Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Był konkurs na bulwary nad Narwią... |
.. i łza się w oku kręci na samo wspomnienie tej uroczystości.. no i - zgodnie z naszymi przewidywaniami- gówno z tego wyszło. Zamiast realizacji wystawionego dla publiczności w magistracie projektu "koncepcja zagospodarowania brzegu Narwi nie będzie realizowana"...a zamiast tego "inna firma" opracuje projekt w zakresie ścieżki pieszej i rowerowej "wzdłuż bulwarów nadnarwiańskich"! Rozumiecie ten bełkot? Ta inna firma - to pewnie "zaprzyjaźniona firma" z magistratem i stetryczałym architektem miasta. A kiedys pisałem, że tylko nawiozą gruzu i wytną krzaki- to wszystko co "oni" zrobią... Pamiętajmy więc przy wyborach o tych "bulwarach"! Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Był konkurs na bulwary nad Narwią... |
Bezcenna jak zwykle jest denna. Ja tam by sie nie przejmowal. Ktos zaprojektuje chodnik, droge dla rowerow i oby zaczeli budowac. W innych miastach takie projekty realizuja przez lata, a u nas powiinni w rok lub w dwa. A jak dluzej to kleska. Paranoja jakas. Zamiast trzymac kciuki aby cokolwiek wypalilo, to lepiej krytykowac. Zborowski z bezcennej jeszcze nic nie pochwalil, tylko wszystko krytykuje. Taki typ - widocznie w zyciu mu nie wszystko wyszlo i ma spaczone spojzenie na swiat. Naistotniejsze aby zaczeli prace, wtedy kazdy radny,kazdy prezydent bedzie musial kontunuowac. Jak tak sie poczyta Bbezcenna to najgorsze jest to, ze rozpoczeli. Lepiej bylo nic nie rrobic. Nie byloby powodow do krytyki. Gratulacje Zborowski. jak zwykle bezdenny. :-C
|
|
Ja zacznę podniecać się "bulwarami" jak zostanie wbity w ziemię pierwszy szpadel - zgodnie z projektem. Jak narazie i Wy, drodzy Panowie, i Bezcenna i Ratusz robicie wodę na młyn. Za Gierka nie udało się tego zrobić więc nie wydaje mi się, że bulwary powstaną za o. Rydzyka.
|
|
SiaRa- a za co tu mamy magistrat chwalić? Za te gruzy nad Narwią? Czy coś w ogóle zaczęli robić? Mamy trzymać kciuki za tych, którzy kpią sobie z nas, a stają się "serdeczni" wyłącznie przed wyborami? To drogę dla rowerów trzeba robić latami? Opanowała Cię chyba wiosenna słabość, albo masz do nieudacznego magistratu dziwną słabość.... Zbych
|
|
to fakt taka piekna rzeka malowniczo połozóne miasto a my się do niej dupą odwaracamy. no cóz ale u nas nic poza kościołami nie może powstawać. A odnopsnie naczelnego admina to on ma sweoje zasługi na polu cenzury wypowiedzi dotyczacych kleru stanos
|
|
Proponuje na konkurencyjnym portalu na 'e' poprzebywac, tam tez jest forum i chyba nikt nie cenzuruje jakichs 'niewygodnych' wypowiedzi ;) _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
He, he, he .... Dawno temu pisałem, że g***o z tego będzie. Samorząd lepiej by się zajął drogami w Łomży i okolicy np. przejazd piędzy Przykoszarową a Piłsudskiego, Zawadzka, śmieciami na Bonie i budową tam parkingu.
|
|
miało być a nic niema :(
|
|
Tak Ptysiu, tak.
|