Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pan od pralki :) |
Znacie jakiegoś majstra, który mi zajrzy w pralkę i ją uzdrowi? :) Oczywiście takiego, który zażyczy sobie mniej niż połowę wartości pralki :P bowiem usterka jest drobna. W razie możliwości poproszę o namiary (nr tel, nazwisko). Z góry wielkie dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pan od pralki :) |
Polecam ci pana ktory przyjedzie do domku i zna sie na rzeczy,zadzwon do niego 515154676
|
|
Pan Obrycki 696105255
|
|
a może podaj objawy? nie jestem majstrem od pralek ale troche sie znam
|
|
Opisać problem mogę, ale przez Internet i tak mi tego nie naprawisz :) Potrzebny ktoś kto coś tam odkręci, przeczyści, ewentualnie może wymieni jakąś małą część. nikt7 oraz siwysiwy- dzięki za pomoc.
|
|
polecam : 787668228 - Pralki, lodówki, Sprzęt gospodarstwa domowego
|
|
rafikkkkkkkk25 ty to jestes fachowcem,ale od tego jak skutecznie wyprac ,Topolowy Bar'.
|
|
A u mnie pralka nie wiruje zna się ktoś?
|
|
Filtr zapchany Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Cos wpadło i zablokowało wirnik od pompki. Musisz wyjąć filtr i wyciągnąć to cos i powinna normalnie wirowac Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wodę wyrzuca filtr czysty a nie wiruje usługi krawieckie
|
|
Sprawdz dobrze pod filtrem cos musi w pomce siedzieć i dlatego nie wiruje. Czasami wpadnie jakaś drobna moneta lub kamyk i blokuje Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
W sumie możliwe ,a za takie czyszczenie filtra ile mogą mnie skasować usługi krawieckie
|
|
A po co płacic ? Starczy tylko włozyć paluszek , pogmerać troche i obrócic kilka razy wirnikiem od pompki i napewno to wyciągniesz . Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Niestety sama tego nie naprawie sadze ze gdybym włożyła paluszek i pogmerala to tylko na złom się nadawała usługi krawieckie
|
|
No to nic ci na to nie poradzę mechanik zaraz nawynajduje rózności i 100 bulniesz najmniej :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |