Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1% podatku dla dziewczyny chorej na SM |
Żal ściska za serce....Mój 1% podatku powędruje dla tej dziewczyny.... http://dziendobry.tvn.pl/video/uwieziona-we-wlasnym-ciele-pomozmy-chorej-agacie,104,newest,72653.html Jeżeli chcecie pomóc chorej na stwardnienie rozsiane Agacie Długokęckiej, możecie to zrobić wpłacając pieniądze na konto Polskiego Towarzystwa Stwardnienia Rozsianego: Pl. Konstytucji 3/72 00-647 Warszawa Numer konta: 51 2130 0004 2001 0405 6198 0002, tytułem: PLiR Agata Długokęcka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1% podatku dla dziewczyny chorej na SM |
|
Też to dziś oglądałam.....Życie jest niesprawiedliwe.... Mój procent też będzie dla Agaty :)
|
|
Nie dam 1 procentu podatku, ponieważ istnieje na to lek który nie kosztuje zbyt wiele. Niech ma pretensje do swoich lekarzy, co lecza ją tak by jak najdłużej była chora. NoOfenz ;]
|
|
Powerfulk kazdy pier.doli takie kacapoly dopóty,dopóki go to nie dotknie. Wspolczuje ci tej glupoty! PAMIETAJ! Zycie potrafi platac rozne ,figle'.
|
|
powerfulpk chyba nie wiesz co piszesz.... Dziękuj Bogu ze Cię to nie spotkało i nie musisz tego co napisałeś udowadniać na własnej skórze bo marnie by było z Tobą...mam do czynienia z osobami na to chorymi - jest to jedna z najgorszych chorób jakie mogą istnieć na tym świecie..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |