Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiatraki nie zasilą znacznie budżetu Łomży |
Witam, Nie jest prawdą, że do budżetu wpłyną dziesiątki tysięcy złotych!!! Zgodnie z orzeczeniem Trybunału Konstytucyjnego 2% podatku płaci się tylko od budowli – w tym przypadku od fundamentu i konstrukcji!!! Tak więc panie burmistrzu jak dostanie Pan 3-5 tysięcy to będzie dobrze. Niema co ma o 60-70 tysiącach złotych. Ktoś mocno lobbuje w Łomży za wiatrakami i ten artykuł jest tego przykładem!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiatraki nie zasilą znacznie budżetu Łomży |
?
|
|
wójt gminy Łomża Jacek Albin Nowakowski. - Oczywiście, jesteśmy tym zainteresowani, bo do kasy gminnej wpływałoby co roku dwa procent wartości inwestycji. Byłyby to dla nas znaczące kwoty. cytat z artykułu, do kasy gminnej a nie do Łomży kasa wpłynie :) ---------------------------------------------
|
|
i komu wiatraki przeszkadzają? Don Kichot się znalazł...
|
|
odpie....e sie od wiatrakow zacofane lomzynskie plemie... nie sa szkodliwe dla zdrowia wytwarzaja energie itd..sa ich same plusy dlatego w krajach rozwinietych stawia sie ich jak najwiecej...zreszta sporo przydomowych wiatrakow rowniez powstaje i bardzo dobrze... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ale hałasują po nocy i wkurwi...ają nietoperze. I taki zmylony nietoperz póżniej przyk....wić może w drzewo głową biedaczek.
|
|
a kto skorzysta na energii???
|
|
a kto pobiera energię???
|
|
Wiatraki przeszkadzają milionom ludzi- poczytaj trochę choćby u cioci Wikipedii- to świetny interes dla kilku przedsiębiorców ale nie dla mieszkańców okolicy elektrowni wiatrowej i nie dla odbiorców drogiego prądu Najpierw Cię zignorują, potem wyśmieją, a na końcu zwyciężysz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |