czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Białystok 8.01 popołudniu

Jade jutro do Białegostoku mam wolne miejsca, jesli ktoś jest chętny moze się ze mną zabrać cena do negocjacji 507786032. Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Białystok 8.01 popołudniu

3 zeta ?

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Tak jak wiekszość 10zł

Gdybym ja jechał i miał wolne miejsce, to bym zabrał kogoś dla " towarzystwa " ,
nie dla dychy - śmieszne, nie stać Cię na paliwo ?

Widocznie kurw* nie stac. Co w tym takiego dziwnego.? Nie wszystkich stac na niektore przyjemnosci. To co znaczy ze on jest gorszy.? Phi

.

... no ciebie dzieciaku to tylko stać widocznie na powietrze do pompowania roweru !
- zobacz w archiwum swoje posty i tematy :

TEMAT: spacerek
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=538759&t=538759

Autor: jaaaaaaaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-08-12 17:09

Ja chetnie bym pojezdzil z kims nie mlodszym niz18-19 lat no i nie za bardzo starszym ode mnie ;p mam 21 lat :p

Hahaha i teraz bedziesz rzucal linkami z archiwum.

Widzisz... ja przynajmniej mam jakies hobby, nie tak jak Ty ze siedzisz przed komputerem 24h i rosniesz w dupie. Pamietaj ze nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie kabla:) Ja sie ruszam, lubie jezdzic rowerem. Jestem mlody i wysportowany i to jest chyba to czego najbardziej mi zazdroscisz HAHA

Nie pisze juz z Toba bo czegos w glowie Ci brakuje i zwisa mi to, narazie murzynie.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org