Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Złamana noga |
Witam.Złamałem nogę na parkingu.Czy mogę ubiegać się o odszkodowanie od właściciela tego parkingu?To jest parking jednej ze spółdzielni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Złamana noga |
Jeśli był nieodśnieżony, oblodzony i ogólnie nie ogarnięty, to chyba możesz :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Tylko to musi być udowodnione ze śnieg zalega. najlepiej przez policję. protokuł spiszą i narazie tylko tyle
|
|
Był nieodśnieżony i oblodzony.Chyba mogę?A może miał ktoś taki wypadek i starał się o odszkodowanie?
|
|
Należało zrobic zdjęcie miejsca, w którym upadłeś i zadzwonic na policję by sporządzili notatkę, wydaje mi się, że właśnie tak powinieneś to zrobić.
|
|
No policji nie wzywałem,ale mam swiadków.Zdjęć też nie robiłem.Coś tak czuje,że szkoda zachodu będzie
|
|
a tu gdzieś ostatnio reklamował się taki, co to odszkodowań "nie uzyskuje". może przeczyta i się do Ciebie odezwie?
|
|
Ubiegać się można tylko czy to bedzie się opłacać ?Notatka z policji w takich sytuacjach jest nie podwarzalna
|
|
Policja nie jest od takich rzeczy, po prostu to oleje , nikt nie przyjmie wezwania tylko świadkowie i zdjęcia nie zaszkodzą
|
|
Myszka nie spróbujesz to się nie dowiesz, czy będzie to opłacalne. A próbując raczej nic nie stracisz :) Powodzenia i wyciągnij z nich jak najwięcej. Do innych czepiać się potrafią, ale o własnego parkingu odśnieżyć nie potrafią. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
no jak nie spróbuje to pewnie będę żałował,a tym bardziej,że czeka mnie min 10tyg w gipsie po same jaj...a
|
|
Trzeba było przetrzeć zaropiałe ślepia z rana. Chodzę już tyle lat po świecie i jeszcze sobie krzywdy nie zrobiłem.
|
|
nie dotyczy to masz szczęście mnie sie przez 30 lat udawało,aż w końcu miałem swój pierwszy raz
|
|
a ja złamalem na parkingu bied*onki, czy moge ubiegac sie od nich odszkodowania
|
|
W wątku" wypadek pod Miastkowem", ogłasza się gościu, 8000 zł odszkodowania za złamaną nogę, tak twierdzi więc wal śmiało zobaczymy jak się wywiązuje z reklamy.
|
|
tylko obok jest inny market, i pytanie który da więcej?
|
|
Jasne że możesz . Tylko musisz zrobić dokumentację fotograficzną że parking był oblodzony itd. i na miejsce najlepiej było wezwać policję która sporządziłaby protokół z miejsca zdarzenia, oraz jedno jest ważne w tym przypadku !!obdukcja od lekarza i masz sprawę wygraną!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |