czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do eliny

Witam chciałabym się dowiedzieć co się dzieje ze szczeniętami przywiezionymi do schroniska w środę? Po jakim czasie pieski będą mogły być już adoptowane? proszę o odpowiedź bo ciągle szukam im domu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do eliny

Pieski są w schronisku.W tygodniu byłam tylko chwilę,widziałam je z daleka.Szczeniaki mogą być w każdej chwili adoptowane,jeśli nie są chore.Oczywiście do odpowiedzialnych opiekunów.

Bardzo dziękuje za odpowiedz, mam nadzieję że szybko uda się znaleźć pieskom dom. Postaram się im w tym pomóc. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje o nich.
Pozdrawiam

Można foto tych szczeniaczków?

W schronisku będę w niedzielę.O szczeniakach trudno coś powiedzieć.Mogę jedynie mniej więcej określić ich wiek.

szczeniaczki sa urocze, moj chlopak znalazl je na smietniku w kartonie, przesiedzialy z nami 5 godzin i od razu skradly nam serce, z wielkim zalem musielismy je oddac do schroniska bo nie moglismy ich zatrzymac.zaraz postaram sie wrzucić ich zdjecia

suczka

piesek

razem

Śliczności;-)Pieski są cudne;)

Bydlak a nie człowiek !

Marudo....obrażasz w tym momencie bydło. Ale doceniam Twoją delikatność w określeniu przez Ciebie tego zwyrodnialca - co wyrzucił te szczeniaczki w taki mróz. Znam dosadniejsze słowo dla takiego gnojka.....ale obawiam się, że to słowo nie przejdzie cenzury.

Czarny piesek adoptowany,w schronisku został brązowy.

No to super, dziekuje za dobrą wiadomość. Jakbyś wiedziała coś jeszcze o adopcji brązowego malucha to napisz. Z góry dziękuje za wszelkie informacje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org