Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr poppe |
Witam czy mógłby się podzielić opiniami o w/w dr? dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr poppe |
Ale kto?
|
|
dr Poppe jak w temacie.
|
|
Ale jest ich dwoje dr.O kogo chodzi?
|
|
Chodzi Ci o tą okulistkę, co pracuje w szpitalu?
|
|
a.. nie wiedziałam... więc chodzi mi o ginekologa
|
|
To zależy o co się pytasz. Jeśli jesteś w ciąży to możesz iść do niego ze względu na to, że jest ordynatorem ginekologii i jeśli chcesz rodzić w szpitalu w Łomży to warto zobaczyć jaki ma stosunek do pacjentek. Natomiast jeśli chcesz iść na zwykłą wizytę to idź do kogoś innego np. dr Pijagin jest dobrym lekarzem lub dr Sokół też bez zarzutu.
|
|
Moim zdaniem to bardzo dobry specjalista!
|
|
dzięki, chodzi mi o prowadzenie ciąży, może jeszcze jakieś opinie/?
|
|
witam, dr Poppe prowadził moją ciążę, w sumie to nie mam mu nic do zarzucenia poza tym, że każdą informację o dziecku musiałam z niego wyciągać, a chyba powinien sam mówić takie rzeczy, generalnie jak bym się sama nie spytała to bym nic nie wiedziała. Jednakże jako specjalistę bardzo polecam, miałam ciąże wymagającą opieki i wszystko szczęśliwie się zakończyło.Podsumowując specjalista bardzo dobry, jako człowiek - mrukowaty i średnio przyjemny
|
|
Pewnie jak każdy lekarz. Ale jednego dr nie można zarzucić. Braku profesjonalizmu. W szpitalu nie dzieli pacjentek na "swoje" i "nie swoje" Wszystkie traktuje jednakowo. To zasłyszana opinia - i to nie od jednej osoby.
|
|
ja polecam dr pijagina, prowadził moją ciążę, wszystko dokładnie omawiał , nic nie ukrywał, w szpitalu się interesował, a poza tym jest bardzo miły i zachowuje się jak człowiek
|
|
Co do profesionalizmu dr - przypomninam ze właśnie za jego brak i ignorancje przepisów prawnych toczyła sie przeciwko niemu i szpitalowi sprawa, którą przegrali. Chodziło o ciąże wysokiego ryzyka i badania prenatalne ( nie takaie zywkłe USG i badanie krwi - bo to każdy potrafi zlecić i wykonać) A o tym że w naszym mieszcie jest klika i nie liczy się profesjonalizm to pomyślcie sami - będąc dyrektorem przedsiębiorstwa czy byście trzymali na miejscu kierowniczym kokoś komu sąd udowodnił winę?? i ponosicie jako właściciele tego zakładu dodatkowe koszty np. renty dla pokrzywdzonej osoby??
|
|
Nie zgodzę się niestety z opinią,ze w szpitalu nie dzieli na swoje i nie swoje pacjentki. Poza tym od wielu osób,które rodziły w łomżyńskim szpitalu przez jego "pomoc" już tam rodzić nie będą. Wiem również,że wiele dobrych położnych odeszło ze szpitala przez tego człowieka. A gburowatość..może dla niektórych mało ważna,ale jeśli się idzie do lekarza,żeby sprawdzić stan zdrowia dziecka i matki,a ktoś robi łaskę i się focha,to jak się w takiej atmosferze cieszyć np.widokiem dziecka na usg,czy biciem serduszka?
|
|
Zgadzam się w 100% z tygrysem600. A jeśli lekarzem prowadzącym ciążę jest lekarz niepracujący na oddziale to lepiej jechać rodzić w Ostrołęce, Białymstoku lub w ostateczności w Mazowiecku czy Zambrowie. Taka jest niestety gorzka ale autentyczna prawda.
|
|
Ja na temat dr Poppe mam bardzo dobre zdanie , prowadził moją ciąże i jestem z niego bardzo zadowolona , także polecam z czystym sumieniem , wiadomo ile ludzi tyle opinii, jednak ja byłam zadowolona bardzo
|
|
Poppe - do prowadzenia ciąż ok Pijagin - do wszystkiego. Lekarz bdb, a człowiek...super po prostu :) ( nie bedę się rozpisywać ale naprawdę świetny gość )
|
|
Białystok |
Może ktoś jedzie do Białegostoku 11-go listopada po godz 15-stej?
|
|
Z tego co wiem to dzieli pacjentki na swoje i nie swoje-te co chodziły do innego lekarza potrafi potraktować okropnie
|
|
ja rodziłam nie dawno temu i nie polecam długo leżałam w szpitalu i widziałam i słyszałam ale jako człowieka bo jako lekarza to nie podważam jego specjalizacji. Ale polecam dr.Sokoła z-ca ordynatora super lekarz naj ... w Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |