Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
grupa krwi |
Ile kosztuje badnie grupy krwi w szpitalu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: grupa krwi |
około 50 zl
|
|
idz lepiej oddaj krew za darmo i zrobią ci badanie gruby krwi i 50zł w kieszeni
|
|
Miałam napisać to samo co sam_nie_wiemlol :) Oddaj krew, dowiesz się jaką masz grupę i przy okazji zrobisz coś dobrego :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Krwi ode mnie nie wezmą, przez kilka najbliższych miesięcy. Więc dzięki za takie rady ale wy na co czekacie?
|
|
ja oddaje krew i jest spoko. sam_nie_wiemlol ma racje, ale jak nie mozesz oddawac teraz, to mozesz poprosic,. pogadaj z nimi, mysle, ze pojda na reke. bez komentarza.
|
|
ja to co 8tygodni krew oddaje :)
|
|
Ja też oddaję i właśnie w ten sposób dowiedziałam się jaką mam grupę krwi, więc jak widzisz to nie miała być żadna złośliwość tylko zwykła rada. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Krew warto oddawać.Zawsze można komuś dzięki temu pomóc.
|
|
Oczywiście moi poprzednicy zapomnieli dodać, że po każdym oddaniu krew jest badana pod względem chorób. Jeśli jakimś 'syfem" się zarazisz krwiodastwo ma obowiązek poinformować cię o tym fakcie :) Oddawanie krwi= przyjemne z pożytecznym :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |