Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pieniądzę z urzędu miasta |
mam pytanie czy może urząd miasta dać pięniądze na powstanie klubu piłkarskiego dla dzieci nie chodzi mi o miliony :) tylko o jakieś 5 tysięcy mateusz swiecinski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pieniądzę z urzędu miasta |
A nie sądzisz, że powinieneś o to spytać u źródła, czyli w Urzędzie Miasta? Liczysz, że ludzie na forum Ci odpowiedzą na takie pytanie? Chyba dziwny jesteś... P.S. Jeśli chcesz znać moje zdanie to nie ma na to szans, żadnej kasy z UM nie dostaniesz. Ale spróbować oczywiście możesz, to nic nie kosztuje.
|
|
Pochodź i popytaj w dużych sieciówkach, czy Cię nie zasponsorują w zamian za logo na koszulkach.
|
|
Jeśli nawet nie uda się nam uzyskać pieniędzy na założenie własnej działalności gospodarczej ze środków Unii Europejskiej to zawsze możemy jeszcze próbować swoich szans w programach dofinansowań miejskich. W każdym urzędzie miasta możemy uzyskać informacje dotyczące takiego programu wspierania lokalnej przedsiębiorczości. Każdemu miastu i jego władzom zależy na tym, aby miejscowy rynek wciąż się rozwijał i mógł zaproponować nowe możliwości, dzięki którym miasto stanie się bardziej znane i będzie miało większą wartość na skalę całego kraju. Dlatego też mogą oni swoim mieszkańcom zaproponować dofinansowanie na założenie własnego interesu. Są to sumy rzędu około od trzynastu tysięcy do dwudziestu tysięcy złotych, które należy wykorzystać według konkretnych wytycznych. Jednak aby móc to zrobić trzeba najpierw pokazać swój plan działania, jaki mamy wedle otwieranej przez nas działalności. Taki biznesplan oraz dowody dokumentujące powodzenie naszego pomysłu na interes są wystarczającym dowodem na korzystne ulokowanie w nas tych środków finansowych. Moje hobby to ropa de snowboard - Pozdrawiam M4r3tik4 :-)
|
|
Ta od urzedasów to na pewno można doczekać sie jakiejś kasy...sami wezmą do kieszeni i nikomu nie dadzą... Wiesz gdzie jest dobra geotechnika ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |