Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Białystok 8.01 popołudniu |
Jade jutro do Białegostoku mam wolne miejsca, jesli ktoś jest chętny moze się ze mną zabrać cena do negocjacji 507786032. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Białystok 8.01 popołudniu |
3 zeta ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Tak jak wiekszość 10zł
|
|
Gdybym ja jechał i miał wolne miejsce, to bym zabrał kogoś dla " towarzystwa " , nie dla dychy - śmieszne, nie stać Cię na paliwo ?
|
|
Widocznie kurw* nie stac. Co w tym takiego dziwnego.? Nie wszystkich stac na niektore przyjemnosci. To co znaczy ze on jest gorszy.? Phi .
|
|
... no ciebie dzieciaku to tylko stać widocznie na powietrze do pompowania roweru ! - zobacz w archiwum swoje posty i tematy : TEMAT: spacerek http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=538759&t=538759 Autor: jaaaaaaaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-08-12 17:09 Ja chetnie bym pojezdzil z kims nie mlodszym niz18-19 lat no i nie za bardzo starszym ode mnie ;p mam 21 lat :p
|
|
Hahaha i teraz bedziesz rzucal linkami z archiwum. Widzisz... ja przynajmniej mam jakies hobby, nie tak jak Ty ze siedzisz przed komputerem 24h i rosniesz w dupie. Pamietaj ze nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie kabla:) Ja sie ruszam, lubie jezdzic rowerem. Jestem mlody i wysportowany i to jest chyba to czego najbardziej mi zazdroscisz HAHA Nie pisze juz z Toba bo czegos w glowie Ci brakuje i zwisa mi to, narazie murzynie. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |