wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MBS - Testy Psychologiczne do Policji

Jeśłi ktoś zdawał taki test lub ma informacje na jego temat to proszę o kontakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MBS - Testy Psychologiczne do Policji

(no2)

Czy zacząłeś czuć się obserwowanym?

Mam odpowiedzieć na to pytanie??? Jeśli masz cos konkretnego do powiedzenia to napisz, najlepiej na adres e-mail. Jeśli nie to nie pisz wogóle. I nie, nie czuję się obserwowany.

Mam kilka informacji jesli Cie to zainteresuje, mniej wiecej wiem na czym to polega, kiedys cos tam czytalam na ten temat w internecie, aczkolwiek pewnie i tak sa ci, ktorzy z praktyki chociazby wiedza wiecej:P
Wiec...O ile mi wiadomo badanie MBS jest wykorzystywane nie tylko w Policji, ale rowniez wieksze firmy prowadza nabor kandydatow na podstawie wynikow takich testow. Badanie to przez ulozone pod odpowiednim kątem, czasami niestety:PP dosyc podchwytliwe pytania, no i zapewne inne do kazdego stanowiska czy profilu pracy, pozwala wydobyc z badanego jego podstawowe cechy osobowości, stwierdzic jego zdolności intelektualne i ewentualne kwalifikacje do rodzaju wykonywanej pracy. W ten sposob badajacy, oczywiscie psycholog otrzymuje profil osoby badanej, co oczywiscie zestawia z profilem wymaganym na danym stanowisku pracy i z rozmowa ustna z delikwentem - zwana kwalifikacyjna;) ...no i pozniej wyrok, albo sie robote dostaje, albo trzeba probowac innym razem.
Aha zapomnialam o czyms, wyniki takich badan sa porownywane ze srednimi wynikami badan innych osob czy jakos tam, wiec te "proby" nie sa z kosmosu.

Pozdrawiam

°°°°°°°°°°
... evaa ...

wlasnie znalazlam moze to Ci cos pomoze :
http://www.meurs-dgk.com.pl/Pytanie_JakDopasowac.html

°°°°°°°°°°
... evaa ...

W zasadzie to się pomyliłam. Te testy nazywaja się MULTISELECT. MBS jest nazwą testów których się juz nie uzywa. Przy okazji prosiłbym o info na temat SKALI F.

hej Pirxie!
Sama przechodziłam te testy i teraz na moje szczęście jestem policjantką :) Dam Ci radę, jedyną i bardzo pozyteczną, odpowiadaj szczerze na pytania, nie koloryzuj, a na pewno je przejdziesz!
POWODZENIA!

mysle ze dobra rada.
Jak czlowiek stara sie do pracy gdziekolwiek, to lepiej wypada mowiac prawde patrzac sie pracodawcy prosto i spokojnie w oczy, niz "koloryzujac", jak to fajnie ujela misia, szuka gdzie by tu i o co zaczepic wzrok no i oczywiscie przez to staje w dosc nerwowej sytuacji...rece sie poca, uszy czerwienia i takie tam:)))

pozdrawiam

°°°°°°°°°°
... evaa ...

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org