Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MUSICIE TO PRZECZYTAĆ!!! |
http://www.polskiesm.pl/dokumenty/22_Dokad_idziesz_czlowieku/06_WIARA/12_Przepowiednia_Ojca_Pio.pdf I PROSZĘ BEZ ZBĘDNYCH KOMENTARZY!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MUSICIE TO PRZECZYTAĆ!!! |
Zobaczcie też z wiadomości onetu po w pisaniu w google ; Twarz Jezusa ukazała się na niebie w Norwegii. Jedno z drugim się łączy.
|
|
potem **** zeusa - widzialem na wlasne oczy
|
|
Juz zaraz twarz Jezusa, a moze to twarz Bin Ladena??? ludzie widza to co chca zobaczyć, kiedys gdzies w Polsce bylo fabryczne przebarwienie na szybie , zaraz pielgrzymki tam organizowali , żenada
|
|
a w skrocie sie tego nie da? A tak na powaznie dajcie juz spookoj,bo ja juz tyle koncow swiata przezylam, ze mam dosyc,jak sie jedna przepowiednia nie srawdzi to zaraz z druga wyjezdzaja, teraz trabia o czarnym papiezu,niech se bedzie i zielony a co ma byc to bedzie...
|
|
|
Patrząc na to co dzieje się na świecie wydaje się że koniec jest bliski. Ja wierzę !
|
|
nieesia proszę w skrócie. to straszne co się dzieje, jest tyle znaków a ludzie są tacy ślepi :(
|
|
nieesia proszę w skrócie. http://www.nowyczlowiek.pl/2008/08/przepowiednie-ojca-pio.html to straszne co się dzieje, jest tyle znaków a ludzie są tacy ślepi :(
|
|
nieesia proszę w skrócie. http://www.nowyczlowiek.pl/2008/08/przepowiednie-ojca-pio.html to straszne co się dzieje, jest tyle znaków a ludzie są tacy ślepi :(
|
|
oj jakoś mi się zdublowało
|
|
Ja tam nie widzę przeszkód :) Byle jak najszybciej, bo juz mnie mdli od tych obiecanek :)
|
|
Strasznie wkurzają mnie takie typy, które piszą: Musisz to przeczytać" (dlaczego muszę?). Czym bardziej miałka i głupia wiadomość, tym bzrdziej dramatyczny apel o przeczytanie. W ten sposób jakiś nieudacznik chce choć chwilę zaistnieć.
|
|
Moim zdaniem osoby, które wierzą w takie bzdety to zwyczajni idioci. Ludzie mają problemy z przewidzeniem pogody na jutro a Wy wierzycie w końce świata i inne tego typu płytkie historyjki dla płytkich ludzi. Na Niebie ukazał się Jezus.. Nosz ku*wa, spadło kawałek meteorytu-KONIEC ŚWIATA! Papież rezygnuje ze stanowiska-KONIEC ŚWIATA! Rozbił się samolot w Smoleńsku-KONIEC ŚWIATA! Ale przecież fakt tak napisał a banda kretynów łyka jak pelikan wszystko co przeczyta i usłyszy w mediach. Zacznijcie w końcu używać własnych mózgów bo faktycznie Wasz świat się skończy.
|
|
|
Tu nie chodzi o koniec świata wg "widzi mi się", jesli ktoś wierzy w Boga wierzy w koniec świata. Tak to już jest. Każdy ma prawo do własnych przemyśleń. Faktem jest że media mają niezłą sensację z niektórych wydarzeń, co nijak ma sie z prawdą wszystkich prawd. Trzeba mieć swój rozum i wychwycić to co istotne. Kiedyś to wszystko się skończy , całe to zło... i nastaną piękne czasy...
|
|
|
jak wódka podrożeje to dopiero bedzie koniec świata
|
|
|
http://www.se.pl/multimedia/galeria/88878/174586/matka-boska-na-drzewie/ "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |