Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża rozdaje |
'Łomża rozdaje "Fajny pomysł na facebooku , ludzie oddają sobie niepotrzebne rzeczy , ciuchy, meble, zabawki itp. luknijcie https://www.facebook.com/pages/%C5%81om%C5%BCa-Rozdaje/366931966738513?ref=hl szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża rozdaje |
A JAK KTOŚ NIE MA FEJSA?
|
|
no to może ma co oddać!
|
|
ale pytanie gdzie?
|
|
To powiedz znajomemu ,który ma fejsa niech wrzuci fotkę z rzeczą która chcesz oddać i poda kontakt do ciebie i po kłopocie szpenio - człenio!!!!
|
|
Od wielu lat oddaję rzeczy innym, którzy maja gorzej ode mnie. Nie sądzę, aby ci ludzie mieli fejsa ..... Aby oddać chęc jest potrzebna, i obserwować, dostrzegać potrzebujących. Ich nie brakuje. Czasem pomóc to delikatna sprawa, trzeba o tym pamiętać. Niektórzy księża też też sa pomocni, znają parafian, mogą wskazać. ...
|
|
To jest po prostu kolejna mozliwość pomocy, ale ty - antek - jak to bywa w łomżyńskiej kulturze musisz , ponarzekać , pomarudzić i skrytykować . Wiem że wielu ludzi niema internetu, ale większość ma i to oni mogą powiedzieć, poinformować ze ktoś coś chce oddać , poza tym nie chodzi tu tylko o biednych, tu po prostu oddajesz to co jest zbędne dla kogokolwiek. szpenio - człenio!!!!
|
|
Sam często spotykam sie z problemem niepotrzebnych ubrań,które nie sa zniszczone i nie wiadomo co z nimi zrobić, wielu moich znajomych tez ma ten sam problem i ten profil może w takiej sytuacji pomóc. p.s. antek - A co jak ktoś nie wierzy w księdza ? szpenio - człenio!!!!
|
|
Nie widzę żeby ktoś coś chciał oddać na tym fejsie.
|
|
A JA MYŚLĘ ŻE TO DOBRY NA PLUS POMYSŁ WIADOMO JAK MASZ NETA TO NAJGORZEJ JESZCZE NIE MASZ ILE RZECZY WYWALA SIĘ NA ŚMIETNIK ALBO TRZYMA NIE WIADOMO PO CO W GARAŻACH CZY PIWNICACH A TAK LUDZIE LUDZI ZNAJĄ WŁASNYCH SĄSIADÓW ALBO NIEWAŻNE I WTEDY JEST OGŁOSZENIE ODDAM ŁÓŻKO CZY KUCHENKĘ ŻYRANDOL POŚCIEL I MOŻNA INFORMOWAĆ TAKICH ZNAJOMYCH ŻE MOŻE MU TRZEBA BO JEST NIE KRYTYKUJ BO UZNAM ŻE JESTEŚ SMOBKIEM LUB EGOISTĄ
|
|
to kolejny pomysl przede wszystkim na zaangazowanie w fejsa tych ktorzy jeszcze tam nie zalozyli konta i gra na ich uczuciach. a miec komputer z wejsiem do internetu nie jest jednoznaczne z zalozeniem konta na jakims portalu. dzieki omanio bo myslalem ze jestem ostatnim czlowiekiem w lomzy ktory jeszcze nie ma 'fejsika'........................... ________________________________________- ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |