Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doner's kebab na dworcu |
Co sądzicie o tym kebabie? Warto się wybrać? turysta60
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doner's kebab na dworcu |
Masakra ...
|
|
? turysta60
|
|
sluchaj ja jem duzy kebab plus dojadam po zonce kawalek malego .. a z doner kebaba wzialem jakis za 10 zl nie wiem czy to duzy czy maly nie pisalo,,, w kazdym razie nie zjadlem calego bo byl nie dobry.. wiec nie polecam ...
|
|
niezbyt dobry,jadłem lepsze aa
|
|
czyli nie zbyt? a ktoś jeszcze tam jadł? bo po prostu mówili mi że tanio zastanawiam się ... bo w niektórych to i drogo, mięsa dają mało a i obsługa podejrzana, że się zastanawiam czy nic nie dosypali :P turysta60
|
|
taniej jest ale Ci mowie ze nie smaczny i zimny . ble
|
|
NIE! Tam nie ma mięsa tylko jakieś ścinki z parówek,byłam i poprosiłam o wołowinę...na szczęście pies zjadł,dostał biegunkę-a ja straciłam 8 zł
|
|
zbyt?niezbyt?odbyt! tyle powinno być w odp. na twój intrygujący wątek. Tobie czegoś dosypali dzisiaj do herbaty i paplasz od rzeczy. Zresztą nie trzeba być mózgiem aby stwierdzić, że albo: 1. jesteś konkurencją i robisz antyreklamę 2. pracujesz na zlecenie konkurencji Być może jesteś też walnięty i po prostu kebab jest treścią twego życie 4 Postowy forumowiczu.
|
|
Widzę, że lubisz obrażać innych... A ja po prostu widzę reklame na tej stronie na górze po prawej stronie i się pytam czy warto... ale niezamierzam się zniżać do Twojego poziomu. Pozdrawiam turysta60
|
|
1. Tobie się wydaję, że widzisz 2. Wydaję się też Tobie, że inni nie widzą Ta reklama jest skuteczna skoro zadałeś sobie trud stworzenia nowego konta :) Uwierz, szybciej i łatwiej było pójść, kupić i zjeść. To pozwoliłoby Tobie wyrobić sobie własne zdanie. A teksty o zniżaniu się do czyjegoś poziomu zostaw kolegom.
|
|
Nie polecam. Jakiś czas temu byłam (niestety) pierwszy i ostatni raz. Wyszłam przerażona widokiem jak ekspedientka myła mopa do mycia podłóg w zlewie w którym myje się również warzywa i sprzęt do przygotowywania żywności. Okropieństwo- nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ble
|
|
Mam taką nieśmiałą propozycję do Admina, żeby naszemu forum nadał nazwę KEBAB :-)))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Jak ktoś nie ma nic do powiedzenia to niech po prostu nie pisze...anie jakieś głupie komentarze typu Pierre_Dolain napisał(a): > Mam taką nieśmiałą propozycję do Admina, żeby naszemu > forum nadał nazwę KEBAB :-)))))) > czy inn turysta60
|
|
A co to jest kebab ?? w Łomży co najwyżej się nazywa kanapka z mięsem i kawałkiem pomidora a co do Donek kebab bleee ...
|
|
tak
|
|
ihihihihihihih ale tak to bywa ludzie mówią dones kebab na beba i dworcu omijać tam samo jak ten u niby rutUF armeńco-czeceńcUF a luCie głópie łażom jedzą a potem srakem dostajom hi a teraz na sybiraków likwidują się heh czeczeń-armeńcy zaczynają klepać biznesy bo tak bo POlaczki głupie a Polaki zaczynają barnkrutować i dawać szit
|
|
raz próbowałem i nie dojadlem do konca, a za kilka godzin posiedzialem sbie w ciszy
|
|
dobry kebab
|
|
a ja byłem wczoraj pomimo wszystko , jadłem pitę i była bardzo dobra turysta60
|
|
czyszczenie żołądka murowane.
|
|
siii-fu-blee,e
|
|
jak ktoś się raz od święta ze wsi do miasta wybierze i na kebab idzie to się nie dziwię że potem w kiblu siedzi ! turysta60
|
|
Mówisz o sobie, że zw wsi turystycznie przyjeżdżasz na święta. I odrazu lecisz po kebaB.
|
|
ualala jaka mądrość :D hahaha no nic widzę że się ciężko myśłi i trudno zrozumieć to co napisałem ....hahaha turysta60
|
|
pita z dworca ok,ale kebabu nie jadłem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |