Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanko |
Wiecie może jak zatkać jedną dziurę dwiema dziurkami.?he he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanko |
spytaj się drogowców... oni wiedzą jak dziurami dziury zatykać...
|
|
arus! Ty wszędzie ten swój nos wtykasz?
|
|
Wsadź nos do dupy br1
|
|
Masakra ...
|
|
br1 masz racje
|
|
oj arus, arus! niesprawiedliwy jesteś! ja, jako 1-sza prawidłowej odpowiedzi Ci udzieliłam! albo nie kumaty jesteś, albo znowu prywata górę wzięła i jakiemuś swojemu znajomemu 1-sze miejsce przyznałeś! już nigdy w Twoich quizach, zgaduj-zgadulach i innych konkursach udziału brała nie będę! miłej niedzieli!
|
|
Autor: Pepe-szaa! (---.lomza.vectranet.pl) Data: 27-01-13 10:59 oj arus, arus! niesprawiedliwy jesteś! ja, jako 1-sza prawidłowej odpowiedzi Ci udzieliłam! albo nie kumaty jesteś, albo znowu prywata górę wzięła i jakiemuś swojemu znajomemu 1-sze miejsce przyznałeś! już nigdy w Twoich quizach, zgaduj-zgadulach i innych konkursach udziału brała nie będę! miłej niedzieli! Pepe-szaa! Nie zajarzył Twej odpowiedzi ;)
|
|
Darek to chyba Ty nie zajarzyłeś odpowiedzi Pepe... :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
nie dość, że banalne pytania zadaje, to jeszcze wyniki wypacza! ja jestem 1-szą i jedyną laureatką tego konkursu, a br1, z całym szacunkiem, moją odpowiedzią się tylko posiłkował! a arus jak by był honornym chłopem, to publicznie do błędu by się przyznał i i mnie zwyciężczynią okrzyknął!
|
|
odpowiedzi udzieliłam trochę takiej "pokrętnej", co by wulgarną nie być i nie dociekać w jakie dziury nos On swój wtyka! a teraz czekam już tylko na reakcję arusa!
|
|
:) no tak, każdy może se dopowiedzieć lub zinterpretować po swojemu, gdzie te 2 dziurki chciałby...
|
|
pepe-szaa Faktycznie pierwsza odpowiedziała na pytanie. :)
|
|
chłop prawdziwy jesteś! a nagrodę jakoś dla mnie przewidziałeś? tylko proszę, bądz oryginalny i nie pisz, że nosem swoim będę mogła... dziękuję!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |