poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NOWE RADIO - co o tym my¶lisz ?

Pomy¶lałem, że pora zrobić konkurencję RADIU + LOMZA.

Oczywi¶cie reklamy itp w tej samej jako¶ci i za znacznie niższ± cenę. Wiadomo¶ci tylko z Łomży i okolić, a nie z daleka i niewiadomo o czym .

Podajcie swoje zdanie na ten temat .

Jak się skupimy to może będzie nowa rozgło¶nia, któr± poprowadz± młodzi, tak jak niegdy¶ RADIO BAB :)

Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NOWE RADIO - co o tym my¶lisz ?

...czy mi się wydaje....? ....czy ogólnie opisałe¶ radio nadzieja...?

.....i pytanie..... bo nie jestem zorientowany.... co się stało z radiem BAB i dlaczego?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

BAB zostało okradzione z całego sprzętu nadawczego. To był powód zaprzestania transmisji. Ponoć koncesja została przywrócona i BAB znowu nadaje.

:-C

Ja moge zajac sie muzyka w porach nocnych (muzyka elektroniczna) Jesli bylaby taka potrzeba :>
Pozdrawiam

Błagam tylko nie wiadomo¶ci co pół godziny przez 15 minut a potem jeszcze ogłoszenia, reklamy...zostaje jedna piosenka, potem znów reklamy no i wiadomo¶ci. NIE RÓBCIE TEGO!
No i jeżeli wywiady będ± prowadzone na tym poziomie w radiu Łomża, to się nie wysilajcie.
Nie ¶ci±gajcie z radia Ł. "piosenki na życzenie" , choć sam pomysł jest dobry, ale wykonanie...Jedyne co słyszę od pana który to prowadzi to "i mamy kolejn± dedykację...", po każdej w połowie przerwanej piosence.
Moim zdaniem dużo roboty was czeka jeżeli chcecie stworzyć radio oryginalne, nie nudne, którego każdy chciałby posłuchać.
Radio BAB przeginało z audycjami, które ODCZYTYWAŁY jakie¶ panie...

Powodzenia.

Ja mam tylko pytanie: czy jest w Łomży miejsce na kolejne radio: Radio Plus Łomza, Radio Nadzieja, Radio BAB i nie zapominajmy o radiu Białystok. Czy jest jeszcze miejsce na kolejne radio? - moim zdaniem nie, chyba, że znajdzie się kto¶ z duż kas±, kto będzie chciał j± stracić. Jeste¶my za małym i zbyt ubogim rynkiem aby starczyło reklamodawców do utrzymania radia, a a same koszty działalno¶ci też nie s± małe

Sie zescie uczepili tych radii ehhhhhhh a co wam z nich powiedzcie ????? jakie kozysci macie z tego ze sa radia w lomzy , i tak wszyscy sluchaja radia lokalnego po to zeby sie smiac i komentowac potem co i jak zle , a dlaczego nie komentujecie naprzyklad Rmf fm ze np: sa nieciekawe wiadomosci albo inne takie radiowe pomylki slowne ,ludzie durni jestescie ze az strach. I teraz powiecie ze tam niema nieciekawych wiadomosci albo ze sie nikt nie myli z niczym hehehe ale jednak jest inaczej , no ale to sa radia ogolnopolskie a te nasze maja mniejszy zasieg, no oprucz bialystok i nadzieja bo te akurat swoim zasiegiem obejmuja wiekszy obszar niz bab i lomza. Mimo tego jak ktos chce robic nowe radio w lomzy to po pierwsze musi miec na start okolo 2 miliardow starych zlotych , potem na sprzet polowe tego i zycze mu powodzenia w zyskach , a i tak bedzie skomentowany zaraz przez was wszystkich ze lipne radio itp. itd tak jak wszystkie ktore tu s± . Co Ľle mowie?

no i jeszcze do Macieja :) uwierz mi kazde radio w lomzy to młodzi , no Pan Waldemar troszke bardziej powaznie wyglada , :) to chyba przez te okulary , swoja droga to mnie zastanawia dlaczego z takiej fuchy jak dyrektor szpitala w zambrowie pracuje w radiu hmmmm? a teraz jak zauwazcie szpital nie za dobrze ciagnie oj nie , albo to dlatego ze pan W. juz nie jest dyrektorem ...albo dlatego ze był . No ciekawe jak bedzie z Radiem Plus :)

jestem za !!!!!!!!! bo nie moze byc tak ze cosw komoos zabraniamy po zatym dajy szanse.............................................??????????????i

jas

Do Michała,

Zgadzam się z Tob± w zupełno¶ci. Czepcie się rzepa, a nie tego co sami mamy. Zamiast wesprzeć każd± now± inicjatywę w Łomży, to zaczynacie o dołowania jej. Kiedy¶ zostałem skrytykowany, za to że robię sobie reklamę niewinn± informacj±. ( Je¶li czytacie forum to chodziło o info. dla Basi na temat Internetu w Łomży) Chwalmy swoje, a nie krytykujmy, to wła¶nie takie pytania i sugestie s± brzydkimi zagraniami konkurencji. Mam nadzieję że każde Łomżyńskie Radio będzie miało swoich słuchaczy, a zalet± każdego radia jest to że je¶li się komu¶ nie podoba to niech je po prostu wył±czy.
Pozdrawiam

Sharky

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org