czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Beagle,shih-tzu,york

Ma ktoś do oddania za darmo w dobre ręce pieska rasy beagle , shih-tzu lub york ? Pozdrawiam . :)

;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Beagle,shih-tzu,york

1500 za sztuke i twoj

kto ci takiego psa za friko da, wez pomysl, ludzie na tych rasach biznes robia

Niektórzy i oddaja :-)

Znajomi mają pieski rasowe za darmo ...

;]

Każda z tych ras to zupełnie inny temperament, od razu widać, że nie masz pojęcia i chcesz psa tylko dla jego wyglądu. Niedługo moda się zmieni, będzie wstyd pokazać się z niemodnym psem, w dodatku starym. Kup sobie lepiej pluszaka, nikt nie ucierpi jak się znudzi.

"chcesz psa tylko dla jego wyglądu"
Błąd, chce pewnie jeszcze do tego suczke, zeby moc ja zaplodnic i zarobic, po czym zostawic w lesie ;;]
Lub tez brak pomyslu na prezent swiateczny, chce dostac od kogos za darmo- zaczym idzie fakt ze piesek zostanie pozostawiony sam sobie ktoregos dnia ;]

Po co ci rasowy, skoro nie interesuje ciebie zwierze, tylko rasa? ;]
No tak, rasowy piesek bedzie cie bardziej lofciał niz ten mieszany ;]

Zgadzam się z ByleJaki.
Kolejna rozmnażalnia będzie.

Pozdrawiam.

nie prawda, czesto sie zdarzają za darmo rasowce podane w tytule, i my takiego znależlismy w kilka dni przeglądając internet.Oczywiscie jeżeli kogos usilnie interesuje dana rasa, to powinien być sklonny jechać po pieska nawet kilkaset km.Z tym jest jak z samochodem.Bo na oferty ze swojej miejscowosci to mozesz osiwieć i sie nie doczekać .

Rasowce do adopcji zdarzają się, w fundacjach, a także od osób prywatnych.
Ale niech się chłopak nie oszukuje, nikt mu takiego psa nie da, ba raczej nikt normalny żadnego mu nie da. Nie ma pojęcia o tych rasach, które są całkowicie inne i maja inne wymagania. Chce takiego, bo jest "słitaśny" i ładnie się prezentuje.
Albo i wymyślił sobie, że zrobi mnożarnię i będzie sprzedawał szczeniaki (pewnie nawet nie wie, że od stycznia sprzedawanie szczeniąt spoza hodowli zarejestrowanych jest karane grzywną, niemałą).

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Rusz tyłek i jedz od czasu do czasu do schroniska. Tam są naprawdę śliczne - nie napiszę rasowe - bo nie maja papierów..... mogę napisać więc - w typie: rasowych psów. Ja takiego właśnie mam - Yorka :-)...nawet weterynarz u którego byłam na kontroli ...zachwycał się jego "rasową" urodą. Był mocno zdziwiony, gdy zobaczył w papierach, że to pies adoptowany ze schroniska.
Pozdrawiam Panią Kierowniczkę schroniska w Łomży, która jest wyjątkowo troskliwa w opiece nad psiakami. I nie piszcie mi, że <za to jej płacą > !!! Jest bowiem masa schronisk, gdzie psy są na ostatnim miejscu pod względem troski i opieki.
Dodam jeszcze tylko, że te psy adoptowane ze schroniska są naprawdę wyjątkowo wierne. Ten nie odstępuje mnie na krok. A jego wzrok - to najlepsze podziękowanie i najlepszy prezent jaki mogłam dostać od losu:-).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org