji politycznej (jedynie słusznej, bo rz±dz±cej). Co wy na to ?

Marianx

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy kto¶ zauważył, że "TV" Łomża promuje ludzi zwi±zanych z lewic±?

Nie zwróciłem uwagi na to, ale ze względu na nędzny poziom tej TV. Jak człowiek sobie obejrzy reportaż z Zebrania Rady Miejskiej, czy posłucha takich oszołomów jak Lipski czy Grabani to nie nie zwraca uwagi na resztę.

Jedno jest pewne lewica jest zła!!!

Młoda Prawica Łomżyńska

Grzegorz

Cikawe jest to, że w Łomży s± dwie "TV Łomża", o ile greg wskazuje konkretn± w SM "P", to Marianx chyba raczej t± drug± .... i ma rację.

Występ "publicysty" "o trawie i trawnikach" ......¶mieszne, a nawet jeszcze dobitniej ...bardzo kiepskie

Chyba, że jest to kandydat na Prezydenta Łomży?

Nic dziwnego. Czyj cyrk, tego małpy.

Pocieszaj±ce jest to, że zwykle nadmiar reklamy doskonale obnaża pustkę i felery adorowanego obiektu.

Tak więc bez emocji.

Pozdrawiam

Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem. A niby felietony Pana P w TV Łomża maj± chyba na celu pokazanie się mieszkańcom Łomży. Tylko ciekawe czy on zauważył, że jak się go słucha to się chce ż...ć. To, że sobie pogada nic nie zmieni, niech by odnowił fasadę jakiej¶ kamienicy albo wyszedł z łopata na trawnik to bym zrozumiał (w znanym wszystkim z historii PRL czynie społecznym).
Pozdrawiam

Marianx

Cytowana prezentacja pachnie chyba transakcj± wi±zan± z TVB-stok.

Jej rezultat, jak się okazuje, jest odwrotny od zamierzeń. Widać Opatrzno¶ć nad nami czuwa.

Raczej powiem, że TV Łomża (Filipkowskiego) - to prawie tv Ko¶cielne! Codziennie widać ko¶cioły, księży, a biskupa to obowi±zkowo! Boję się wł±czyć już nawet odkurzacza czy pralki....

Zbych

Odk±d TV Łomża (Filipkowskiego) nie jest przedstawicielem TVP Białystok, Łomża i wydarzenia w mie¶cie s± czę¶ciej i lepiej pokazywane na antenie aniżeli wtedy, kiedy TV Łomża była jej przedstawicielem. A to co ostatnio pokazuje, to ludzie którzy kręc± filmy rodzinne robi± to z lepsz± jako¶ci± niż on.
Dobrze, że za to nie trzeba płacić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org