Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Masoni w Łomży? |
Witam! Zauważyłem że na ulicy jak mniemam Poznańskiej Powiewa obok innych flag flaga masońska z cyrklem i węglicą na niebieskim tle. Czy wie ktoś może co tam się znajduję?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Masoni w Łomży? |
Loża Masońska? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
A orientuje się ktoś na czym to polega, i czemu jest tych znaków tak wiele i wszędzie?
|
|
a gdzie to dokladnie widziales, Cipek? bez komentarza.
|
|
Powiewa bo zapewne wiaterek dmucha. ![]() ________ Malachit
|
|
"Koniec świata" się zbliża to i masoni wyszli na ulicę, BTW. Na poznańskiej powiadasz? Przypadkiem nie tam gdzie sprowadzają (ch)amerykańskie auta?
|
|
Możliwe nie zwróciłem uwagi co w tym miejscu się znajduję. Są tam chyba z 3 flagi z czego 1 z nich to właśnie takowa.
|
|
Reklama cyrkli pewnie, a tu zaraz afera.
|
|
Cipek- Jeżeli myślę, że to tam gdzie myślę czyli tam gdzie sprzedają amerykańskie fury (bo tam widziałem 3 flagi) to powinna być tam flaga Polski, masońska i flaga konfederatów, jeżeli oczywiście to jest tam. Tak wygląda flaga konfederatów (jakby ktoś nie wiedział) http://www.debiccy.pl/sklep/files/products/flaga_Konfederatow.jpg
|
|
Dokładnie, To raczej tam ;) Ale nie wiedziałem, że masoństwo się nawet u nas do Łomży dostało. Chyba że to powiesili sobię tylko tak dla ,,picu"
|
|
Cipek A kto to jest Mason i co on takiego robi? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ktoś-coś-- wygogluj sobie bo to zbyt długi temat.( sprawdź iluminaci, masoneria, antoni lavley i te jego pranie mózgu ) Polecam: https://www.youtube.com/watch?v=qlihkOKhrQ8 To ma trochę wspólnego z niektórymi Żydami. Tak wgl polecam też to: https://www.youtube.com/watch?v=XU8LIwRUQJM Pozdrawiam!
|
|
Proszę nie komentujcie dopóki nie nie obejrzycie
|
|
To ja powiem Ci, że powiesili tylko dla picu, bo to komis z furami sprowadzonymi z ameryki. Powiem tak, mi osobiście nie przeszkadzają, masoni, illuminari, jehowi, ruch new age czy wydział iscariote13, to wszystko opiera się na zasadach zielonoświątkowców, którzy to są takimi bardziej fanatycznymi katolickimi chrześcijanami, a chrześcijanie wzięli swoje poglądy i wiarę od żydów, którzy to wierzą tylko w stary testament, swoją drogą ciekawe czemu chrześcijanie wierzą w króla żydów który nazywał się Jezus? I mówię to ja, człowiek, który jest ateistą. Czekam na lincz ze strony katolików i chrześcijan, którzy to oczywiście jak to oni, zlinczują mnie bo nie wierzę w ich bóstwa i wg. nich sieję herezję.
|
|
|
Co innego główne religie, a co innego szkodliwe sekty. Żydzi nie wierzą tylko w Stary Testament, uznają także Talmud, gdzie goj jest niżej od psa, co się tyczy także ateistów. Więc nie wiem dlaczego niektórym to nie przeszkadza. Pewnie też zaraz zostanę zaatakowany z różnych stron. Osobiście, uważam że najważniejszy jest szacunek do tego w co kto wierzy. Niestety nie każdy jest w stanie uszanować czyjś wybór i się wywyższa np. mówiąc że się jest ludem wybranym.
|
|
To wszystko przez wyznawców RM , to oni wywołali wilka z lasu :):):)
|
|
Jestem jedynym Masonem na tym forum, i powiem wam "Wiedza was wyzwoli"
|
|
feder---->Dokładnie! Uważam, że religia się nie liczy do puki szkodzi innym..... A judaizm jest szkodliwy dla każdego człowieka tylko nie dla żyda.... Talmud mówi żeby dążyć do przejęcia władzy żydów nad gojami i żydzi realizują swoją świętą księgę przejmując prawie całą telewizje i kontrolując to co będzie w niej nadawane. Edvard18 --> Ja do żydów, bym nic nie miał gdyby nie ich poglądy które wywodzą się z Talmudu. To prawda Jezus był żydem, ale za czasów Jezusa był tylko stary testament, także poglądy żydów nie były niebezpieczne, a talmud powstał na podstawie rozważań rabinów z czasów między III w.p.n.e a VI w.n.e Myślę, że to nie wiara jest najważniejsza, tylko to by być dobrym człowiekiem, Ale jak tu być dobrym dla kogoś kto che Cię zniszczyć, lub przejąć nad tobą władze. goj- to po żydowsku niewolnik. A każdy ,, nie żyd" to goj Proszę: „Goj niewolnik musi na zawsze pozostać niewolnikiem… jeden z głównych powodów tego, że ponieważ naród żydowski jest elitą rasy ludzkiej… oni zasługują na to by mieć niewolników do swoich usług.” [Rozental s. 71] Nie chcę wprowadzań tu jakiś anty nastrojów, ale chyba dobrze jest znać prawdę.. Pozdrawiam! http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej Autor: belfer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-12-12 20:10 Cytat: "Jestem jedynym Masonem na tym forum, i powiem wam "Wiedza was wyzwoli" " koniec cytatu taa... To prawda ... ...Prawda "Czy Jezus był psychicznie chory?" Parafrazując to pytanie jakie od niedawna stawiają przed sobą doktorzy Kościoła czytam doktorzy w Kościele zapytam inaczej: Czy Jezus był Iluminatem ? Jak wiadomo Jezus był - jest do dziś postacią kontrowersyjną i tajemniczą tak jak te pytania pojawiają się nowe wątki dotyczące osoby Jezusa. Szanowny przedmówco przedstawiający się " belfer " używasz zwrotu " Wiedza was wyzwoli " w odniesieniu do siebie jako nauczyciela (belfra) jedynego na tym forum oświeconego - iluminata (masona). Jezus był i dla wielu jest nadal belfrem rzucającym światło na tych którzy kładą cień zakłamania świadome i nieświadome z powodu niewiedzy wynikającej z ociemniałości religijnej - społecznej - cywilizacyjnej. Jezus powiedział : "...i poznacie prawdę a prawda was wyzwoli" biblia J8,32 po czym dał Cywilizacyjne Świadectwo Prawdzie - tej prawdzie zwane do dziś Sądem nad Prawdą Wiedza "jest" prawdą w przeciwieństwie do niewiedzy która nie zna prawdy o tym do czego dąży poznanie wyzwolonego - wnikliwego - uwolnionego od (ciemnoty) niewiedzy człowieka. A człowiek światły jest wnikliwy - mądry - naukowiec zawsze dąży do poznania prawdy tego co na przykład wyzwala rozwój technologii komórkowej wyzwalając nowe możliwości postępu cywilizacyjnego wyzwolonego z starodawnej głupoty - niewiedzy - ociemniałości. Człowiek wyzwolony wprowadza do religijego - skostniałego życia nową jakość pozwalającą a cywilizacyjne ożywienie - zmartwychwstanie społeczno ekonomiczne pogrzebane w religijnym sakra mętnym ... (niech sobie każdy sam dokończy) Co prawda szanowny przedmówco "belfer" daleko Tobie do nauczyciela jakim jest Jezus ale jesteś tylko masonem - "Iluminatem" oświeconym-oświecającym. Jezus w przeciwieństwie do ciebie uważał się z kogoś więcej. To Prawda was wyzwoli a nieWiedza zniewoli jeśli (wiedza) nie będzie autentyczna - prawdziwa - rzetelna - prosta będzie pokrętna jak "teologia" która zabiła Syna Bożego niszcząc życie boże w społeczeństwie owładniętym religijnym - teo logicznym zniewoleniem. Powszechnie w Kościele Powszechnym nie wiadomo zatem czy Jezus był masonem tak samo jak nie wiadomo powszechnie czy był wariatem ale ... ... wiadomo że był Iluminatem po prometejsku niosącym ponad religijne światło prawdy różnym narodom i wyznaniom podążającym za swoimi przywódcami religijnymi czytam za głosem Bożym jak ślepy za głuchym.
|
|
Tak wgl. W odniesieniu do chęci stworzenia jednej uniwersalnej religii, po prostu nie rozumiem Jak mam się zjednać z kimś kto nazywa nazywa mego Boga bękartem, A jego matkę dzi*ką !!! Oraz wprost wyraża nie nawieść do chrześcijan! Po czym jest to na legalu puszczane w telewizji! Jak można w tak obraźliwy sposób wypowiadać się na temat, o którym tak na prawdę nie mają pojęcia!! Ameryką kierują żydzi, a ameryka to kraj masonów. http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
,,Ameryką kierują żydzi, a ameryka to kraj masonów/iluminatów" Co z tego wynika, że masoneria to w pewnym sensie wymysł żydostwa. http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
Oj prawdziwy z Ciebie Cipek , Cipek :):) Moż enie oglądaj tyle bajek??
|
|
Maruda- Proszę cię, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to się łaskawie nie udzielaj bo tylko zaśmiecasz te forum :) http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
No i jak zwykle temat, w którym chodziło o "flagę" przerodził się w spór religijno społeczny. Ludzie pomyślcie jak "religia" nas ogranicza. Spójrzcie na to z racjonalnego punktu widzenia. Kiedyś był człowiek zwany Jezusem, miał on 12 swoich "ludzi" czyli apostołów, była to hermetyczna grupa, w której to grupie robili sobie oni grube imprezy typu "ostatnia wieczerza". Ponadto jak wiemy na przestrzeni wieków powstawały najróżniejsze sekty, a często było tak że guru tych sekt ogłaszali się synem bożym. Ergo- ponad 2000 lat temu ludzie nie mieli tak dobrze rozwiniętej technologii, co sprawia, że wierzyli we większość przekazów ustnych jednego człowieka, które często były wyolbrzymiane, ewentualnie ówczesna "sekta" była w zmowie i wymyślili sobie kilka bajek, po czym puścili je w obieg. Co więcej w sektach często brano różne substancje psychoaktywne, jak np. marihuana, która jak wiadomo, była wtedy ogólnodostępna na bliskim wschodzie i można było znaleźć te krzaczki praktycznie wszędzie. Co więcej, "prorocy" czy tam "apostołowie" mieli takie "wizje" jak po spożyciu takich środków psychoaktywnych. Wnioski nasuwają się same. Zresztą, żydzi czekają teraz na ponowne przyjście "Jezusa" z tego co się orientuję. Tyle, jest kilka przeszkód. Jezus "widząc", że ludzie noszą po dziś dzień krzyże nie chce przyjść na ziemie (tja. jak by zabili go z pistoletu to pewnie ludzie mieliby na szyi złotego glocka lub PP) Po drugie, jeśli nawet już ten wasz "Jezus" przyszedłby na ziemie i miał dość jaj, żeby ogłosić się panem, to pewnie siedzi od jakiegoś czasu w zakładzie zamkniętym, bo nikt racjonalnie myślący nie wierzy w te całe religie. Zresztą, zobaczcie na spory religijne, szyici z sunnitami, Palestyńczycy z żydami. Muzułmanie z żydami, Irlandia z Anglią (protestanci i katolicy) i masa innych wojen. Czego to dowodzi? Że "religię" wymyślili sobie ludzie, którzy chcieli "schrystianizować" sąsiednie państwa żeby przejąć ich terytorium (chociażby przykład Grunwaldu 1411 r.n.e)
|
|
Żydów to powinni spalić jeszcze za czasów Hitlera.
|
|
A Ciebie na stosie jako czarownice :):):):)
|
|
Ciamajda czy tam maruda- Hitler miał nieco racji. Być może gdyby mu się udało to co robił to naszym krajem nie trzęsłaby hołota żydów tylko normalni ludzie chcący coś zbudować, a nie ograbić nasz kraj.
|
|
Edvard18 - Po prostu niektórzy próbowali wykorzystać religię do innych celów. Ludzie się zaczynali szczególnie często ogłaszać dziećmi bożymi dopiero po Jezusie. I mieli w tym trochę racji bo w pewnym sensie wszyscy jesteśmy dziećmi Bożymi, tylko schodzimy na złą drogę tak jak bywa i w normalnych rodzinach ;) joanna12- Zobacz że jak Hitler się dostał do władzy(jeszcze przed wojną) i wypędził żydów z niemiec to od razu wielki kryzys w niemczech się skończył ;) Bo praca dla normalnego niemca się znalazła, a nie tylko firma żydowska, sklepy żydowskie, wszystko dla żydów.... Co do państwa żydów to proszę :https://www.youtube.com/watch?v=p7SzKu2U9E8 -------> Chyba to oni sa antychrystami . http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
Cipek- zgadzam się po części z tym co powiedziałeś, po części gdyż, wg. mnie "Bóg" został wymyślony przez słabych ludzi bojących się że po śmierci będzie tak samo jak przed narodzinami... BTW. pamięta ktoś to co było przed waszymi narodzinami? Czy tylko pamiętacie zamazany obraz w chwili waszych narodzin i jak potem dorastaliście? Skoro przed narodzinami nic nie było to i po śmierci prawdopodobnie będzie to samo. BTW2. Jak to powiedział kiedyś Einstein: "Słowo >>Bóg<< jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić" poniżej link jako dowód. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/bog-wytworem-ludzkiej-slabosci-list-einsteina-na-aukcji-za-miliony,280355.html
|
|
Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 08-12-12 17:52 Ciamajda czy tam maruda- Hitler miał nieco racji. Być może gdyby mu się udało to co robił to naszym krajem nie trzęsłaby hołota żydów tylko normalni ludzie chcący coś zbudować, a nie ograbić nasz kraj. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś ty i tobie podobni dokończyli ,,dzieło" Hitlera:):) Więc bierzcie sie do roboty i nie miałczcie na forum :):):)
|
|
Ciamaj... eee Maruda. Przyłącz się już dziś do mojego powstańczego, podziemnego, nacjonalistyczno-anarchistycznego, ruchu oporu przeciw reżimowi panującemu w tym kraju. Razem możemy o wiele więcej.
|
|
I macie rację Panowie, widać to globalnie- kto, z kim, i za co , komu.
|
|
Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 08-12-12 19:55 Ciamaj... eee Maruda. Przyłącz się już dziś do mojego powstańczego, podziemnego, nacjonalistyczno-anarchistycznego, ruchu oporu przeciw reżimowi panującemu w tym kraju. Razem możemy o wiele więcej. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Dlatego że jest podziemny, to się nie przyłaczę bo mi tchórzostwem zajeżdża:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Do tematu....Ja osobiście wierzę, że coś takiego jak biblia istniało, ale podobnie jak w islamie sądzę, że została zmieniona, sfałszowana, i że niektóre teksty zostały zmienione na potrzeby kościoła katolickiego. Dlatego pozostaję przy określaniu się po prostu mianem chrześcijanina, bez żadnego odłamu jak : katolicyzm, prawosławie itp. Edvard18---- Jak to powiedzieli kiedyś Michael Faraday: "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." Charles Townes (wynalazca lasera): "Nauka chce poznać mechanizm Wszechświata, religia - znaczenie. Obie nie mogą być rozdzielone." Ps. Takie powstanie przydało by nam się w tym syfnym kraju ;) http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
Edvard18- piszesz ,,Czego to dowodzi? Że "religię" wymyślili sobie ludzie, którzy chcieli "schrystianizować" sąsiednie państwa żeby przejąć ich terytorium,, -------->>>> A Jezus nauczając i będąc przy tym początkiem nowej religii....kogo lub co chciał ,,schrystianizować" Izrael, sąsiadów? To czemu pozwoli się zabić jak chciał być ich waądcą? http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
Mieszacie dwa pojęcia. Masoni oraz iluminaci to dwa różne stowarzyszenia. Jeśli chodzi o religię, to nie ma większego zła na świecie. Człowiek niewierzący może być dobry lub zły. Z powodu religii nawet dobry człowiek będzie popełniał straszne rzeczy. Każda religia na świecie jest tą jedyną, innowierców czeka wieczne potepienie. Jakie to szczęście urodzić się we właściwym kraju prawda? Szkoda, że nikt nie zapytał w którym. Wyobraźcie sobie, że posiadacie moc stworzenia. Tworzycie cokolwiek, niech to będzie kaczka. Tworzycie ją ułomną oraz kulawą, a potem mówicie jej, że poniesie karę za każdym razem kiedy się potknie. Dajciecie jej "wolną wolę", ale jeśli zrobi coś czego nie napisaliście w swojej magicznej instrukcji obsługi, będzie cieprieć przez wieczność straszne katusze. Bóg ma na głowie cały wszechświat! Miliardy miliardów galaktyk, jednak interesuje się tylko jednym gatunkiem, na małej, zakichanej planecie. Gdzie jego "słudzy" skazują na śmierć miliony za "magię" w czasach iknwizycji, oraz przez zakaz używania prezerwatyw w afryce, gdzie panoszy się aids. Ale my jesteśmy szczęśliwcami! Ponieważ on interesuje się właśnie nami, a szczególnie tym co robimy i z kim kiedy jesteśmy nadzy. Jeśli dodamy do tego ofiarę z człowieka(własnego syna, sic!) oraz niewolnictwo, któremu nie jest przeciwny mamy wtedy ostoję moralności. Jego słudzy twierdzą również, że 3 dniowy ludzki embrion posiada duszę! Zlepek ok 150 komórek. Jako ciekawostkę powiem Wam, że mózg muchy (tak, mucha posiada mózg)składa się z ok 100 tysięcy komórek. 150 komórek w kształcie kuli, nie ma tam mózgu, układu nerwowego... Badania na takowych komórkach pomogłyby uratować życia milionów, jednak wg kościoła to ważniejsze niż ludzkie życia,150 komórek. Taki embrion może się dzielić w dalszym stadium rozwoju co oznacza, że z jednej duszy robią nam się dwie. Jednak żeby było ciekawiej, ten podzielony embrion w dalszym stadium rozwoju, może stać się hybrydą, czyli połączyć się spowrotem w jedną całość. Co dzieje się wtedy z tą jedną duszą? Chyba kościelni nie są dobrzy w arytmetyce dusz. Jeśli zniszczenie ok 150 komórek nie uformowanych jeszcze w żaden organ jest zabójstwem...w takim razie kobieta robiąca sobie peeling każdorazowo popełnia holocaust. Założę się, że gdybyście dzisiaj po raz pierwszy zetknęli się z Biblią i poczytali sobie, bez tych lat manipulowania Wami i indoktrynacji, poprostu popukalibyście się w czoło i wrzucili ją na półkę zaraz obok jakichś tytułów fantasy. Wierzcie w co chcecie w zaciszu własnych domów, niech takie bzdury nie będą powodami podziałów w tym biednym narodzie. Już bez tego mamy nie mało kłopotów. Bo szczerze...jak można skakać sobie do oczu z powodu jakichś postaci z książki, których nikt nigdy nie widział? Gorzej niż dzieci... :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Pytanie w odniesieniu do wypowiedzi jak wyżej cytat poniżej Autor: Cleric (---.elomza.pl) Data: 09-12-12 01:51 Cytat: "Mieszacie dwa pojęcia. Masoni oraz iluminaci to dwa różne stowarzyszenia. Jeśli chodzi o religię, ..." koniec cytatu. taa... Coś w tym jest (na większą skalę). Powiedz zatem szanowny przedmówco co jest korzeniem tych stowarzyszeń czytam źródłem z którego one się klarują. Czasem trudno oprzeć się wrażeniu że iluminaci czy tam masoni chodzą w sutannach tak samo czarnych jak kolorowych zręcznie robiąc z Jezusa i jego wiernych narzędzie zaspokajania swoich geocentryczny - egocentrycznych potrzeb scentralizowanych w swojej "globalnej" stolicy pasożytniczego państewka Watykan.
|
|
Cleric----> Zdecydowanie wyolbrzymiasz wszystko---> weźmy na to tą kaczkę o której piałeś. Jeżeli kaczka została stworzona kulawa to nie ma wolnej woli czy może być kulawa czy nie. Tak samo jak i my. Jeżeli ktoś by został stworzony zły to też nie ma wolnej woli. Ale my sami możemy zdecydować którą drogą wolimy iść dobrą czy złą, a za popełnienie jakiegoś małego grzechu nie będziemy od razu skazani na wieczne potępienie, ostatecznie na czyściec. Bóg jest nieskończenie dobry. A spójrz na to z tej strony........Otóż jeżeli stworzyła nas jakaś siła wyższa to raczej nie po to, abyś my sobie chodzili jak śmieci nikomu nie potrzebni. Może to jest test? W którym mamy wykazać się gotowością pójścia do raju? My już nie mamy tak prosto....Bo Bóg raz już dał wszystko swoim dzieciom, a one go zdradziły, się zbuntowały bo było im ciągle mało....Zostali skazani na wieki.... Więc może Pan nasz nie chciał po raz kolejny doświadczyć bólu, wygnania własnych dzieci z domu (tych niepokornych, chciwych, złych, splugawionych złem) i dla kolejnych przygotował test jakim jest życie ludzkie w którym mają trochę piekła / trochę nieba.... Teraz zostaje nam samemu wybrać w którą strone chcemy iść. A życie ludzkie wbrew pozorom i tak nie jest długie w porównaniu do wieczności... A i nie myl pojęcia sługa boży a człowiek który się określa sługą bożym. Bo tak jak mówiłeś ktoś kto zabija niewinnych ludzi niby w imię Boga nie może być jego sługą... Tak samo było z inkwizycją, wyprawami krzyżowymi itp. Według mnie, większość katolickich księży ma jeszcze mniej wspólnego z Bogiem od zwykłego przeciętnego człowieka. Jezus wyraźnie powiedział, że Bóg nie potrzebuje pieniędzy, ofiar ani niczego innego za rozmowę z nim i prośbę o pomoc (weźmy na to chociażby reakcję Jezusa na bazarki które były pod kościołem gdzie trzeba było kupić ofiarę przed wejściem). A teraz spójrzmy na naszych księży którzy: za modlitwę za zmarłego pobierają kasiorke. za pogrzeb biorą pieniądze ( No jak się można dorabiać na czyimś nieszczęściu ) I jeszcze zbierają tu na budowę kościoła tu dla kogoś tam, podczas gdy sami zarabiają grube pieniądze i założę się, że praktycznie nic się nie dorzucają. ( ksiądz zarabia jak każdy inny tylko więcej niż taki przeciętniak, nie tylko z tacy,) Już nie wspominając o tylu mszach w ciągu dnia, i zobaczcie że w każdej muszą zrobić tą rundkę z tacą.... I to ma być sługa Boży który na każdej okazji próbuję się dorobić!? Który zarabia na czyimś nieszczęściu, bóg nie chce pieniędzy za kontakt z nim, ale ksiądz już chceee, a nawet jak się zdarzy że się nie upomni to jak nie dasz to się przynajmniej krzywo spojrzy. Bóg istnieje, ale niektórzy próbują go wykorzystać do celów własnych ;( Katolicyzm to chyba najszkodliwsza odmiana chrześcijaństwa. Ludzię nazywają się chrześcijanami a zachowanie wskazuje na coś zupełnie innego.. Bo nie wystarczy iść do kościoła i wrzucić na tacę.... A różnice religijne nas tylko dzielą zamiast łączyć. Dlatego sądzę, że każdy powinien znaleźć swoją własną religię, zamiast podklejać się do tej co jest najbliżej.... Ps. ja np. katolickiego kościoła uznaje tylko spowiedź ale to już inny temat ;) Pozdrawiam!. http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
Cipek Napisałeś : "A spójrz na to z tej strony........Otóż jeżeli stworzyła nas jakaś siła wyższa to raczej nie po to, abyś my sobie chodzili jak śmieci nikomu nie potrzebni. Może to jest test?" Sugerujesz, że jesteśmy jakimiś lemingami? Jeżeli Bóg, o którym piszesz jest wszechmocny i wszechmogący, już na etapie stworzenia w takim razie wiedział co mu z tego wyjdzie. Przecież wie wszystko, prawda? Wychodzi więc na to, że jest sadystą. Lubi nas sądzić i patrzeć jak mordujemy się milionami w imię jego oraz innych "fałszywych" bogów. Siła wyższa o której piszesz to natura + ewolucja. Twoim zadaniem, jak i każdego innego człowieka oraz zwierzęcia, jest przedłużyć gatunek i zapewnić mu byt na tym padole. Stąd tak dużą rolę w naszym życiu odgrywa seks, dlatego popęd jest tak silny. Jaką ideologię sobie do tego dorobisz to już w sumie Twoja sprawa. Zgodzę się natomiast z Tobą w jednej sprawie. Prawdziwych chrześcijan możnaby policzyć w naszym mieście na palcach jednej, no może dwóch rąk. Większość to udawacze hipokryci, którzy nie mają zielonego pojęcia o religii, w którą twierdzą , że wierzą. Po prostu idą do tego kościoła bo wypada. Na koniec, błagam nie pisz więcej, że bóg którego opisuje biblia jest nieskończenie dobry...bo albo masz jakąś inną wersję biblii, albo nie czytałeś jej ze zrozumieniem. Pozdrawiam _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Do przedmówców jak wyżej dwa cytaty poniżej Autor: Cleric (---.elomza.pl) Data: 10-12-12 09:46 cytuję: "Cipek Napisałeś : "A spójrz na to z tej strony........" koniec cytatu i kolejny Autor: Cipek (---.lomza.mm.pl) Data: 10-12-12 00:51 cytuję: "...A spójrz na to z tej strony........Otóż jeżeli stworzyła nas jakaś siła wyższa to raczej nie po to, abyś my sobie chodzili jak śmieci nikomu nie potrzebni. Może to jest test? W którym mamy wykazać się gotowością pójścia do raju? My już nie mamy tak prosto....Bo Bóg raz już dał wszystko swoim dzieciom, a one go zdradziły, się zbuntowały bo było im ciągle mało....Zostali skazani na wieki.... Więc może Pan nasz nie chciał po raz kolejny doświadczyć bólu, wygnania własnych dzieci z domu (tych niepokornych, chciwych, złych, splugawionych złem)..." koniec cytatu taa... Kto wam ten religijny kit wciska czytam jak kto woli banialuki. Taki relatywizm religijny owocuje tym czym zaowocowała zakłamana religia nie tylko na naszych oczach na Krakowskim Przedmieściu i w Strefie Gazy nad Jordanem. mówisz przedmówco Bóg raz już dał wszystko swoim dzieciom, a one go zdradziły, się zbuntowały bo było im ciągle mało.... ...niepokornych, chciwych, złych, splugawionych złem)... taa..."A spójrz na to z tej strony"(?)..... Dusz Pasterzem Pierwszych Ludzi był "Bóg Ojciec" którego zastąpiła Osoba Duchowa szatan żyjący w Duchu Ojca Zakłamania jakim stał się szatan dla pierwszych ludzi stając się ich pierwszym Ojcem Duchownym występującym jako pośrednik w relacji Bóg - Człowiek. Pierwszych Ludzi z raju wyprowadził ich pierwszy opiekun duchowy - fałszywy nauczyciel - fałszywy pośrednik relacji między pierwszym Człowiekiem i Jego Stwórcą. I tak zostało po dziś dzień. Do dziś Ojcowie Duchowi wyprowadzając ludzi w pole na religijne procesje zamiast wprowadzać ludzi w proces odzyskania raju utraconego zwanego cywilizacją miłości - cywilizacją życia której przeciwieństwem jest równie religijna co autodestrukcyjna cywilizacja śmierci. A Jezus w Ewangelii osobiście nazywa religijnych Kapłanów synami Ojca Kłamstwa. Jezus który mówił o sobie "Ja się na to narodziłem i na to przyszedłem na świat żeby dać Świadectwo Prawdzie" i dodaje "...i poznacie prawdę a prawda was wyzwoli" - zbawi od religijnego zakłamania kultywowanego przez kolejne pokolenia Kapłanów wychowanych w duchu ojca Kłamstwa jaki wyprowadził zwodniczo wywiódł w pole tych których oszukał i którzy są oszukiwani do dziś tracąc bezpowrotnie raj utracony w poszukiwaniu którego człowiek nadal oszukiwany z nadzieją podąża. Zbawienie jest zmartwychwstaniem z religijnego umartwienia na modlitwie i wyzwoleniem się z mocy religijnego zakłamania którym ks. Kapłani słudzy szatana świadomi i nieświadomi Diabelscy współpracownicy owładnęli społeczeństwo które im Wierzy jak oszukana Ewa w Raju. Tu Jezus miażdży głowę tym którzy na ten krzyż Go wsadzili. Oni od wieków łamią sobie głowę - dostają bólu głowy od myślenia co by tu wymyślić żeby Teologicznie tę prostą prawdę odwrócić jak kota ogonem i ponownie pogrzebać Prawdę razem z Jezusem który je reprezentuje teraz tak jak na początku naszej Ery. Jezus miażdży tęgie arcy kapłańskie głowy Teologom - cokolwiek wymyślą i tak na końcu teologicznej łamigłówki potkną się o zwłoki Jezusa który dał niepodważalne oryginalne Świadectwo Prawdzie którego już w żaden inny sposób nie można inaczej religijnie zinterpretować czytam religijnie sfałszować.
|
|
Panowie ateiści, wyjaśnijcie mi gdyż nierozumiem. Co takiemu Judaszowi kazało aby po wydaniu Jezusa skończył ze sobą w tak haniebny sposób. Żałował czegoś, czego? Podług Was powinien zacząć się cieszyć i balować. No przecież jak twierdzicie, Bóg to wymysł i nic jemu nie groziło. W końcu i tak padłby jak i każdy padnie. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Autor: kalam (---.lomza.mm.pl) Data: 10-12-12 11:50 Panowie ateiści, wyjaśnijcie mi gdyż nierozumiem. Co takiemu Judaszowi kazało aby po wydaniu Jezusa skończył ze sobą w tak haniebny sposób. Żałował czegoś, czego? taa... już zaraz żałował ... Szanowny przedmówco nie pytaj Ateistów o to czego nie znają pozostając zdala od szczegółów Teo Logicznych w których od zawsze tkwi Diabeł jak Amen w pacierzu. Zapytaj o to kapłana jeśli zechce z Tobą uczciwie o tym pogadać. Ze swej strony powiem że Judasz popadł w autodestrukcyjny konflikt danych i konflikt wartości rzeczywiście było by lepiej dla niego żeby się nie urodził i nie doświadczył wewnętrznego rozdarcia między wiernością Bogu ulokowaną w wierze i tradycji ojców kultywowaną kanonicznie przez kapłanów a wiernością Bogu który jest Ojcem Jezusa - tak naprawdę temu samemu ale który jest autentycznym a który fałszywym ? dylemat i paradoks życia Judasz musiał się zakończyć nokautem bo uwarunkowania zewnętrzne środowisko społeczno polityczne religijno społeczne i polityczno religijne zostawiło Go w tym rozdarciu na pastwę losu. Ten sam dylemat ma Kościół który zdradził Jezusa. Ludzie tracą rozum a kapłani mając nie ludzkie serca jak szatan przejdą w obłudzie nad tym co się dzieje do porządku dziennego w dyscyplinie religijnej która jak zawsze dostosują do nowych uwarunkowań jak zawsze z korzyścią dla siebie. Biblia naucza że : "Nie można dwom panom służyć bo ..." jeśli nie wewnętrzna rozterka to potajemna zemsta która dopada "wisielców" nawet w warownych więzieniach. Kościół od wieków skupiony na postawie Judasza odwraca swój wzrok od postawy Kapłanów - ... ... Dlaczego z kościołkowych ambon nie mówi się o ZDRADZIE jakiej dokonali kupczący życiem bożym religijni Kapłani tak samo wówczas jak teraz wyjęci z pod prawa - bezkarni przywódcy religijni a o tym mówi Jezus nauczając religijnego porządku - uporządkowania podporządkowanego kapłanom życia społecznego. Mówi o tym (Jezus) osobiście w odniesieniu do własnej osoby w oparciu o przypowieść o przewrotnych rolnikach wobec których daje Świadectwo Prawdzie - Tej Prawdzie jako Syn Boży.
|
|
Cleric-----> Napisałeś ,,Sugerujesz, że jesteśmy jakimiś lemingami? Jeżeli Bóg, o którym piszesz jest wszechmocny i wszechmogący, już na etapie stworzenia w takim razie wiedział co mu z tego wyjdzie. " (koniec cytatu) Jakby bóg chciał nas stworzyć od razu dobrym to by to zrobił.... Ale jest coś takiego jak wolna wola, masz własny rozum, własne sumienie, sam decyduj o swoim życiu....Przecież do niczego nas nie zmusza ,,Przecież wie wszystko, prawda? Wychodzi więc na to, że jest sadystą. Lubi nas sądzić i patrzeć jak mordujemy się milionami w imię jego oraz innych "fałszywych" bogów."--> Od tego mamy rozum, żeby samemu móc ocenić co jest dobre, a co złe, a nie tak jak ,,lemingi" robić wszystko co ci każą. Jednak ostatnio coraz częściej się zastanawiam czy ten rozum przypadkiem nie zanika w procesie ewolucji... W biblii też znajdziesz wiele niezgodności, ale ludziom już się nie chce myśleć po prostu robią to co im ktoś karze. ,,Na koniec, błagam nie pisz więcej, że bóg którego opisuje biblia jest nieskończenie dobry...bo albo masz jakąś inną wersję biblii, albo nie czytałeś jej ze zrozumieniem."----> Tak, bo widzisz tak jak pisałem już powyżej ja nie wierze w biblie. A skąd mamy wiedzieć, że to akurat Bóg chrześcijański to ten prawdziwy? Myślę, że bóg jest jeden, a różne religie modlą się do tego samego dodając tylko inną historyjkę. Chociażby w islamie podoba mi się to, że oni nie ukrywają co o nas myślą żydzi i odpłacają się podobnym :) http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
kalam--,, Panowie ateiści, wyjaśnijcie mi gdyż nierozumiem. Co takiemu Judaszowi kazało aby po wydaniu Jezusa skończył ze sobą w tak haniebny sposób. Żałował czegoś, czego? Podług Was powinien zacząć się cieszyć i balować. No przecież jak twierdzicie, Bóg to wymysł i nic jemu nie groziło. W końcu i tak padłby jak i każdy padnie." ----->> Ja tylko chciałbym zwrócić uwagę, że Judasz był bardzo ważnym elementem w zbawieniu wszystkich ludzi. Otóż gdyby nie wydał Jezusa, to by nie został ukrzyżowany, a gdyby nie został ukrzyżowany to by nie wypełniła się obietnica zbawienia. Judasz, bywa nawet przedmiotem kultu wśród niektórych gnostyków. Żałował tego, co zrobił to zawisł na sznurku... http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
Cleric ,,Jeżeli Bóg, o którym piszesz jest wszechmocny i wszechmogący, już na etapie stworzenia w takim razie wiedział co mu z tego wyjdzie" Ale kto powiedział, że bóg od razu chce mieć nas za wszelką cenę w niebie? Jak nie chcesz tam trafić, to nie trafisz. Ci ,,chcący" będą raczej dążyć do tego, aby znaleźć się w miejscu, które marzyło im się tu, na ziemi, takiej bez zła. Inni niech albo przygotowują się w czyśćcu na raj. Albo niech siedzą i cierpią z tym kogo tak faworyzowali na ziemi. Nieskończenie dobry, ale nie naiwny. http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
