Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dekoloryzacja |
kogo tak szczerze polecacie? tak aby za bardzo nie zniszczyc włosów z ciemnego brązu na bardzo jasny wyjdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dekoloryzacja |
wyjdzie, pod warunkiem, ze pojdziesz do fryzjerki, ktora pracuja na dobrych farbach i zdejmie ci kolor dekoloryzatorem, a nie jak niektore cwaniary rozjasniaczem. Dlatego w przypadku fryzjerki, ktora uzywa dekoloryzatora zabieg ten jest dosyc drogi, b i produkty sa drogie, a rozjasniacz wiadomo tani badziew to i niszczy wlosy.
|
|
polecam kupic dekoloryzator firmy prosalon w hurtowni na długiej, jest bardzo dobry, ladnie rozjasnia nie niszczac wlosow, sama probowalam i kolorek wyszedl taki jak chcialam
|
|
a ile taki dekoloryzator kosztuje? cena u fryzjerek bardzo się waha od 160 zł do 280.
|
|
koszt jego to ok 25zł, jest baardzo wydajny, moim zdaniem nie warto iść do fryzjerki zdzieraja kasę jak tylko mogą, po dekoloryzacji włosy wcale się tak nie niszczą jak proboja wmowic, mi fryzjerka zaproponowala dekoloryzacje w 3 wizytach po 200zł smiech po prostu, ja dokupilam farbę w kolorze ciemnego blondu i za 50zł mialam jasniutki brązik
|
|
dekoloryzacje robiłam rok temu w salonie nemezis na ul.sybiraków i polecam. miałam bardzo ciemny brąz i kolor został ściagnięty do jasnego blondu od skóry głowy po rudawy blond na koncach, potem włosy zostały od razu pomalowany na jasny brąz i wyszło super. uprzedzam,że po dekoloryzacji farba słabo trzyma sie na włosach i szybko sie wypłukuje, więc trzeba malować je trochę częściej. moje włosy sie nie znszczyły, czym mnie straszyły koleżąnki. koszt usługi 250zł
|
|
też słyszałam o salonie nemezis bardzo dobre opinie lecz z drugiej strony kupno dekoloryzatora jest tańsze o 200 zł gdzieś i sama nie wiem trochę sie boje sama to zrobic to wogule nakłada sie jak farbe normalnie i pozniej jeszcze kolor trzeba położyc tak wszystko na raz włosy wytrzymaja?
|
|
jeśli nie masz mocno zniszczonych włosow to nic sie nie stanie, wystarczy dobra odzywka najlepiej jakas profesjonalna a nie z drogerii typu pantene czy schauma, ja po calej dekoloryzacji i farbowaniu mialam mieciutkie i blyszczace wlosy, choc trzymalam dekoloryzator z poltorej godziny, to czy zrobisz taki zabieg sama czy fryzjerka rozni sie tylko ceną
|
|
to musze powiedziec ze bardzo mnie zaskoczyłaś myslałam ze tylko fryzjerki operują dobrymi produktami, moje włosy nie są bardzo zniszczone nie susze ale prostuje w każdym razie dzięki za rade chyba napewno skorzystam duzo bardziej sie opłaca :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |