wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
City Pizza

podobno otworzyla sie nowa pizzeria na al.legionow za stokrotka . mial ktos okazje skosztowac tam pizze? gdzie mozna znalezc menu i czy jest mozliwy dowoz ? to nie jest reklama !!!!!!!! chce uzyskac info nie " nie wychodzac z domu "

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: City Pizza

Ja pierwsze słyszę O tym

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

bylem wczoraj w neonet i widzialem szyld city pizza i chyba " belgijskie frytki" cos takiego ale nigdzie na necie nie moge znalezc menu

Byłem, jadłem, w sumie OK, ale raczej na wynos. PIZZA OK, frytek nie jadłem.

Byłem,samo ciasto bardzo dobre..

belgijskie frytki nie mają sobie równych, dobrze wiedzieć :)

... z majonezem ?

mają tam dobre żarcie. Ostatnio się tam napychałem ze znajomymi:)

Ciekawe oknoplus
windykacja nowy sacz

tez tam bylam!!!!!!!111

Zdjęcia
http://pokazywarka.pl/q04rf7/

brak sosów na wynos pizza za cienka i smak taki sobie ale może się wyrobią z czasem ja na razie podziękuje

A ja polecam Al Pacino, bo ostatnio tam jadłem. Sosami i w smaku przypomina Diavolo.

Jak zaczyna się polecanie, to wymienię Presto, naprawdę świetne jedzenie i miło urządzone wnętrze

W Snack barze maja frytkę belgijska i super sosy.

Brak majonezu do frytek i sami posypuja przyprawa (moim zdaniem powinni dawac przyprawe i sypiesz ile chcesz bo na mojej porcji bylo jej zdecydowanie za duzo), frytki dobre. Pizza bez smaku, sosy wodniste. Sałatka z kurczaka ok.

Też tam byłem. Pizza bardzo mi smakowała i co ważne jest tam tanio. "Ja jak ja" chyba byliśmy w innych pizzeriach bo nie powiedział bym o tych sosach wodniste. Jeżeli dalej będą trzymać taki standard jak jest teraz, to myślę że jeszcze nie raz tam wpadnę.

a co do polecenia to benek , da grasso i presto

szogunek , chyba masz zły gust. Ostatnio w dagrasso jak zamowilem pizze to niedosc ze nie bylo sera , to ciasto bylo cale spalone. Co dto presto to racja dobra pizza. A w benku jest moim zdaniem dobra ale nie wszystkie.

W City Pizza jest okej, mi smakuje, choć mam małe zastrzeżenia.

W temacie pizzerii to według mojej opinii:

Skala 1-5
Diavolo - 4+ (minus za brak sosów)
Da Grasso - 2 (kiedyś była okej, na dzień dzisiejszy gniot, plus za sosy)
Gruby Benek - 3 (niektóre są okej, ale niektórych nie da sie jeść)
Sawana - 2+ (nie pasuje mi ten smak)
Presto - 4 (jest dobra)
D"Angelo - 3 (przypalone ciasto, brak sosów)
Telepizza - 3 (średnia pizza, czasami mam wrażenie, że składniki są "mielone" )

dobrą mają pizze polecam

Kurczak1980

da grasso sie zepsulo strasznie, to nie jest kwestia braku sera bo on jest tylko jego rodzaju który sie robi jak przysłowiowa "zupa"
Citi Pizza, całkiem ok ! Nowe Miejsce ale w srodku za mało miejsca puki co, niech im sie wiedzie :)

Łomża leży na Mazowszu !

http://www.citipizza.pl/

bigi2004

byłem wczoraj i się dość mile zaskoczyłem.

Jedna z lepszych pizzerii w Łomży!

i dość dobrze stronkę swoją ogarneli którą bigi2004 podał

przejrzysto i jasno i wszystko powinno być takie w tym mieście,

więc ja też polecem

http://www.citipizza.pl/

Sosów nie mają na wynos? - brat ostatnio zamawiał, odebrał w lokalu dostał sosy -3 sztuki, a ja z mężem zamawiałam z dowozem do domu i wszystko było jak należy.

szogunek z tego co widzialem w menu to jest tam opcja na grubym cieście.

Masakra ...

Masakra wszystko zerżnięte z Diavolo (wybrane pozycje) Menu i promocje to w 100% normalnie ,aż bym się wstydził .

a tu już druga pizzeria ,która ma menu i promocje zerżnięte -normalnie kicha.Do sądu bym ich podał.

Jak na mój gust całkiem dobra pizzeria.

bardzo pyszna pizza !!! a te frytki... jeszcze takich nie jadlem... pozatym moze i podobna do diavolo ale zdecydowanie lepsza (jak dla mnia) mozna tez zamowic pizze na grubym cieście... PYCHA

martin8421

Widać że w Diavolo nie jadłeś , ten post mówi wszystko............ i nie reklamuj podrabiaczy promocji i menu .........strasznie nie lubię jak ktoś na cudzej pracy i pomysłach próbuje biznes robić.

gdyny nie jadl to by nie ocenial czy lepsza czy gorsza a tak ma swoje zdanie wyraznie napisal "( jak dla mnie )"!!! wiec o jaka reklame ci biega kolego? mi rowniez lepiej ona smakuje niz z diavolo... gdyby byla identyczna to bym nie pisala ! a to ze robi biznes na cudzej pracy to w jaki sposob to stwierdziles? pracowal tam czy co? jak taki modry jestes i myslisz ze tak latwo zrobic pizze tzn ciasto do niej po jej skosztowaniu to jestes kozak! ile bys razy jadl to i tak ci w domu nie wyjdzie to samo! to jest gastronomia stefan czesio! to nie bluzka na straganie taka sama co u sasiadki obok! powodzenia i szybkiego rozwoju zycze dla CITY PIZZA !

Dla mnie bomba, pizza ma dużo dodatków, dodatki są świeże i smaczne, dobrze je rozprowadzają po całej powierzchni pizzy, w dodatku frytki to prawdziwe frytki a nie jakieś pierdółki z McDonalda, kupując małą porcję frytek za 5zł masz ich więcej niż w dużej z McDonalda, w dodatku, smakują jak prawdziwe ziemniaki, a nie chemiczne gówno. Jedynym minusem jaki mają to ubogi wybór sosów, są tylko dwa, czosnkowy i pomidorowy, który (tutaj plus) robią z pomidorów i smakuje jak prawdziwe, starte pomidory. W skali od 1 do 10 daję mocne 9+ i mam nadzieję, że niebawem będzie więcej sosów w ofercie w tym curry i mój ulubiony BBQ.

a dowozy w jakich cenach_

Następna chujnia która sie na forum reklamuje!!

dowóz masz za 2 zł, z tym, że jak jesteś studentem to jak powiesz to przy zamówieniu to masz 10% zniżki na całe zamówienie, no i oczywiście musisz pokazać legitymację studencką.

A do Jedwabnego też dowóz 2 zł ???

Bo ja tam studiuje stodołologię :):)

Za 5 zł frytki z jednego ziemniaka ??

Chyba cię edziu pogieło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kilo ziemniaków kosztuje 0.70zł a wiesz ile z tego będzie frytek ??

Na cały dzień by ci w tej piździerni starczyło dla kientów :):)

Podstawowy błąd właściciela tej pizzerii. Dla kogo jest strona www? Nie dla zamawiających przez telefon na pewno, bo wszystko na niej jest oprócz najważniejszego: Menu i cen.

Porażka. Jak mam zamawiać skoro nie wiem co mogę zamówić? Nie interesują mnie raczej zdjęcia lokalu gdy zamawiam przez telefon. A właśnie ceny i rodzaj pizzy.

Mi się wydaje że nie ma cen na stronie bo nie długo zostaną zmienione bo coś za tanio a szkoda bo tania a za tako cenę można zjeść i sosy za darmo .

na tym forum jest właściciel city pizza tylko pod zwykłym nikiem,pizza może ładnie wygląda ale to zwykła chemia od której rośnie **** i ludzie pózniej chorują,kiedyś nie było takich wynalazków a teraz w pipe,dlatego też ludzie krócej żyją,najlepsze jedzenie jak się samemu zrobi,przynajmniej się wie co jje

aa

na tym forum jest właściciel city pizza tylko pod zwykłym nikiem,pizza może ładnie wygląda ale to zwykła chemia od której rośnie **** i ludzie pózniej chorują,kiedyś nie było takich wynalazków a teraz w pipe,dlatego też ludzie krócej żyją,najlepsze jedzenie jak się samemu zrobi,przynajmniej się wie co jje

aa

"edward18 i bizness " -znają temat od kuchni z czego sosy robią i wie kolega nawet jakie będą jeszcze sosy (BBQ i curry) i że legitymację trzeba pokazać na zniżki. Widać temat to chyba kręci właściciel i kolega? Pewnie zaraz jeszcze ze dwóch kolegów się dołączy ha...ha..
Ps...Panie "bizness" ja pisze tylko o promocjach i pozycjach z menu ,że są sciągnięte z Diavolo i to jest wykorzystanie czyjegoś pomysłu ,bo ciasto to nie jest wogóle podobne...

Jeśli ceny będą wyższe - smutny koniec.

Tak to pizza całkiem dobra. Ale proszę jeszcze o ceny na www.

Ciasto smakuje jakby było z proszku, a dodatków na pizzy, tyle co kot napłakał. Dnnooo!!!
A na stronie nie ma menu.

Ktoś tam wyżej pisał o mały wybór sosów ?!
JAK MOŻNA SMAROWAĆ PIZZE SOSEM ?
przecież to zabija cały smak, sosy są do koncówek obrzydzielce !

Łomża leży na Mazowszu !

na co ta strona, żeby se zdjęcia pooglądać ?

jak ktoś ma skaner i ulotkę z menu to wiecie co z nią zrobić...

Byłam ostatnio i rzeczywiście frytki pyszne, godne polecenia, ale pizza bez rewelacji. No cóż to dopiero początki miejmy nadzieję, że z czasem będzie lepiej :) Życzę powodzenia

teraz to wiem ze to konkurencja wypisuje te komentarze :) najlepiej to samemu sprawdzic, ogolnie za frytkami to nie przepadam wiec nie zamawialem ale pizza bardzo dobra, nie zaluja dodatkow i co mnie najbardziej zadziwilo ze wszystkie dodatki widac za ladą w pojemnikach ze sa swize produkty a nie jak w innych pizzeriach pieczarki rozmrazane itp. a tu jest pewnosc ze nie zjesz byle czego. wiec radze konkurencji tylko pozazdroscic :)

Stefan Czesio- znam temat od kuchni bo może dorabiam jako tzw. Tajemniczy klient? Pomyślałeś o tym? Co więcej lokalik polecam nie dlatego, że to biznes jakiegoś znajomego czy coś w tym stylu (oj nieee, a gdybym miał mu w jakiś sposób pomóc to z chęcią zaprojektowałbym mu na początek, porządną stronę internetową) polecam lokalik dlatego, że jedzenie mają bardzo dobre w porównaniu do ceny. Co prawda strona internetowa jest w powijakach, a gdy zamówiłem pizzę przez telefon to dostawca nie miał mi wydać reszty z 50zł i mają mało sosów, ale to mnie do nich nie zniechęca.
Maruda- Nie wiem czy dowożą do Jedwabnego, a jak chcesz i umiesz zrobić lepsze frytki to sobie rób jak nie stać Cię na te z City pizza albo wpier*alaj te wypierdółki z McDonalda które masz tam drożej i jest ich dużo mniej.

pizza taka sobie lokal ogrzewany piecykiem na gaz bardzo skromne wnetrze i kiepska wentylacja. Jednak zycze włascicielom sukcesu chociaz w takiej lokalizacji gdzie pełno jest barow, kebabów, rzut beretem Mc Donalds i Benek to szału nie przewiduje

Tylko jakością i cenami mogą zawojować rynek lokalny.

Pizza całkiem całkiem, sosy mogłyby być lepsze- to tylko moje zdanie.

Na dowóz tylko 1 sos czy więcej? U mnie był 1.

Frytki rewelacja - żadem Mac im nie zagrozi. Jeśli chodzi o pizze to muszę zamówić całą, żeby poczuć smak, bo te dwa kawałki co dostałem z frytkami ledwo na jednym zębie poczułem:)
Na stoliku obok (wiem, że to nieładnie tak) widziałem pizzę i wyglądała pysznie:)

----------------------
Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.

Jak już rozmawiamy o pizzeriach w Łomży, to zostając członkiem Łomżyńskiego Klubu Sportowego 1926, w pizzerii Da'Grasso otrzymacie 10% rabatu na całe menu. Więcej informacji w linku poniżej:
http://lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/330-zosta-czonkiem-klubu.html
Zachęcam wszystkich do współpracy i korzystania z przywilejów jakie daje bycie Członkiem Łomżyńskiego Klubu Sportowego 1926.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org