Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cursosr czy IQ Serwis ? |
Wysłałam CV do tych dwóch firm i zastanawiam się którą firmę wybrać, gdyż dwie zaprosiły mnie na rozmowę. Gdzie lepiej płacą ? Która lepsza ? proszę o pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cursosr czy IQ Serwis ? |
Idź do obu bo rozmowa o prace nie znaczy przyjęcia. Zapytaj o warunki i płace a nie rób jaj na forum. Nie wiesz ze wg ludzi z forum nie opłaca sie wogole pracowac i wszyscy ludzie to oszuści? Idź i sama ocen.Powodzenia!
|
|
Zdecydowanie polecam iq serwis:) Yo_ziomus
|
|
ja odradzam z kolei iq
|
|
A ja radzę się nie pytać tylko sprawdzić :)
|
|
a to Iqserwis sprzedaje uslugi Playa? bo jeśli te ogłoszenie pisał "wykwalifikowany manager" to ja dziękuję hahaha, taką składnię i takie błedy to można w podstawówce miec, ludzie kto to pisał?? wstyd dla calłj firmy hahaha może by te ogłoszenie do play wysłac i pokazac im jak pięknie reklamuję się sprzedaż ich usług w iqserwis? analfabeci nauczyc sie pisac, a poźniej ogłoszenia dawac, oj wstyd wstyd hahaha :) http://4lomza.pl/zalaczniki/ogloszenie_play.pdf poza tym to wystarczy spytac byłych pracowników iqserwis o opinie.. o prowizje, o wysokosc podstawy, o warunki zatrudnienia.. o umowę.. siedzisz w stresie jak murzyn w sluchawkach na uszach kilka godzin i gow*o zarabiasz. 3/4 Łomży już tam pracowało, a chyba o czymś to świadczy! o Iqserwis to książkę można już napisac, tyle było tematów na forum o tej firmie. żal.pl co do Cursora- nie lepiej.
|
|
zgadzam sie,ładnie,pięknie na początku a pozniej zal za takie pieniądze.....
|
|
Ale za jakie pieniądze ? Aż tak źle ?
|
|
tak w rzeczywistosci tak popracujesz ocenisz sama,powodzenia
|