Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja naziemna w Łomży |
Prosze o pomoc. Zmieniłem stancję. Mieszkam teraz w centrum Łomży. Co mam kupić bardzo dobrego do oglądania telewizji? Nie chcę się wiązać z żadną firmą. Ilę kanałów mogę odbierać i jaki sprzęt mam kupić? Telewizor już mam :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja naziemna w Łomży |
polecam telewizję n na kartę
|
|
Polmar Skłodowskiej 2 obok telepizzy tam ci doradzą dvbt albo tnk
|
|
Lpelektronik, Wojska Polskiego 38, tam gdzie był dawny sklep z oświetleniem. Byłem w kilku sklepach, w poszukiwaniu TV i tam mi najlepiej doradzili. Zestaw nie całe 150 zł i 15 kanałów śmiga. Czołem
|
|
polecam Vectre z tym że nie masz regionalnego TVP Białystok tylko TVP Warszawa Kurczak1980
|
|
|
Kurciak , co Ty piszesz ? Już od kilkunastu lat korzystam z kablówki TV Vectra i ZAWSZE ( co prawda , co jakiś czas na kila godzin wchodzi Regionalna TV Mazowiecka - może jak mają jakąś awarię ?) ale generalnie to ZAWSZE podają sygnał śledzikowni z TVP Białystok, co mnie wkurza , bo co ja mam wspólnego ze śledziami ? jak tam bywam dwa razy do roku ? PS: - dla niektórych " słoików to warszawka" a dla mnie WARSZAWA .
|
|
Dziękuję za informację. Czołem Łomżanie. Ja jestem tylko z Olsztyna :-)
|
|
... aż , czy tylko ?
|
|
z naziemnej jest: TVP 1 HD TVP 2 TVN POLSAT TVN 7 TV 4 PULS PULS 2 ESKA TV POLO TV nie pamiętam teraz, ale wszystkich jest 15 w tym 1 HD. musisz kupić antenę kierunkową, zamontować w kierunku takim jak widać za oknem inne anteny:D tu nie musisz nic płacić , ale jak byś wolał szerszą ofertę to weź: telewizjanakarte.pl masz 30 kanałów za 10zł.mies. to zależy od oferty jaką wybierzesz: nHD czy TNK SD.
|
|
"musisz kupić antenę kierunkową, zamontować w kierunku takim jak widać za oknem inne anteny:D" Sam sobie mózg dokup.... żadnej anteny nie musi dokupować, wystarcza taka jaką ma, czy zbiorczą, pokojową czy siatkową, czy kij wie jaką jeszcze... A ci co piszą, by kupić kierunkową to albo naprawdę się nie znają, albo sami je sprzedają.... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
U mnie smiga na najtańszej pokojowej.
|
|
Zestaw DVB-T + obręcz rowerowa marki UKRAINA wycięta na odcinku 13cm licząc od 7 szptychy za wentylem. U mnie 15 kanałów + 2 dodatkowe z centrum białegostoku. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
2152, jak otrzymujesz taką prędkość i ile płacisz miesięcznie za internet?
|
|
Telewizor z DVB-T antena z wieszaka i 15 kanałów oglądasz
|
|
no fakt.mieszkając w centrum:oglądasz,ale są miejsca w Łomży(nie daleko centrum),gdzie z sygnałem jest ciężko i nawet na dobrej pokojowej antenie nie idzie.trzeba mieć kierunkową i to w dobrym miejscu.na tym wypizdowiu od ambroziaka w stronę Zambrowa idzie na wszystkim,bo przekaźnik widac z okna i zawsze tak wieje,że sygnał mało okien nie wybije:-) nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |