Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zlecę, znalzione w necie |
Zlecę remont pomieszczenia 40m2, wylanie posadzki, położenie gresu, postawienie ścianek oraz wykończenie ścian "wykończenie pod klucz" wynagrodzenie 1500zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zlecę, znalzione w necie |
masz racje gosc sobie jaja robi albo jest tak popie..... sama posadzka to 400 i gres 1600 a gdzie reszta hahahah ludzie to maja fantazje
|
|
Nie fantazję tylko brać się do roboty legaty. W chinach za dolara cały dzień robią i nie narzekają.
|
|
fanka bocianka ja wiem że Ty jesteś robotna i obrotna i że nawet za 50 centów klękasz do miecza....grosz do grosza co ? :D Jak widać nie narzekasz :D
|
|
hahaha ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Może o 15 000 chodziło :D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
A ja zlecę wykonanie dwóch punktów świetlnych w przedsionku + jedno gniazdo hermetyczne na zewnątrz. Płacę 450 PLN MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
Bugi :) Nie szastaj kasą , daj 50 zł.:)
|
|
Nie no spoko, ale w moim przypadku 50 PLN to może być co najwyżej zaliczka na ostudzenie zapału psełdo elektryków, którzy liczą sobie od tzw punktu - jełopy MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
nie to stawka miesięczna na pol etatu
|
|
cza27 napisał(a): > nie to stawka miesięczna na pol etatu Było by nie najgorzej jak na 80 roboczo godzin.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |