Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do eliny |
Witam chciałabym się dowiedzieć co się dzieje ze szczeniętami przywiezionymi do schroniska w środę? Po jakim czasie pieski będą mogły być już adoptowane? proszę o odpowiedź bo ciągle szukam im domu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do eliny |
Pieski są w schronisku.W tygodniu byłam tylko chwilę,widziałam je z daleka.Szczeniaki mogą być w każdej chwili adoptowane,jeśli nie są chore.Oczywiście do odpowiedzialnych opiekunów.
|
|
Bardzo dziękuje za odpowiedz, mam nadzieję że szybko uda się znaleźć pieskom dom. Postaram się im w tym pomóc. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje o nich. Pozdrawiam
|
|
Można foto tych szczeniaczków?
|
|
W schronisku będę w niedzielę.O szczeniakach trudno coś powiedzieć.Mogę jedynie mniej więcej określić ich wiek.
|
|
szczeniaczki sa urocze, moj chlopak znalazl je na smietniku w kartonie, przesiedzialy z nami 5 godzin i od razu skradly nam serce, z wielkim zalem musielismy je oddac do schroniska bo nie moglismy ich zatrzymac.zaraz postaram sie wrzucić ich zdjecia
|
|
![]() suczka ![]() piesek ![]() razem
|
|
Śliczności;-)Pieski są cudne;)
|
|
Bydlak a nie człowiek !
|
|
Marudo....obrażasz w tym momencie bydło. Ale doceniam Twoją delikatność w określeniu przez Ciebie tego zwyrodnialca - co wyrzucił te szczeniaczki w taki mróz. Znam dosadniejsze słowo dla takiego gnojka.....ale obawiam się, że to słowo nie przejdzie cenzury.
|
|
Czarny piesek adoptowany,w schronisku został brązowy.
|
|
No to super, dziekuje za dobrą wiadomość. Jakbyś wiedziała coś jeszcze o adopcji brązowego malucha to napisz. Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |