Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
[b]maruda[/b] do [b]ktoś- coś[/b] ... |
ludzie listy piszą ... ( posty też ) ........... sami ze sobą , oby tylko umocnić i uwiarygodnić swoje " racje " hahahaha .......... hihihihihi ......... TRZEBA MIEĆ TROCHĘ CYWILNEJ ODWAGI i pisać prawdę a nie zakładać tu po kilka nicków i pisać samemu z sobą nasz smerf zdziecinniały maruda podszywa się pod różne nicki hahahaha PS: zaraz omaniona się odezwie w obronie swojego guru hihihihio....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: [b]maruda[/b] do [b]ktoś- coś[/b] ... |
maruda do ktoś- coś ..
|
|
Poza rozumem to chyba ci debilu niczego więcej nie brakuje co ? :):)
|
|
Maruda nie karm Trolla :)
|
|
boli prawda co - dwulicowcu
|
|
boli co, wolałbyś aby nikt nie kumał ? durniu ( sam pierwszy użyłeś tego sformułowania) GDZIE JA PIERWSZY SIĘ ZWRÓCIŁEM BEZPOŚREDNIO ( czy pośrednio do ciebie?) sam znowu zaczynasz mądralo teraz to i Edziem 18 się skumasz? zacytować twoje posty na temat tego WYNALAZCY?
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: maruda Posty: 8814 sam ze sobą .... głupoty pisze ... Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: ktoś-coś Posty: 2990
|
|
stary baranie , ja pierwszy nie wszczynałem tej kłótni na nowo, trzeba było siedzieć cicho jak nikt cię do tablicy nie wołał wbrew pozorom trochę cię lubię , co nie znaczy że podziwiam teraz możesz wykazać się kreatywnością, bo wyjeżdżam na jakiś czas i nie będę w stanie ci odpisać zdrówka i rozumu ci życzę na stare lata
|
|
Czyli jak mówiłem, zakładzik zamknięty się szykuje. Zezowaty nazywa go "wyjazdem" ;]
|
|
stary baranie , ja pierwszy nie wszczynałem tej kłótni na nowo, trzeba było siedzieć cicho jak nikt cię do tablicy nie wołał wbrew pozorom trochę cię lubię , co nie znaczy że podziwiam teraz możesz wykazać się kreatywnością, bo wyjeżdżam na jakiś czas i nie będę w stanie ci odpisać zdrówka i rozumu ci życzę na stare lata
|
|
Szczęśliwej podrózy ci zyczę zezus :):) Możer jak wrócisz to z lepszym rozumem , bo ostatni wyjazd nie przayniósł ełektów jakich się spodziewałes :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
dziękuję ci marudo za " szczere" życzenia , i następnym razem trochę pomyśl jak masz coś głupiego napisać ( jeżeli zostało ci choć kilka zwojów mózgowych, to jest nadzieja na poprawę ) bo wcale nie wydajesz mi się takim głupim na jakiego się kreujesz
|
|
PS: marudo vel ktoś-coś , bawią cię takie gierki? trochę szacunku dla siwych włosów gimbusiarnia ma przykład GDZIE JA PIERWSZY SIĘ ZWRÓCIŁEM BEZPOŚREDNIO ( czy pośrednio do ciebie?) wstydu oszczędż daj chłopie na luz ! niech będzie, że JA CIEBIE PRZEPRASZAM ! nie musimy się lubić , ale nie rób więcej smrodu
|
|
zgoda?
|
|
I love the combat. <skandujący tłum> WYKOŃCZ GO! WYKOŃCZ GO! Finish him by fatality.
|
|
edziu , dzidzia morda cię swędzi? popaprańcu nie wcinaj się jak ludzie rozmawiają , bo psiej mordy dostaniesz
|
|
No dobra "dziadku kiepski" coś Ci powiem, było nie wpier*alać mi się w tematy to bym nie wpier*alał w Twoje. Znam dobrze zasadę "Gdzie dwóch gada to trzeci się nie wpier*ala" ale ale wojnę sam zacząłeś, więc na własne życzenie ją przegrasz. Chory polaczku.
|
|
|
jeden gorszy od drugiego haha dzieci tak właśnie się zachowajcie haha (.) (.)
|
|
|
Edvard18 hu//j pojechał do grecji rodzinę dorabiać więc ze spotkania nici:))) a kilka Kobiet ma warunki żeby hu//jowi ryj obić ale cwel siedzi w ukryciu:))))
|
|
Maniek123- Wyluzuj, jeszcze zdarzy się okazja, żebyś mógł go obić, pewnie nie siedzi w Grecji tylko w zakładzie bez klamek, a puścił taką ściemę, że niby do Grecji na urlop jedzie, żeby nie wyszło, że mu psychę za bardzo zryłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |