Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! |
Śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. ... Śniegu po nerki Wesołej pasterki Prezentów moc Sexu co noc Pysznego bigosu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku do 2013 roku! Gwiazdora w kominie, Prezentów po szyje. Dwa metry choinki, Cukierków trzy skrzynki. Przed oknem bałwana, Sylwestra do rana. Śniegu po pachy Smacznej kiełbachy. ******************************************************** By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie !!! Śniegu po nerki Wesołej pasterki Prezentów moc Sexu co noc Pysznego bigosu ... http://tirex.org.pl/blog/img/wesolych_swiat_2009.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! |
Dziękuję Zezolku i wzajemnie. maciek
|
|
|
|
Anioł w polu ostro kima bo za dużo wypił wina, a Mikołaj też nie lepszy pije wódkę wszystko pieprzy A choinka w chacie stoi.. śmierdzi bardzo aż łeb boli Pod choinką stoi browar no i wódka Luksusowa. Życzę ciepłych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :)
|
|
haha jakie falszywe zyczenia Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
WIGILIJNE ŻYCZENIA Nie zostawiaj pustego miejsca gdy nie czekasz, Bo nie przyjdzie ten, którego nie znasz, otwórz więc drzwi I obok siebie postaw nakrycie, by gorący oddech wigilijnej strawy rozgrzał twoje serce. Spójrz w oczy szaleństwu zimy, bo życie twoje to pory Roku jeśli mróz skuł lodem twe serce ,walcz by zło nie odebrało Ci reszty Tej wiosny, która zakwitła w twym sercu. A jeśli już czekasz , czekaj z pokorą, bo nic co ciche nie zapuka głośno do drzwi w taką noc, pomyśl o tych, co nigdy nie spacerują w twych myślach I powiedz im: Wesołych Świat
|
|
tu życzy wszystkiego najlepszego, a wcześniej ludzi od najgorszych wyzywa!!! Robi to tylko dla popularności.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Snz8x2MLdw8
|
|
edward mógłbyś podlinkować od razu a nie, naucz się trochę to robić http://www.youtube.com/watch?v=Snz8x2MLdw8
|
|
Ja lubię wam utrudniać, żebyście musieli prawym linka klikać i otwierać w nowej karcie.
|
|
ale linkować umiesz?
|
|
Umiem, umiem, o to się nie bój ;]
|
|
♥.´ `*.*´¨) ¸.♥´¸.♥*´¨) (¸.♥´ (¸.♥` (`*♥.¸ (`*♥.¸ ¸.♥*´) ¸.♥*´) ♥*♥ WESOŁYCH ŚWIĄT ♥*♥ Niech te Święta Tak wspaniałe `` . __/\_._ będą całe ``````` _).♥ (_ jakby z bajek `````` ● Niechaj gwiazdka ``,●,●, z nieba leci ``````,●,*,●, niech Mikołaj ````,●,*,*,●, tuli dzieci ``````,●,*,*,*,●, Biały puch `````,●,*,*,*,*,●, niech z ```````,●,*,*,*,*,*,●, nieba ```````,●,*,*,*,*,*,*,●, spada ````````````█|█````` niechaj piesek●●¤ۣۜ๘(¯`♥´¯)¤ۣۜ๘●● ``````__/\_._`` w nocy gada ``````_).♥ (_``.Niech choinka ````````.● `````pachnie pięknie ```````,●,●, ```no i radośc ``````,●,*,●,` będzie wszędzie ! `````,●,*,*,●, ````,●,*,*,*,●, ….niech biały opłatek ```,●,*,*,*,*,●, ``w dłoni nie drży ``,●,*,*,*,*,*,●, `z lęku jak z zimna `,●,*,*,*,*,*,*,●, ```niech drży ```````█|█````` szczęściem ●•●¤ۣۜ๘(¯`♥´¯)¤ۣۜ๘●•● wzruszony!! Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2013!!!
|
|
edward no weeeeeeeezzzzzzzz wklejaj
|
|
No i znowu jak co roku dostałem kapcie i skarpety,i to mają być wesołe święta? maciek
|
|
Masakra ....
|
|
Kazirota- Odpierdziel się ode mnie, już to przerabialiśmy...
|
|
Wesołych Świąt :) Drodzy forumowicze Łomżyńska kolęda specjalnie dla Was :) http://superlomza.pl/Community/Audio.aspx?MediaId=636061
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
Witam jeżeli czujesz się w klimacie motocyklisty, motorowerzysty? Looknij fanpage www.facebook.pl/FanClub50tek Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich użytkowników portalu 4lomza.pl ;)
|
|
edward śmieciu, ciągaj druta frajerze
|
|
Gdzie Twoja kultura i umiejętność życia w społeczności? Nie posiadasz tych cech? Nie wyzywaj. Bo mnie już wku*wiasz. Wiem w 100% że to trollkonto CXRSa, tylko nie wiem po co chcesz ze mną toczyć gównoburzę.
|
|
A TY KUR...WA MASZ KULTURE, TAK CHAMUCIU? I NIBY NIE WYZYWASZ??? JAK WIESZ W 100%, ŻE JA TO CXRSa to radzę ci zgłoś się do dobrego psychiatry. Pamiętaj, twoich po,,,,,,banych zagrywek nie tylko CX nie lubi ale także i ja, wioskowy kozaku.
|
|
wiesz ile mnie obchodzi, że się wk....wiasz? tyle co roztrzęsiony gnój na polu.
|
|
Stul dupsko kolneński psie, bo i tak wrażenia na mnie nie robisz. Zresztą mam ciekawsze rzeczy do robienia z rana niż użeranie się ze schizofrenikiem z kolna.
|
|
A ty kolneńska suko? Po kiego od rana do wieczora siedzisz na 4lomza? DZiadek internet sprawił za dobre roztrząsanie? Qrwa co za kolneński śmieć.
|
|
Sram na ciebie i twoje wrażenia, na ulicy bym cię rozdeptała i poszła dalej. Najwyżej buta musiałabym umyć. ŚMIEĆ.
|
|
No już, łyknij psychotropy bo ich odstawienie, widać Ci nie służy.
|
|
Ciągaj frajerze.
|
|
Z resztą, po ch... mi prowadzić dialog z jakimś k...wa śmieciem i zniżać się do jego poziomu. Zliż śmietanę z kolan księdza, to cię ochrzci. STRZAŁA cioto.
|
|
No idź teraz do kościółka i przyjmij komunię, jakie to katolickie, zwyzywać człowieka, zmieszać z gównem, a potem iść do komunii.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |