Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klerykalny premier!!!!! |
to wstyd ,że Pan premier nie udaje się bezpośrednio jako głowny cel wizyty do władz samorządowych miasta powiatu tylko przyjeżdza na uroczystosći kościelne. Wiadac wyrażnie jaki to premier i jego rząd. mysłałem ,że to premier wszystkich Polaków a tylko jednak tych moherowych. Nie ma nic przeciw jego wizycie w kościele to jego sprawa ,ale to jest premier i nie moze on zapominać ,że Polska nie tylko kościołem stoi stanos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klerykalny premier!!!!! |
|
przecież on przyjeżdza na "spotkanie mlodych" (gimnazjum i szkola średnia). Raczej to nie jest jego elektorat a jeśli tak to naprawdę w malutkim procencie. Więc nie wiem skad u was tyle bulwersacji... elutkafajna
|
|
przeciez Łomża to miasto kościołow co 100 metrow to inna świątynia nie ma co sie dziwic
|
|
O niektórych obsrajpolitykach krążą opoweści, że jak byli mali, to matka zakładała im po pęcie kiełbasy na szyję, żeby chciaż pies chciał się z nimi bawić :-). I to im zostało w postaci "kiełbasy wyborczej", ale ja tym psem (szczególnie wyborach) nie będę! Zbych
|
|
Specialnie dla mnie przyjedzie :)
|
|
"przecież on przyjeżdza na "spotkanie mlodych" (gimnazjum i szkola średnia). Raczej to nie jest jego elektorat a jeśli tak to naprawdę w malutkim procencie. Więc nie wiem skad u was tyle bulwersacji..." Może stąd, że szkoły to z założenia placówki apolityczne? Jakoś sobie nie przypominam wuzyty, chociażby Belki w łomżyńskim, czy jakim kolowiek innym gimnazjum...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |