Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA!!! FLASHMOB |
hej chcialbym zorganizowac flashmoba w lomzy.... co to flashmob powiadasz? zerknij na http://warszawskimob.webpark.pl/ i http://www.flash.mob.prv.pl/ namawiajcie znajomych, szukajcie pomyslu na flashmobbing i slijcie maile.... Planowany dzien: Wtorek (28.10.2003) ...... godzina z przyczyn oczywistych na razie blizej nieznana, na razie mam kilka pomyslow ktorych tez nie wyjawie... poki co.. postarajcie sie..... zbierzcie duzo osob.... udowodnijcie ze lomzanie sa tez kreatywni i nie pozbawieni poczucia humoru Siewka...... ps. przypominam o moim mailu....... niewidomy@go2.pl..... mam nadzieje ze uzbiera sie ok. 50 osob.. ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA!!! FLASHMOB |
Dla rozumiejacych Inglisz lenglydz http://www.wordspy.com/words/flashmob.asp ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
pomysł ciekawy tylko znając łomzyniaków napewno nikomu nie będzie chciało się ruszyć dupy z kanapy - lepiej pobawic się pilotem w razie czego ja jestem chętny - nie mam kanapy i pilota;) -=YuPiTeR=-
|
|
that's the spirit :)............ jak cos to dam znac o miejscu, czasie i akcjii :D ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
odswiezam topic :D ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
:) to w Warszawie z dlugopisami, bylo calkiem.....zwariowane;)) pozdrawiam °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Z tego co słyszałem, to pomysł w kilku główkach się przyjął :) Teraz tylko kwestia wybrania miejsca, czasu i spontakcji! :D Pozdrawiam! --- PGG
|
|
Przed chwilą dostałem na gadu-gadu wiadomość: "uwaga dnia 31.10.03 równo o godzinie 16.30 odbedzie sie przy ulicy długiej pod sklepem rossman flashmob co to jest Nieznani sobie ludzie umawiają się i spotykają w danym miejscu i o danej godzinie, aby zrobić coś naprawdę oryginalnego. Mogą coś krzyczeć, zrobić tłok, ale przede wszystkim spotkać się i poznać nowych znajomych. Najczęściej, organizowane za pomocą internetu spotkania, których uczestnicy mają zaszokować przypadkowych obserwatorów my bedziemy sie modlić przez 30 sek do osoby przebranej za Jezusa potem po okrzyku "narew sie pali" rozejdziemy sie serdecznie zapraszam na akcje ! szegółów mozna sie dowiedziec pod numerem gg 3773455 !" Hmmm...
|
|
......... nie wiem co to za wiadomosci na gg.. ale nie sa one zwiazane z ma osoba.... ktos rozwalic mi flashmoba (nie wiem czy wpadl na ten pomysl bo zobaczyl go tutaj, czy sam akurat wpadl na to).... natomiast pogadam z tym kolesiem i wyjasnie to i owo.... flashmob opisany w topicu aktualny...... 28.10.2003............. jutro szczegoly ze spontanakcja, miejscu i czasie.... nara aha! pomysl z jezusem jest nietaktowny ..... siewka ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
myślę, że nietaktowne jest modlenie się do osoby przebranej za Jezusa, samo przebieranie się wg mnie nie jest niczym strasznym..... ....pół roku temu widziałem jednego przebranego - i nie było w tym nic nietaktownego (wokół wielu duchownych i wiernych) .... :) ...zovo... :D ....czy teraz wszyscy będą musieli autoryzować u Ciebie organizowane w Łomży flashmoby? :D ....pozdrawiam i niech się dzieje! --- PGG
|
|
nie... nie o to chdzi............ ale male zamieszanie sie zrobilo ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
DOBRA!!!!!!!!.... ludzie.... jakos doszlismy do porozumienia, flashmob odbedzie sie w piatek, o godz 16.30, kolo rossmana.......... ale bedzie to na pewno inna akcja niz z tym jezusem....... czymta sie!!!.... i zapraszajcie ludz na flashmoba......... ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
uwaga dnia 31.10.03 równo o godzinie 16.30 odbedzie sie przy ulicy długiej pod sklepem rossman flashmob co to jest Nieznani sobie ludzie umawiają się i spotykają w danym miejscu i o danej godzinie, aby zrobić coś naprawdę oryginalnego. Mogą coś krzyczeć, zrobić tłok, ale przede wszystkim spotkać się i poznać nowych znajomych. Najczęściej, organizowane za pomocą internetu spotkania, których uczestnicy mają zaszokować przypadkowych obserwatorów my bedziemy sie modlić przez 30 sek do osoby przebranej za jezusa potem po okrzyku "narew sie pali" rozejdziemy sie. serdecznie zapraszam na akcje ! szegółów mozna sie dowiedziec pod numerem gg 3773455 i na www.flash.mob.prv.pl ! podaj dalej to informacje CYDD.corp LUDZI BEDZIE KOZAK ZAbaWA WPADAJCIE !!! ZAPRASZAM 3773455
|
|
aha i dogadałem się już z zovo jego akcja narazie odwołana sprzymierzelismy sie i organizujemy akcje na 31.10.03 pod rosmannem !! 3773455
|
|
Hehehe dobre to jest, postaram się ściągnąć jak najwięcej osób. Tak się składa, że dużo ludzi z mojej klasy ma głowę do różnych takich przekrętów :) Ale jak na razie nic nie gwarantuję.
|
|
A wiadomość o FlashMobie już krąży po GG :)
|
|
Odświeżam topic ^_^.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |