Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaawansowana strona www |
Czy jest w Łomży firma, lub osoba prywatna, która by potrafiła i się podjęła zrobienia strony podobnej do www.bossa.pl. Chodzi o bezpieczne logowanie https, po zalogowaniu jest możliwość składania zleceń, kasowania, edytowania itp. Jest kilka zakładek jak portfel, wyciąg, dyspozycje , dane osobowe itp. Ważną rzeczą jest też stworzenie notowań, które otwierają się w nowym oknie. W bossie korzystają z NOL3, tutaj miałoby być to zdecydowanie mniej zaawansowane technologicznie, ale podobnie wyglądające. Wszystko opisałem bardzo ogólnie i nie inwestorzy giełdowi zapewne zupełnie nie będą wiedzieć o co chodzi. Przy zleceniu wykonania tego opiszę oczywiście wszystko ze szczegółami. Na to chwilę chciałbym się dowiedzieć czy w Łomży jest w ogóle ktoś kto by był wstanie się tego podjąć?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaawansowana strona www |
|
prywatnie to chyba nikt sie za to nie zlapie ( chociaz fajny temat na inzynierke z informatyki ) popytaj moze w speedzie albo w wypromuj ? ? jolki polki
|
|
Wyślij zapytanie do hexagonred.pl oni ostatnio robili kilka bardziej zaawansowanych stron z zarządzaniem zamówieniami, obsługą logistyki, i innymi dość specjalistycznymi rzeczami
|
|
Tylko comarch ( a koszty) wiesz ile kosztują tylko same notowania?
|
|
Dzięki za info. Odnośnie notowań to będą miały może z 3-5% tego co NOL3. Fanka bocianka mam nadzieję, że mi powiesz ile kosztują same notowania.
|
|
poszukaj w internecie
|
|
ale pewnie ciężko ci będzie kogoś złapać
|
|
Zadzwoń pod numer 508787229. Wiem, że ta Sp. z o.o. robiła m.in. tutejszy.pl i hurter.pl ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |