Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizzeria |
Wczoraj z dziewczyną z okazji walentynek przeszliśmy się do nowego lokalu obok Warki do Pizzerii City Pizza myślałem że się rozczarujemy bo wiadomo jak u nas z tymi lokalami w Łomży Gruby Benek jak dla mnie tylko .No i było inaczej miłe zaskoczenie na początku dostaliśmy prezent z okazji walentynek a i pizza na cienkim cieście była ok. Dziewczynie przypadły frytki Belgijskie . Czy w Łomży znajdę jeszcze takie frytki do porównania są jeszcze w jakimś lokalu ?. Reasumując całość to fajny nawet lokal .Mam pytanie czy ktoś wie czy dowożą pizze ? Czy mają jakaś stronę ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizzeria |
weź się ogarnij...
|
|
OjciecR nie zniżę sie do twego poziomu a o wypowiedź proszę rozsądne osoby
|
|
Tommek JNie musisz się zniżać , TY JUŻ JESTES na samym dnie poziomu od momentu założenia tego tematu.
|
|
Kurde w tej Łomży to tylko wszyscy narzekać i wszystko złe i źle
|
|
Tommek , to nie łomżyńskie narzekactwo, to zwykłe trollowe chamstwo.
|
|
Masakra ...
|
|
citipizza.pl dowoza za 2 zl. mi tam tez smakuje ale wczoraj niestety nie bylem...
|
|
Dzięki biznes i realista a może wiecie czy mają stronę jak nie to najwyżej się przejdę do lokalu i zapytam a nie będę siedział na forum
|
|
Przecież bizness Ci właśnie napisał(a) nazwę strony :P
|
|
Spoko lokal, fajny wystrój ale strasznie długo się czeka na pizze bo własciciel cały czas mówi, nie pali się czeka na pizze! na post na 4lomza muszę odpisać ! A co do pizzy to nic nadzwyczajnego;)
|
|
Mam nadzieję, że ceny się nie zmienią, a dodatków nie ubędzie z czasem. Póki co uważam, że jest ok.
|
|
niektórzy udają że nie wiedzą co to google... nie będę nazywał tego po imieniu...
|
|
skoro "tylko gruby benek" to masz male wymagania, wiec moze Ci pizza stamtad smakuje. Frytki belgijskie smiech. Jak nieobrane lodeczki posypane kucharkiem. Lokal ok, ale jedzenie na minus.
|
|
w Snack Barze mają frytke belgijską.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |