Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwester |
Witam Czy są już może jakieś oferty sylwestrowe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwester |
są Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
są od dawna
|
|
Dzięki dużo mi to mówi:P a tak poważnie to mozna wiedzieć jakie?
|
|
Najwiecej na 31 grudnia ;)
|
|
wlacz radio to bedziesz wiedzial
|
|
Ciągle śmigają banery reklamowe, google też działa.
|
|
Te forum to coraz wieksze dno, kiedyś człowiek mógł normalnie sie wszystkiego dowiedzieć, z kims pogadać, a teraz usiadzie banda szczyli i potrafi tylko głupoty pisać!
|
|
Skoro gość napisał tutaj to również TUTAJ oczekuje odpowiedzi. Zależy od Twojego wieku i upodobań. Jeżeli jesteś nastolatkiem, to w klubach takich jak Qube czy Quatrro będzie organizowany sylwester. Z tym, że w Quatrro przesadzili z ceną bo wynosi ona od pary 400zł. Wiem, że w nowym, jeszcze nie otworzonym lokalu również będzie sylwester, lecz na razie nie ma większego info. Poza tym, standardowo - Ryś, Labirynt..
|
|
Dzięki ;) to tez jest jakaś informacja. Bardziej interesują mnie informacje o takich lokalach jak Labirynt, Ryś, Perła...co jak po ile.
|
|
myślę że po 1 grudnia będzie się więcej sal reklamować sport to zdrowie
|
|
a można gdzieś wynająć salkę tak na 40 osób np w szkole? ____________________________________________ www.student.lomza.pl
|
|
Ja się bawię w mieszkaniu z ekipą, sąsiedzi już są przygotowani psychicznie :P Jaka firma wykona dobrej jakościdachy warszawa ? Proszę o pomoc.
|
|
a to współczuję sąsiadom - mam nadzieję że nie mają małego dziecka i nie muszą zostać w mieszkaniu....:)
|
|
U mnie tak samo do mieszkania ekpia przychodzi i będzie balanga.he he w tamtym roku to nwet policję wzywali do nas:) Czym jest posm?
|
|
..tylko się później przez okna lub balkony nawzajem nie wyrzucajcie bo i tak bywa...
|
|
Dla takich gości jak wy, to w Świecie Zabaw zupełnie wystarczający Sylwester. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja tam zostaje w domu. Nawale się szampanem z kumplami i pójde po połnocy spać od razu:) Sprawdź zabudowy ze szkła ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |