Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CXRSa1 |
Jak tam Radziu?? Po wczorajszym rurka nie pali litrowa mordo? :):):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CXRSa1 |
IDIOTYCZNY TEMAT!!!
|
|
Jak każdy twój wpis na forum zauroczony:)
|
|
I twoj tez:) lepiej lec pociesz swoja kolezaneczke:) Maruda to twoje forum ze piszesz kazdemu czy ma pisac czy nie?:)
|
|
Zauroczony;-)Mnie nie trzeba pocieszać.Ja głupotami się nie przejmuje;-)
|
|
maruda ostro:))))) hahahaha. czyli Omania Tobie powiedziała jak brzmi moje wirtualne imię:))))))) hmmmmm... osto pogrywa Kobiecina:)))))))) zauroczony nie zwracaj na noobów uwagi:)))Te szmrane towarzystwo jest w wieku Twoich Starszych:))))))))
|
|
Daj Omani spokój młotku, to zezowate szczęście ciebie rozszyfrował i pokazał twoja fotkę na forum :)
|
|
Omania prejmujesz się prejmujesz:)))))))) Zgłóś sie do psychologa a powie Ci to samo że masz zachwianą równowagę emocjonalną:)))))))
|
|
A gdzie ta fotka? Chetnie zobacze jak ten imbecyl wyglada. I dzieciom pokaze bo takiego pokemona jeszcze nie widzialy UMIESZ LICZYC ??? LICZ NA SIEBIE !!!
|
|
Wojna nadal trwa ale o co....nie wiadomo....:)
|
|
"pokaze " wtórny analfabeto jak by umiescili moje nagie foto na necie to też byś pokazał:)))))) wyrodny tata:)))))
|
|
O to że Omania nie chciała jechać wczoraj na marsz do Warszawy wiadomo jaki i cx z adamosemxx musieli sobie nawzajem obrabiać w autobusie:))))
|
|
Janusz kos tak ?????? Uważaj do kogo się zwracasz bo możesz stracić prace w swej budowlance:))))))
|
|
Do cxrsa1 jakby bylo twoje nagie zdjeci to wtedy bym im pokazal jak kalectwo wyglada haha to tak jaby lalke barbi dzieciom pokazal. Hehe przykry jestes chlopie pierdolisz caly czas i sie zalisz. O co ci zapierdala? UMIESZ LICZYC ??? LICZ NA SIEBIE !!!
|
|
Jak chłopina nigdy nie dmuchał tylko siedzi przed kompem i targa łacha az pokleił klawiaturę co widac po bykach to takie są efekty.
|
|
Łomżyniacy jak zwykle życzliwi ;) Aż jadem kipią...
|
|
Julio ilu facetów wyłowiłeś na swoj gayowski nick:)) w swym zwiazku jesteś Panem czy Panią? Camper
|
|
http://cache.msm-images.myspacecdn.com/msm80jpg75/profile01/122/m_60d30cb165744bbcbcec609a1e710c41.jpg http://cache.msm-images.myspacecdn.com/msm80jpg75/profile01/122/m_60d30cb165744bbcbcec609a1e710c41.jpg http://cache.msm-images.myspacecdn.com/msm80jpg75/profile01/122/m_60d30cb165744bbcbcec609a1e710c41.jpg http://cache.msm-images.myspacecdn.com/msm80jpg75/profile01/122/m_60d30cb165744bbcbcec609a1e710c41.jpg
|
|
Gdzie jest teraz Andzia C ?
|
|
Tu już prawie nie ma nikogo.
|
|
witam _maly_ ! Wsiego dobrego...
|
|
i wzajemnie.
|
|
I o co tym razem wybuchła ta cała gównoburza?
|
|
... to tylko cisza przed burzą, Trzeba wyrwać chwasta z końcem starego roku.
|
|
maruda a mikołaj ci dał potrzymać laseczkę w święta :):) hahahaha ?
|
|
jesteście niesamowici czytać was to lepsze niż opowiadanie kawałów ja się nie wtrącam sport to zdrowie
|
|
... to poczekaj jeszcze na CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree jak Andzia z Kolna się odezwie, dopiero będziesz miał ubaw.
|
|
stara gwardia , hmmmm aż miło poczytać ;) pozdrawiam ... i najlepszego z Nowym Rokiem ( i oby jak najdłużej na tym zasranym FORUM ;)
|
|
A Ty Ropciu jeszcze żyjesz???
|
|
Się q..a porobiło.Maruda siedzi,jego "kolega" u Boboli się zatrudnił i trzepie kasiorę.
|
|
Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl) Data: 27-12-12 11:42 maruda a mikołaj ci dał potrzymać laseczkę w święta :):) hahahaha ? ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// raqlan:) A niedawniej jak wczoraj CXRSa1 chwalił się w Kolnie że mu bobra obrabiałes :) Prawda to czy fałsz?:):)
|
|
Marudny?
|
|
Czasem mi sie zdarza jeszcze zajrzeć do was:)
|
|
Maruda ,może byśmy gdzieś sie wybrali na jakieś piwo? Ja już w tym roku pracę zakończyłem.
|
|
O tej porze roku piwko jest niesmaczne i niezdrowe :)
|
|
Trzeba było mi o tym nbapisać 2 godziny wcześniej.
|
|
Zanim się coś zacznie to trzeba starszego się poradzić :)
|
|
Najstarszy tobio podobno u Boboli teraz r
|
|
Za osła czy za kozę ?
|
|
Trafifes za pierwszym razem w 10-bingo!!!
|
|
No to fucha mu się trafiła że hoho:):) Cietawe jak ten Adonis z Kolna sobie radzi? Podobno z raqlan-em w jakies stosunki weszli i planuja rozwój rodziny :):)
|
|
Pewnie na ten zasiłek 1000zł liczą.
|
|
Niektórzy to nawet i dzieci rodzić by chcieli bezboleśnie :):) Patrz Wojtuś jak to się teraz ludziom w głowach poprzewracało :)
|
|
No dobrze ,że moja Mariolka taka nie jest.
|
|
Ty Wojtuś. A może oni sie do jakiegoś Ruchu zapisali że tak się do siebie zblizyli?
|
|
Zapytam Janusza.
|
|
Popytaj, bo szkoda by było wesele ominąc :):) a i chrzciny potem :) Same imprezki nam się kroja po Nowym roku :)
|
|
Szykuj kasiorę,bo pewnie na chrzesnego Cię poproszą.
|
|
To to nic:) Wczoraj jak byłem w Kolnie, to az chuczało że masz być świadkową na ich weselu :) Ciekawe w jaka sukienkę się ubierzesz :)
|
|
mały - starego znaczy się zapytasz ? :)
|
|
Andzia C nie oddycha, może ma teraz wieczór panieński ?
|
|
Andzia , welon założysz ? ... bo wianek to już w dzieciństwie straciłaś z psem sąsiada z za stodoły !
|
|
Nie podniecaj się tak , bo ci żyłka pęknie i Nowego Roku nie doczekasz , załóż nowy temat .
|
|
?
|
|
zezowate szczęscie co tam słychać twoje kurwy nie chcą zdychać?
|
|
andzia C , pisałem ci , że jesteś nudny, monotematyczny, załóż nowy temat i nie zamydlaj tematu marudy ! On , co już chciał to ci napisał.
|
|
zezowate szczęscie poczekaj ***** męską już masz przejebane a po czekaj jak ci ***** męska wejdą do domu zapierdolu ci wszystko cioto obesrasz się twoja matka żona i córa jaki ty jesteś cioto obesrasz się i będziesz spierdalał do grecji bo cie w Polsce zniszczę CIOTO NA AUKCJE TO MOŻESZ WYSTAWIAĆ SWA ŻONĘ I CORE A ZA TWÓJ ŁEB NIKT NIE ZAPŁACI/
|
|
zezowate szczęscie marudzie rów liżesz a on lubi jak 3 baty go walą.
|
|
A ten pajacyków z Kolna nerwowy coś na koniec roku. Radziu kup petardę i rozerwij się trochę( taką dużą DUM DUM, wersja dla idioty)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |