Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O 19 w Chilli Pizza - spotkanie forumowiczow |
Czekam na was o 19 w Pizzerii chilli pizza ( ulica długa, nad rossmanem) Mam nadzieje ze ktokolwiek przyjdzie :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O 19 w Chilli Pizza - spotkanie forumowiczow |
Mam wrazenie ze nikt nie przyjdzie heh :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Co za dużo to niezdrowo :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Było dodać informację, że stawiasz ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
pijana powietrzem a ile ty masz lat? Podeślij mi na maila swoje foto w celu ułatwienia identyfikacji sura@o2.plx bez x na końcu.
|
|
mam 18 lat ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
a mi zdjecie wyslesz??? no weeeeeeeeeeeeeees :D
|
|
no wlasnie pijana ?stawiasz? to przyjde :)
|
|
nie stawiam :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
pijana ja sie wcale niedziwie ze ty tak wczesnie zaczelas szukac faceta na te wesele w takim towazystwie szanse sa znikome moze sajanka naciagniesz on mily chlopiec mysle ze sie zgodzi ks
|
|
ja nieobiecuje ale postaram sie przyjśc :)
|
|
ptysiu lajzo nikt nie bedZie lakal jak ciebi nie bedzie a pozatym po tym jak zamiesciles zjdecie na fotka.pl wszyscy juz zaspokoili swoja ciekawosc.a jak cie spotkam przy okazji to dostaniesz siarczystego,bardzo zasluzonego liscia!!! tylko bede musial se palce talkiem posypac zeby sie naskurek o twe siekacze nie uszkodzil !!!!!!! LESZCZU !!!!!!!!!!! TWOJE DNI SA POLICZONE !!!!
|
|
Będę tam... Pozdrawiam
|
|
ptysiiu stego co sie orjetuje to pijana wybrala taka miejscowe bys mogl wejsc wiec nierob laski i przyjdz cycq to tak na poboczu : za jawna grobe ptysio moze ci sprawe zalozyc :) ks
|
|
ulus idziemy ;)?
|
|
to ptysia stary powinien zalozyc ale nie sparawe tylko kondona jak pukal jego stara i wyszlo takie cos ptysiowego
|
|
cycq tu wszyscy gadaja zle o ptysiu, ale co do czego przyjdzie, to kazdy go lubi, wiec ja na twoim miejscu znalazlabym ciekawsze hobby, na silownie sie zapisz, chociaz pewnie juz chodzisz, wiec moj pomysl jest nietrafiony, moze ktos wymysli hobby dla cycka a moze on sam zmusi do pracy swoje szare...
|
|
bella: po jego wypowiedziach widac ze nie jest w stanie zmusic swoich komorek do pracy .Pozostaje mu tylko praca fizyczna i to tez nie za bardzo skomplikowana , a jako hobby proponuje :szydelkowanie .
|
|
cycq wez ty sie lepiej za ksiazki anie wrazen szuaksz LESZCZU!!! ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
KROTKO ZWIEZLE I NA TEMAT !!!!!!!!!!!!! |
powiem krotko i na temat: A JEBAL WAS PIES Z TYM PTYSIEM NA CZELE !!!! moje szare klomorki maja sie zajebiscie3 poniewaz pucuje je codziennie zaraz po wyjeciu ze sloika :D a tak naprawde jestem milym dwudzistolatkiem ktory napewno nie szykalby wrazen na jakichs pyskowkach z jakims LESZCZEM po swojej wniklywej ocenie osob jakie pisza na tym forum zauwazam z niepokojem ze wiekszosc to jakies zakompleksione buraki.piierdolicie bez sensu o jakichs slupach ze sie wyginaja,ze premier przyjezdza,ze kamery w L-kach,a tak naprawde to w lomzy NIC SIE NIE DZIEJE!!! przynajmniej nic waznego co by moglo byc poruszone na forum.Rozkminiacie jakies glupoty a tak naprawde to jakies 80% wszystkich dotychczasowych tematow jest niepotrzebna.ludzie zastanowcie sie naprawde nad soba!!!
|
|
Taki mądry jesteś? Wytłumacz mi zatem znaczenie i sens jednego ze swoich tematów: mało lato cieno !!!!! Autor: cycq (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 24-03-06 23:52 MAŁO LATO CIENO I CO WY NA TO ??????? rADIO PODALO ZE LATO MA MALO !!!!!!!!!!!!!!!! ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! Napisz, dlaczego ten temat jest potrzebny i ważny (dlaczego poruszyłeś go na forum). Pokaż mi także sens w tej wypowiedzi. Pozdrawiam
|
|
o widzisz i tu mnie masz ...no i ja jestem bez winy ;]]] z calego sereca przepraszam i obiecuje poprawe :D r u happy ??
|
|
Cycq Ty tu nie jesteś od oceniania ludzi więc licz się ze słowami i z tym co wypisujesz. W przeciwieństwie do Ciebie ludzie coś usiłują zrobić, coś nagłośnić, rozpocząć jakąś dyskusje ale widać że to przerasta twoje szare komórki i Cię to wpienia. Więc lepiej siedź cicho bo te twoje posty pokazują kto tu wypisuje głupoty i kto tu powinien zastanowić się nad sobą! Bez obrazy ale Ja tez obserwuje te forum i dowiaduje się z niego sporo ciekawych rzeczy.
|
|
tak tez bedzie !!!! nara wam ludzie !!!!!
|
|
cycq z prawego profilu to wygladasz nie na 20 latka a na 12 latka w dodatku niemajacego pojecia o niczym ktory rozladowuje emocje na forum i ktory jest zflustrowanym dzieckiem pelnym kompleksow kozystasz z anonimowosci na forum i dlatego mam nadzieje ze twoj lewy profil jest bardziej kozystny ks
|
|
ulus nawwet nie masz pojecia jak bardzo moj lewy profil jest korzystny chyba ze jestes zajechana jak piety [ielgrzyma po pielgrzymce....no cyba
|
|
|
...jest
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |