Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co myślicie o ofercie '' OBA MA ,, w Plusie ? |
Zastanawiam się czy nie skorzystać z tej oferty Nie wiecie może ile bym zapłaciła za Tableta i smartfona razem w salonie ? Chcę wziąść na co miesięczne doładowania po 60 zł . była bym wdzięczna :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co myślicie o ofercie '' OBA MA ,, w Plusie ? |
dziękuje??
|
|
nie mówimy wziąść tylko WZIĄĆ tak samo jak nie mówimy zesraŚĆ się tylko ZESRAĆ się ... a co do tematu to kalkulator w rękę i liczymy
|
|
A potem bedzie OBA MA w hu.jam do placenia przez spory okres czasowy. Pieknie to jest tylko w gadce reklamowej. Juz to jest tak wymyslone zeby wyszli na swoim. Na pewno tych reklam nie wymyslaja ,profesory' po marketingu w Janskim.
|
|
wszystkie te oferty - wydaje mi się - są po to aby złapać klienta....dopiero spradzałam ofertę play na kartę 4.0 ( że smsy i połączenia do wszystkich sieci bez limitu ).... Zgadza sie, ale w zależności od doładowania...np 25-49zł jest 5 dni bez limitu, 50-99zł 10 dni, 100zł wzwyż 20 dni.... To tak ładnie brzmi : bez limitu do wszystkich sieci i naiwny człek se myśli że doładuje za 5zł i ma cały miesiąc za darmo do wszystkich sieci :D ....o nie..nie ma tak dobrze..:D
|
|
Czyli swiateczne dymansko szaraka trwa w najlepsze!!!!!!!!!!!!
|
|
:D Tylko że szarak ma na szczęście wujka google i może się od niego wszystkiego dowiedzieć :)))))
|
|
OBA MA CZARNE JAJA ...
|
|
acomieto?
|