Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńscy kierowcy-rekiny autostrad |
Temat dotyczy ciągłego wytykania błędów kierowcom na innych numerach rejestracyjnych niż BL. Cholernie zabawne jest to, że \"kierowca\" który mieszka i jeździ po mieście gdzie jest kilka rondek i ani jednego trudnego skrzyżowania uznaje swoje umiejętności prowadzenia pojazdów za wybitne :D Parkowanie auta pod biedronką czy skręt w lewo na skrzyżowaniu obok Stokrotki to takie wyzwanie, kierowcy, którzy tak krzyczą na BLM czy BKL codzień zmagają się z tym trudnym, skomplikowanym rondem więc poziom rośnie-wiadomo :) Ani do jednych ani drugich nic nie mam, chciałbym tylko nakreślić że to żałosne. Miesięcznie robię 10-15tys km po większości krajów UE, wyobraźcie sobie rekiny łomżyńskich autostrad, że na świecie są trudniejsze miasta do poruszania się niż Łomża. Jeździłem dużym autem po np. Londynie, Paryżu i już wyobrażam sobie naszych lokalnych \"drajwerów\" w takich miejscach.. Pokłon Wam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńscy kierowcy-rekiny autostrad |
Wow. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ja pitole w Paryżu byłeś na obwodnicy 🙈🙈 Klid
|
|
Witam wszystko się zgadza co napisałeś kolego...sam zjeździłem europę ale osobiście byłem świadkiem nie raz ! jak kierowcy w Łomży pomykają pod prąd robią sobie trzeci pas ruchu i ogólnie cuda na kiju ale...w żadnym przypadku nie była to rejestracja BL tylko BLM i BKL lub WOS tak więc moim skromnym zdaniem coś w tym jest :-) może akurat ci kierowcy są bardziej zabiegani mają więcej problemów i hektarów na głowie albo po prostu tak rzadko odwiedzają nasza kochaną Łomżę że im się zaj***** podoba i podczas jazdy rozglądają się na boki a nie patrzą na drogę pozdrawiam.
|
|
Bo wszystko zależy od człowieka, nie rejestracji. Pozdrawiam, BL☺
|
|
1 primo \"3literowych\" jest wiecej samochodów niz BL ;-) wakacje kilka dni nad morzem same blm auta i teraz w bialce rowniez blm`y. Myślę że to wynika z tego że każdy kto ma trochę rozumu i pieniedzy nie gnije z bloku jak dziad a mieszka jak cywilizowany czlowiek za miastem w domu ?
|
|
No cóż, ja też się spotkałem z chamstwem na numerach BL Prawda jest taka, że słabe charaktery są wszędzie. Inna rzecz, że każdy ma czasem gorszy dzień, może być niewypoczęty, niewyspany i to się przełoży czasami na tak głupi błąd, że potem jesteśmy zagniewani ale na siebie :)
|
|
Takie ronda jakie kierowcy. Rondo to jest w Antwerpii większe w średnicy niż cała ta zapyziala lomza
|
|
Też jeżdżę na BL ale śmiechłem z tego tekstu...rekiny łomżyńskich autostrad hahaha. Również pozdrawiam :)
|
|
Zenit, szacun, ty to jesteś gość!
|
|
Głupcem jest ten kto uważa siebie za bezbłędnego bo tylko BŁĘDÓW TEN NIE ROBI CO NIC NIE ROBI. Każdy więc, narażony jest na pomyłki, błędy i gafy kto ma odwagę wyjść z szafy. (ale mi się rymnęło ha ha )
|
|
łomża to miasto niedzielnych kierowców. Pomysłowo.
|
|
...to nie tablica rejestracyjna prowadzi auto...nauczcie się tego. Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
Największe chamy to te na BL wyjedzie taki z Łomży osiedli się po za nią i na blachach BLM bądź BKL pokazuje to samo co i wtedy jak miał BL i takie o to kwiatki wychodzą.
|
|
moim zdaniem Łomża to trudniejsze miasto do jazdy niż New York czy W-wa, tam każdy baran pojedzie ---------------------------------------------
|
|
Łomża nie duża zaparkujesz tirem to kabina już poza miastem, haha DD
|
|
Wow , człowiek światowy rodowity BL ... ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |