Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odszkodowanie |
Witam, Zostałem stratowany podczas otwarcia galerii Veneda. Czy istnieje prawna możliwość ubiegania się o odszkodowanie od zarządcy Galerii ? Czy jeżeli nie znam personaliów 20 wyrośniętych emerytów, którzy mnie podeptali to nie mam szans na uzyskanie należnego mi odszkodowania oraz zadośćuczynienia ? Hufiec Nadnarwiański ZHP w Łomży im. Adam Chętnika Zapraszamy ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odszkodowanie |
Widziałem co tam się działo ... http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
trzeba było wejść od strony wejść dla personelu:) nikt by cię nie stratował. A odszkodowanie jak najbardziej należy się..możesz się domagać np. bonu do tesco
|
|
Jak już masz coś pisać to z sensem ... Odszkodowanie się nalezy, zbieraj wszystkie faktury, rachunki itp żeby udowodnić koszt poniesiony na leczenie. Hufiec Nadnarwiański ZHP w Łomży im. Adam Chętnika Zapraszamy ;)
|
|
Pytałem prawnika i wiem co robić ;) Podobno kilka osób zostalo też stratowanych... Hufiec Nadnarwiański ZHP w Łomży im. Adam Chętnika Zapraszamy ;)
|
|
Dostaniesz kebaba w ramach przeprosin. Jeżeli to prawda co piszesz, że tam na prawdę była taka maskara, to czekam na nagrania :-)
|
|
Dlaczego tych oficjeli nie stratowali?? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
PO CO SIĘ TAM PCHAŁEŚ?
|
|
Po telewizor ... Hufiec Nadnarwiański ZHP w Łomży im. Adam Chętnika Zapraszamy ;)
|
|
leszcz jestes,mnie nikt nie stratowal :) ![]()
|
|
Mnie też :) Bo trzeba wiedzieć kiedy iśc :) A karetka znowu podjechała :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |