Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LONDYŃSKI OUTLET |
Na czym polega fenomen tego sklepu przed sklepem dziki tłum który stoi godzine moze nawet wczesniej przed otwarciem W sklepie wszystkie ciuchy uszkodzone wręcz podarte i ludzie to kupują.???!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LONDYŃSKI OUTLET |
Czasem można kupić coś z pozoru bezużytecznego i wykorzystać to do czegoś innego.
|
|
Z nazwy. Jedyny, niepowtarzalny, Londyński he he
|
|
a gdzie to? :P Lala22
|
|
tam się podobno baby w kolejce od kurew wyzywają i pchają na siebie jakby to był jedyny sklep w Łomży
|
|
Taki jak na razie jedyny :)
|
|
A takiej reakcji można było się spodziewać w stolicy kebabów i disco olo:) http://www.youtube.com/watch?v=OHJuGEiI4uQ
|
|
jakiś czas temu była tam policja bo klientki sie pobiły, jak ktoś ma w domu maszynę do szycia to tanio mozna sie ubrać
|
|
Gdzie ten sklep? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ostatnio widzialem dzikie tłumy przed szmateksem na przeciwko alior banku,moze to tam?
|
|
ja ubieram się w necie bez stania i czekania i bez zbędnych epitetów:)))) http://www.denley.pl/ http://outlet-mania.pl/
|
|
to chyba ten sklep na rondzie gdzie wszystkie ciuchy sa z dziurami a baby od 8 rano w kolejce stoją i ostre jazdy. Byłam tam raz i po otwarciu jak suneły do koszy to mało się nie pozabijały a ja usłyszałam wypierd...j jak chciałam podejść i cos wziąść. zresztą co taka osoba może sobą reprezentować jak dla niej zakup szmaty więcej znaczy niz co kolwiek....
|
|
bo to są hytre baby !
|
|
a może puste ...
|
|
Byłam widziałam:)Rzeczy niektóre mocno uszkodzone ale niektóre tylko trochę Rzeczywiście żeby upolowac coś fajnego trzeba chyba stac w kolejce Ja byłam niestety trochę po otwarciu i nie było zbytnio wyboru.Widziałam to co mają inne dziewczyny i stąd moja opinia ze fajne.Ja akurat nie trafiłam na nic ciekawego.Moim skromnym zdaniem chyba lepiej kupic cos nowego i naprawic.:) ***************
|
|
A jakie sa ceny?
|
|
byłam z ciekawości jak pisaliście o fenomenie tego sklepu. To co zobaczyłam to kupa szmat do niczego się nie nadających
|
|
Ceny? W dzien dostawy 42 zl/kg, drugiego dnia 18 zl/kg a trzeciego 7 zl/kg
|
|
bida w lomży
|