Świat jest pełen ludzi dobrych i złych. Jednak dobrzy ludzie potrafią czynić złe rzeczy z powodów religijnych począwszy od zamachów terrorystycznych skończywszy na okupacji szpitala dokonującego aborcji.... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Cipek Piszesz, że nie wierzysz w biblię, rzekomo słowo boże, a jednak wypowiadasz się na temat Jezusa i Judasza. Skąd zatem czerpiesz tę tajemną wiedzę? Piszesz też o wolnej woli. Dam Ci 10 przykazań możesz się do nich stosować, albo będziesz potępiony. Rób jak chcesz. Tylko nie padnij pod wrażeniem tych wszystkich "wyborów". Tak na marginesie, jakim trzeba być człowiekiem, żeby nie wiedzieć, że zabójstwo drugiego człowieka jest złe...naprawdę trzeba mieć to zapisane w starej księdze? "Jakby bóg chciał nas stworzyć od razu dobrym to by to zrobił..." Hmm, jaki zatem miał zamysł nieskończenie dobry Bóg w tworzeniu człowieka? Po co? Mógł sobie od razu stworzyć rząd super dobrych duszyczek coby mu przygrywały w niebie. Po co tworzyć coś tak ułomnego i niedoskonałego jak człowiek? Żeby patrzeć przez ok 100 tyś lat jak umierają z zimna i głodu? Jak zabijają się o zwierzynę, wytruwają całe plemiona winiąć je za warunki atmosferyczne? Kiedy osobnik umierał średnio w wieku ok 25 lat...tysiące lat cierpień, głodu i krwi. Kiedy miliony umierało przed 30 rokiem życia z powodu chorób, głodu, zimna i ataków dzikich zwierząt, a co drugi noworodek nie dożywał wieku choćby 2 roku życia. Po ok 95 tysiącah lat od istnienia człowieka na ziemi nieskończenie dobry Bóg pomyślał sobie: Koniec z tym! Zejdę i zrobię tam porządek... Hmm. Interesujące. kalam Odnośnie Twojego pytania, piszesz o dwóch fikcyjnych postaciach. Zapytaj autora książki o interpetację. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Tak jest. Nie ma istoty bardziej okrutnej, sadystycznej i nieudolnej w swoim dziele, od boga-stworzyciela tego idiotycznego i marnego świata. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Powtórzę się tak samo jak historia która lubi się powtarzać. Autor: Mr__Andrzej (---.86.techtel.pl) Data: 10-12-12 12:33 cytuję: "...Kościół od wieków skupiony na postawie Judasza odwraca swój wzrok od postawy Kapłanów - ... ... Dlaczego z kościołkowych ambon nie mówi się o ZDRADZIE jakiej dokonali kupczący życiem bożym religijni Kapłani tak samo wówczas jak teraz wyjęci z pod prawa - bezkarni przywódcy religijni a o tym mówi Jezus nauczając religijnego porządku - uporządkowania podporządkowanego kapłanom życia społecznego. Mówi o tym (Jezus) osobiście w odniesieniu do własnej osoby w oparciu o przypowieść o przewrotnych rolnikach wobec których daje Świadectwo Prawdzie - Tej Prawdzie jako Syn Boży." koniec cytatu taa... Kapłani podnieśli na meta poziom to co w żłobie zostało położone aby najprościej nawet prości ludzie mogli tą prostą Prawdę doskonale zrozumieć. Kapłani dawno podnieśli na meta poziom to czego świat już nie dostrzega i nie rozumie trzeba by ponownie tę Prostą Prawdę położyć w żłobie aby zrozumieli ja nawet prości religijni chłopi czytam pasterze Kapłani podnieśli na meta poziom to co Jezus sprowadzał na ziemię - Prawdę która szkodzi kapłanom i wyzwala - zbawia ludzi z pod ich władzy wzywając ludzi "umartwionych na modlitwie" do religijnego zmartwychwstania. Bóg wzywa ludzi do nawrócenia na drodze zbawienia do podążania w przeciwną stronę co religia i przywódcy religijni. Bóg nazywa rzeczy po imieniu takimi jakimi są a kapłankami je pokrętnie tłumaczą na własną korzyść.... ...Jezus osobiści prosto w religijną twarz mówi o kapłanach że są Sługami Szatana Ojca Kłamstwa. Kapłani podnieśli na meta poziom to co teraz na tym poziomie trudno ludziom dostrzec podnieśli na meta poziom Prawdę o sobie aby była z dala od wiernych im ludzi i niedostrzegana przez ludzi i aby nie szkodziła ich arcy kapłańskim religijnym interesom kupczącym Życiem Bożym miedzy ludźmi - nie tylko Życiem jednego Syna Bożego - Jezusa Kapłani koncentrują wysiłek wiernych na rozważaniach dotyczących tego co jest im na rękę. Kapłani cokolwiek by nie byli - kimkolwiek by niebyli prowadząc ludzi dla własnych religijnych korzyści skupiając Kościół wokół siebie nie pokazują temu Kościołowi tego co Syn Boży pokazał swoim współwyznawcom Dając Świadectwo które podjął jako cel życia jako powołanie ku Prawdzie. ... ... Ten Jezus co by o nim nie mówić kimkolwiek był w sposób oryginalny autentycznie pokazał że to postawa Kapłanów lansujących kanoniczne życie religijne narodu - narodów jest destrukcyjnym działaniem niszczącym każdy naród i narody nawzajem. Co ciekawe Świadectwo Tej Prawdzie dane przez Jezusa jest "podpisane" Jego własną krwią stało się w ten sposób nie do sfałszowania nie da rady na dłuższą metę dokonać Jego fałszywej - CURVA(łać.) religijnej - Teo Logicznej interpretacji. Cokolwiek kapłani wymyślą naginając życie Jezusa do swoich niespołecznych religijnych potrzeb na końcu swoich interpretacji które podpierają dogmatami i tak potkną się o zwłoki Jezusa który obnaża Kapłańską nieuczciwość w sensie globalnego całokształtu ich cywilizacyjnej odpowiedzialności za zło które w dobrej wierze autodestrukcyjne rozpieprza życie na ziemi na której ludzi żyją jak Kapłan Przykazał a nie Bóg nauczał
|
|
Szanowni Państwo Kręcicie się w tym temacie wokół Masonerii w Łomży ? Żadne z Was tu obecnych nie podało definicji czym jest masoneria ! W tą definicje doskonale wpisuje się Hierarchiczność religijnych kapłanów z ich wielorakim rozłożystym gęstym misternie utkanym bogactwem fizycznym metafizycznym o charakterze ponad czasowych i w ogóle bezgranicznym. definicja - jedna z wielu ale oficjalna - encyklopedyczna Wolnomularstwo, inaczej masoneria lub sztuka królewska – międzynarodowy ruch mający na celu duchowe doskonalenie jednostki i braterstwo ludzi różnych religii, narodowości i poglądów. Ruch ten charakteryzuje się istnieniem trójkątów masońskich, lóż wolnomularskich, obediencji oraz rozbudowanej symboliki i rytuałów. Masoneria to także zespół bractw o charakterze elitarnym i dyskretnym. Inną cechą wolnomularstwa są legendy i teorie spiskowe na jej temat. Nauka badająca historię wolnomularską i idee wolnomularskie nazywa się masonologią. Wolnomularstwo nie jest jedną organizacją, lecz swoistym nurtem wyznającym pewne przekonania metafizyczne oraz dążącym do zmiany człowieka oraz społeczeństwa według zasad uznawanych przez masonów za ważne.
|
|
"I mówił w nauczaniu swoim: Wystrzegajcie się uczonych w Piśmie, którzy chętnie chodzą w długich szatach, lubią pozdrowienia na rynkach i pierwsze krzesła w synagogach, i pierwsze miejsca na ucztach; którzy pożerają domy wdów i dla pozoru długo się modlą; tych spotka szczególnie surowy wyrok" (Mar.12:38-40). No kurde zobaczcie, że zawszę na mszy jakoś pomijany jest ten kawałek ;/ http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
Mr__Andrzej ,,Wolnomularstwo nie jest jedną organizacją, lecz swoistym nurtem wyznającym pewne przekonania metafizyczne oraz dążącym do zmiany człowieka oraz społeczeństwa według zasad uznawanych przez masonów za ważne." ---->Ja słyszałem, że masoni często kończą opętani, po czym zrywają kontakt z bractwem. Z tym ich dążeniem, do zmian człowieka to racja: chcą nam zrobić pranie mózgów poprzez telewizję i inne kontrolowane przez nich rozgłośnie. I kiedy już ludzie będą jak marionetki stracą wszystkie odczucia patriotyczne oni będą mieli nad wszystkim władzę. I podświadomie przyzwyczajają nas do tej rozbudowanej symboliki dyskretnie umieszczając ją w różnego typu teledyskach i filmach http://www.youtube.com/watch?v=4tL7OdzlqIU simpsonowie, aż kipią od tej symboliki... http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
taa... dobrze powiedziane Autor: Cipek (---.lomza.mm.pl) Data: 11-12-12 12:55 cytat: Mr__Andrzej ,,Wolnomularstwo nie jest jedną organizacją, lecz swoistym nurtem ... koniec cytatu To prawda ... tak więc Nie próbuj wnikać w to czego nie przenikniesz topiąc się we własnych domysłach jak schizofrenik w urojeniach czytam inny topielec który nie potrafi pływać (w temacie) widziałem ludzi którym prawda odebrała rozum nie tylko życie tak jak Judaszowi i Jezusowi. Prawda jest dla wszystkich jeśli jest wyłożona jak przysłowiowa Kawa na Ławę podana wszystkim zaproszonym w sposób społecznie dostępny swobodny z wolnej czytam z pierwszej ręki a nie kurtuazyjny "polityczny" owinięta dyplomatycznie czytam religijnie w przysłowiową bawełnę jak pogrzebana w całun "Turyński". Natomiast ta pochowana - zagrzebana (Pogrzebana) na zapleczu (kościoła) jak na przykościelnym cmentarzu jest dla " złodziei " takich jak Jezus którzy tą prawdę próbują wydostać - obnażyć - odzyskać - wyciągnąć - wydobyć na świtało dzienne. Jak dobrze poszukasz to się samodzielnie prawdy w tym doszukasz - Kto szuka ten znajdzie (tak jak Popiełuszko) Ale : "szukajcie a znajdziecie" (Prawdę) "... i prawda was wyzwoli " tak jak Popiełuszkę. Prawda - oświecenie - wiedza wyzwala w człowieku a raczej człowieka w zakłamanym środowisku który dynamicznie wyzwala energię (potrzebę) jako "parcie na prawdę" coś jak u celebrytów albo alkoholików zwane parciem "na szkło" do tego stopnia że ludzie oddają za to dążenie swoje życie. "...prawda Was wyzwoli" w sensie religijnym - zakłamani - ociemniali widzą, chromi - bezczynni "umartwieni na modlitwie" chodzą i tak dalej i tak dalej i tyn podobne konotacje które Jezus ... ... kontrowersyjnie w religijnym narodzie ukazywał przed przywódcami religijnymi bezkarnie dopóki nie stał się dla nich niebezpieczny a raczej dopóki Prawda dla (ks.) Kapłanów niebezpieczna nie wychodziła na jaw przed religijnie otumanionym - zakłamanym społeczeństwem.
|
|
Trzeba mieć cipkę zamiast głowy, żeby posiadać tak idiotyczne poglądy o masonerii. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 11-12-12 14:43 Trzeba mieć cipkę zamiast głowy, taa... Coś w tym jest to przez Cipkę człowiek wchodzi w życie głową na świt... ... od czegoś trzeba zacząć ... ... zanim się wyciągnie nogi - zanim będzie za późno na to co Kapłani "wynoszą" zazwyczaj "nogami do przodu" na przykościelny cmentarz głosząc życie wieczne (?) cz tam coś w tym stylu... - na wieki wieków Amen.
|
|
paplik--- ,,Trzeba mieć cipkę zamiast głowy, żeby posiadać tak idiotyczne poglądy o masonerii." -----> Głupi skrytykuje, mądry się zastanowi..... http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
http://fakty.interia.pl/polska/news/sejm-za-poprawka-wykluczajaca-prawie-6-tys-poprawek-rp-do,1872370 Czy to nie dziwne że funkcjonariusze (pasożytniczego) obcego państwa Watykan żyją z budżetu rządu ... ... z pod którego prawa są wyjęci bez możliwości weryfikacji celowości konsumowanego majątku narodowego ? Nie to nie dziwne to tradycja która nie dziwi z powodu przyzwyczajenia do patologii która z upływem czasu stała się przysłowiową drugą skórą jak tradycja religijna kupcząca nie tylko Życiem Bożym nad którą nawet Urząd Skarbowy nie ma żadnej kontroli Bezgraniczny - ponad graniczy przepływ kapitałów pochodzący z religijnych "wyłudzeń" utrzymuje watykańską armię manipulujących ludźmi hierarchów... ... czytam religijną masonerię która traktuje ludzi jak baranów czytam swoją owczarnię z której krwawicy dostatnio - dostojnie boga to życie tóczy z Jezusa czyniąc narzędzie polaryzacji religijnych zysków.
|
|
|
Racja. http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|