poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MBS - Testy Psychologiczne do Policji

Jeśłi ktoś zdawał taki test lub ma informacje na jego temat to proszę o kontakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MBS - Testy Psychologiczne do Policji

(no2)

Czy zacząłeś czuć się obserwowanym?

Mam odpowiedzieć na to pytanie??? Jeśli masz cos konkretnego do powiedzenia to napisz, najlepiej na adres e-mail. Jeśli nie to nie pisz wogóle. I nie, nie czuję się obserwowany.

Mam kilka informacji jesli Cie to zainteresuje, mniej wiecej wiem na czym to polega, kiedys cos tam czytalam na ten temat w internecie, aczkolwiek pewnie i tak sa ci, ktorzy z praktyki chociazby wiedza wiecej:P
Wiec...O ile mi wiadomo badanie MBS jest wykorzystywane nie tylko w Policji, ale rowniez wieksze firmy prowadza nabor kandydatow na podstawie wynikow takich testow. Badanie to przez ulozone pod odpowiednim kątem, czasami niestety:PP dosyc podchwytliwe pytania, no i zapewne inne do kazdego stanowiska czy profilu pracy, pozwala wydobyc z badanego jego podstawowe cechy osobowości, stwierdzic jego zdolności intelektualne i ewentualne kwalifikacje do rodzaju wykonywanej pracy. W ten sposob badajacy, oczywiscie psycholog otrzymuje profil osoby badanej, co oczywiscie zestawia z profilem wymaganym na danym stanowisku pracy i z rozmowa ustna z delikwentem - zwana kwalifikacyjna;) ...no i pozniej wyrok, albo sie robote dostaje, albo trzeba probowac innym razem.
Aha zapomnialam o czyms, wyniki takich badan sa porownywane ze srednimi wynikami badan innych osob czy jakos tam, wiec te "proby" nie sa z kosmosu.

Pozdrawiam

°°°°°°°°°°
... evaa ...

wlasnie znalazlam moze to Ci cos pomoze :
http://www.meurs-dgk.com.pl/Pytanie_JakDopasowac.html

°°°°°°°°°°
... evaa ...

W zasadzie to się pomyliłam. Te testy nazywaja się MULTISELECT. MBS jest nazwą testów których się juz nie uzywa. Przy okazji prosiłbym o info na temat SKALI F.

hej Pirxie!
Sama przechodziłam te testy i teraz na moje szczęście jestem policjantką :) Dam Ci radę, jedyną i bardzo pozyteczną, odpowiadaj szczerze na pytania, nie koloryzuj, a na pewno je przejdziesz!
POWODZENIA!

mysle ze dobra rada.
Jak czlowiek stara sie do pracy gdziekolwiek, to lepiej wypada mowiac prawde patrzac sie pracodawcy prosto i spokojnie w oczy, niz "koloryzujac", jak to fajnie ujela misia, szuka gdzie by tu i o co zaczepic wzrok no i oczywiscie przez to staje w dosc nerwowej sytuacji...rece sie poca, uszy czerwienia i takie tam:)))

pozdrawiam

°°°°°°°°°°
... evaa ...

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe. Glazura, terakota, łazienki, malowanie, szpachlowanie, tynki, konstrukcje, parkiety i wiele innych. Profesjonalnie, wieloletnie doświadczenie. Zapraszam.
tel. 536065419
nieruchomości
Działka budowlana 7,5 ara Wygoda ok. Łomży. Drewno opał, suche, porąbane, 5m3 dąb.
tel. 667246306
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org