Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie kupić drewno? |
Wiecie gdzie można kupić drewno opałowe? A może znacie kogoś kto ma do sprzedania. Proszę o poważne odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie kupić drewno? |
Najlepiej do nadleśnictwa na ulicy Nowogrodzkiej.Albo do tartaku kupić obladry.Nie wiem jakie są ceny.
|
|
W Nadleśnictwie jest drogo brałem rok temu - do tego musisz sam pociąć - w tym roku za 50% ceny Nadleśnictwa kupiłem na wsi, pojeżdziłem popytałem i znalazł się sprzedający - gotowe pocięte - rok sezonowane. Pytanie tylko ile tego Ci trzeba bo ja brałem jedynie 7m3.
|
|
Nie dużo,5-6metrów. a jakie drewno kupiłeś?
|
|
mala-mi a moze popytaj w lesnictwie? bez posrednikow ! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Kom.: 606 119 548 Michał
|
|
Brzoze - bo potrzebuje jedynie do kominka.
|
|
kwinto7 możesz mi podać jakiś namiar na te mniejsce? I podać cenę jaką płaciłeś?
|
|
50 pln - Miejscowośc Leopoldowo - tel nie mam bo podjechalem popytałem pod sklepem i sprzedający sam się znalazł - dzien potem zaladowalem na auto i zabrałem w cenie j/w.
|
|
W stawiskach też można dostać. Budują teraz obwodnice i wycieli sporą część lasu, tylko że tam sprzedają mieszankę : sosna, brzoza, grab jak się nie myle to 30-50 zł m/2 gg:7585176
|
|
ja moge sprzedać! czarnego bza ja na podwórku wycieła i jak tak jedno za drugo gałenzie ułożyć, to i z10 metruf długości majom. drogo nie wezme.
|
|
"HENMAR" Henryk Wilczek Miastkowo - przywozi do domu :cena, ilosc , forma do dogadania. 608 206 863
|
|
na sikorskiego jest otwarty nowy skład drewna w miejscu dawnego komisu samochodowego.
|
|
W jedwabnem 120zł brzoza 100 zł sosna za m :)
|
|
minimini do Jedwabnego mam blisko. Możesz podać kontakt?
|
|
I dziękuję za wszystkie wartościowe odpowiedzi:)
|
|
nie ma za co! przecież musimy sobie pomagać! nie?
|
|
No pewnie
|
|
no widze, że zgodna z Ciebie baba! to ja Ci te gałenzie, co jem z czarnego bza wycieła, za darmo oddam. ja tam palić nie musze. dużo nas w domu, to ciepło jest. napisz tylko kiedy przyjedziesz, abym doma była! pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |